Dlaczego nie macie takiego działu jak: "poznajmy się" ??? Np. Ktos nowy przychodzi i wtedy moze się przdstawić opisać swój wygląd, charakter.. i inne cechy. Moze trzebabyyło o tym pomyślec??
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 22 Sty, 2005 19:05
myślenie to jedna z czynności które niebolą, szukanie i logiczne myślenie podobnie ,słońce...
Właśnie,takie tamaty zakłada się w działach "Na luzie" i "O wszystkim".
Ale nie najeżdżajcie tak na Madżę,przecież jest nowa,mogła nie wiedzieć a na wielu forum jest taki dzial jak "Poznajmy się".
Mróweczka
Klempa14 ? Moje kochaniutkie ! Czujesz się tu obco >? Ale ja tu jestem I Wero Każde forum jest inne Tam osoby przedstawiają się w " Poznajmy się ", a tu w " Nastolatki na Luzie ".
To prawda. Trochę tego dużo. Nastolatki na luzie, O wszystkim i pewnie kilka innych for dałoby się połączyć. Dla nowych użytkowników trudno się w tym połapać i nie mają bladego pojęcia gdzie ich post ma wylądować. Ale to właśnie ze względu na użytkowników i na ich prośby powstają nowe fora.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
hmm a tak przy okazji, to ToJu, czy nie daloby sie zrobic np. jeden dzial kulinaria, i w momencie gdy sie w niego wejdzie tam beda te poddzialy? Tak samo z poezja, ze bedzie jeden link do niego, a dopiero gdy sie wejdzie w niego bedzie podzial na autorow wierszy. Wtedy byloby mniej tego wszystkiego na jednej stronie
Mam nadzieje, ze zrozumialas, a co mi chodzi
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Też o tym myślałam. Te forum jest zmodyfikowane przez Przemo. Jeśli zechcę wrócić do oryginalnego to kaplica. Tam nie ma takiej opcji jak podkategorie. Kiedyś tak zrobiłam i miałam niezły pasztet. Jedno czy dwa fora to nie problem. Można posty przerzucić, ale jeśli zacznę wszystkie tak robić to obłęd. Można zostać przy tym zmodyfikowanym forum, ale ono stoi w miejscu. Przemo chyba zasnął. Oryginalne ciągle się rozwija...
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
hm ToJa - a czy do tego "czystego" nie da sie dograc modulow, ktore by robily te podkategorie, tudziez modulow robiacych inne magiczne sztuczki ?
Bo fakt, faktem jest, ze to zmodyfikowane ma sporo bajerow, ktorych brakuje w 'czystym' - chociazby lepienia postow.
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name