Cześć.
Jak wiecie niedługo walentynki żwięto zakochanych .Wiecie.Postaram się coś wysłać przyjaciółkom ale to nie jest to samo co dziewczynie.
Więc tak.Chciałbym sobie znaleźć dziewczynę ale nie wiem jak
Chciałbym żebyście mi dali dobre rady.Byłoby cool
PS:Lubie dziewczyny chodź niektórzy uwarzają że ja myśle że są głupie.Nie chce żeby tak myśleli.Ale.....
Dziewczyny jesteście coooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.Bez was życie nie miało by sensu.Nie wiem co ja bym bez was zrobił.
Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Anete G. i Kasie K. z Rybnika
Prosze pomóżcie mi ..... dajcie jakieś rady
Było by super
_________________ Cześć.Bardzo chciałbym mieć fajną dziewczynę.Nie wiem jak to zrobić.Jestem bardzo nieśmiały i wogóle nie umiem sie z rzadną fajną poznać.Doradźcie.Jak to zrobić.PLIIIISSSSS
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 19:09
Wiele jest tematów tego typu - ,,Jak poderwać dziewczyne''
No nie wiem czy w kilka dni mozna ,,złapać'' dzieczyne no ale cóż, myślę że poprostu na walentyki mógłbyś wysłać (Jej) walentynke i poprostu wyznać jej miłóść.
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 19:11 Re: Pomocy!!
pablo11 napisał/a:
Cześć.
Jak wiecie niedługo walentynki żwięto zakochanych .Wiecie.Postaram się coś wysłać przyjaciółkom ale to nie jest to samo co dziewczynie.
PS:Lubie dziewczyny chodź niektórzy uwarzają że ja myśle że są głupie.Nie chce żeby tak myśleli.Ale.....
Dziewczyny jesteście coooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.Bez was życie nie miało by sensu.Nie wiem co ja bym bez was zrobił.
Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Anete G. i Kasie K. z Rybnika
Prosze pomóżcie mi ..... dajcie jakieś rady
Było by super
Ej ... to nie moze byc tak ze na sile szukasz dziewczyny a na to wyglada ... to poprostu musi byc Hym jakies uczcuie do jednej dziewczyny wtedy poprostu starasz sie o jej wzgledy ... ale tak ze ja musze mic dziewczyne bo tak to nie zbyt
Btw masz dopiero 11 lat nie ze to za wczesnie czy coś ale jeszcze zdazysz sobie znalezc dziewczyne
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 19:42
Wez sie uspokój dziecko...Na siłe sobie szukasz dziewczyny,bo fajnie wysłać jej kartke w walentynki i zaszpanować?No ale nic dziwnego,zdarzają sie i takie przypadki.Moja rada:Zmądrzej nieco...
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 19:45
czy mi sie wydaje ale ty chcesz miec dziewczyne tylko dlatego ze ida walentynki?
Ja nie mam chłopaka.Nie musze miec.
Jak znaleźć?Poszukaj na gg...Jak już
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 20:06
Gabra napisał/a:
czy mi sie wydaje ale ty chcesz miec dziewczyne tylko dlatego ze ida walentynki?
Ja nie mam chłopaka.Nie musze miec.
Jak znaleźć?Poszukaj na gg...Jak już
jej co za perwers Gabruuś na gg
Nie no niech chłopak lepiej poczeka chociaż na jakies zauroczenie
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 20:12 to ja ten co napisał ten list pablo11
Nie chce miec dziewczyny tylko dlatego bo walentynki.Wiecie.....Podoba mi się taka jedna
ale ona stara sie o innego....Nie że nie mam uczuć bo ja do niej czuje duuuuuuuuuuuuużo.
Tylko raczej mnie sie nie uda chodź oczywiście wyśle jej walentynkę.Więc nie myślcie za dużo.Sory wiem że źle to napisałem.Potem sam zobaczylem wniosek że tak glupio to napisałem
ale nie tylko DLATEGO BO WALENTYNKI tylko dlatego że ja do niej wiele czuje PAMIETAĆTO sory za te głupstwa co napisalem na początku
wstydze sie takiego tekstu
_________________ Cześć.Bardzo chciałbym mieć fajną dziewczynę.Nie wiem jak to zrobić.Jestem bardzo nieśmiały i wogóle nie umiem sie z rzadną fajną poznać.Doradźcie.Jak to zrobić.PLIIIISSSSS
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 20:45
Hmm... to dbrze, że wiesz jak to zabrzmialo Przynajmniej sie poprawiles
Wiesz co? Walcz o nią... poderwij ją... zagadaj Musisz o nią walczyć jeśli chcesz żeby w ogole Cie docenila... Może jej się odmieni i przestanie zarywać do tamtego, a pokocha Ciebie? Wiesz nigdy nic nie wiadomo
jezeli ona leci na innego to raczej jej nie poderwiesz a poza tym jeszcze masz czas na takie rzeczy myślę że niedługo przejdzie ci to "uczucie" wiec sie nie martw jak troche dorośniesz to może będziesz miał ta swoją jedyną narazie to radze nie przejmowac sie takimi rzeczami mowie ci jezcze masz duuuuzo czasu aby znalezc ta jedyna..
pozdrawiam
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 11:26 Re: Pomocy!!
pablo11 napisał/a:
Cześć.
Jej, nie szuaj dziewczyny na siłę! Uwierz mi, lepiej ten dzień spędzić samemu, iść na mecz, koncert, niż tracić czas z jakąś byle jaką dziewczyną, byleby była...
Cytat:
Nie chce miec dziewczyny tylko dlatego bo walentynki.Wiecie.....Podoba mi się taka jedna
ale ona stara sie o innego....Nie że nie mam uczuć bo ja do niej czuje duuuuuuuuuuuuużo.
Tylko raczej mnie sie nie uda chodź oczywiście wyśle jej walentynkę.Więc nie myślcie za dużo.Sory wiem że źle to napisałem.Potem sam zobaczylem wniosek że tak glupio to napisałem
ale nie tylko DLATEGO BO WALENTYNKI tylko dlatego że ja do niej wiele czuje PAMIETAĆTO sory za te głupstwa co napisalem na początku
wstydze sie takiego tekstu
Jak już kogoś ma, to zostaje ci zrezygnować. Wątpię, aby nagle się wielce w Tobie zakochała, jeśli teraz (jak twierdzisz) czuje coś do innego. Albo zainteresuj się inną (jak szybko zadziałasz to i przed walentynkami zdążysz ), albo spędź to święto z kumplami, w kinie, na meczu czy jakoś tak.
Hej nie da sie zakochac na siłe... I jeśli tego jeszcze nie wiesz to sobie to uswiadom bo to jest bardzo ważne... Miłośc sie czuje a jesli ty do tej dziewczyny czujesz tylko zauroczenie to za niedługo ci przejdzie... a jesli myslis ze to cos wiecej to walcz o nia bo najgorsze co mozesz zrobic to dac za wygrana... A tak po za tym to duzo ludzi przezywa walentynki samotnie i wcale nie sa one gorsze od tym razem... A jesli chcesz na siłe znaleźc dziewczyne na walentynki to gwarantuje ci ze na siłe jej nie znajdziesz...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 10:43
Moim zdaniem bez sensu jest teraz szukać dziewczynę. Kiedyś miłość sama zapuka do Ciebie
A co do tego,że jesteśmy cool i że życie byłoby bez nas nudne-wiem . Ale tak samo życie bez chłopaków byłoby nudne
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 13:11
Ja mysle ze jesli ma byc miedzy toba i dziewczyna *ktorej szukasz;]) uczucieto nie mzesz chciec na chama jej znalezc, Dopiero jak spotkasz jakas fajna, z ktora bedziesz sie rozumial, pokombinuj. Ktos powiedzial ze za miloscia sie goni- ona ucieka, a jesli sie przed nia ucieka-goni. Ja ci nie radze uciekac, ale gonic chyba tez nie warto...
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'