Cześć...Codzi o miesiączkę. Miałam już pierwszą i drugą- kolejna wypadała mi pod koniec stycznia! A jej ani śladu!! Co robić?? Pliska pomocy! Moze to źle że jej nie mam czy to nic nie szkodzi? Proszę o odpowiedz!!
Pierwsze miesiączki zwykle się nieregularne. Spokojnie, z czasem wszystko się ułoży . Na tą drugą możesz czekać b. długo np. pół roku Nie ma się czym martwić
Miesiączki na samym początku są bardzo nieregularne więc nie ma się czym martwić... Ja czekałam na swój drugi (?) okres 3 miesiące a jednak dalej jest okej. Nie masz co się martwić bo okresu może nawet nie być do pół roku. Wszystko jest OKEJ uwież w to Głowa do góry
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 17:47
Chesterko, to już jej 3-cia miesiaczka, a nie słynna druga
Ale prawda, nie ma się co martwić, bo na ogol pierwsze miesiaczki są nieregularne. Poczekaj jeszcze, napewno dostaniesz
Poza tym, witaj między nami kobietkami
No nie ma sie czym martwic bo miesiaczki zazwyczaj sa nieregularnbe ... Dziwiłabym sie jaky były zawsze w tym samym dniu sie zaczynały i koczyły he he... Takze sie nie martw ja tez mam nieregularne...
PS: troche spozniony post ale mam nadzieje ze cie jeszcze upewni he he...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 21:09
Pierwsze miesiączki sa nieregularne jak powyrzej napisali. Było już pełno takich postow... czy ktos to wreszcie zrozumie?
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Lut, 2005 15:44 Re: Miesiączka-B.WAŻNE!!
ajeczka11 napisał/a:
Cześć...Codzi o miesiączkę. Miałam już pierwszą i drugą- kolejna wypadała mi pod koniec stycznia! A jej ani śladu!! Co robić?? Pliska pomocy! Moze to źle że jej nie mam czy to nic nie szkodzi? Proszę o odpowiedz!!
Dokładnie, to nic, że jej nie masz. Nie bój się, przyjdzie, a jeszcze Ci się jej odechce. Radzę cierpliwie czekać i przed napisaniem następnego posta, albo poszukać na forum, albo skorzystać z wyszukiwarki.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 20:25
proponuje pod tematem trudne pytania napisać "pierwsze miesiączki są nieregularne. piersi rosną po dostaniu okresu" i zniknie połowa postów
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 20:50
kradziejka napisał/a:
proponuje pod tematem trudne pytania napisać "pierwsze miesiączki są nieregularne. piersi rosną po dostaniu okresu" i zniknie połowa postów
Też dobry pomysł. Ale oszołomy, tak czy siak pisały to nadal będą.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 20:51
zamiast oszołomy chyba analfabeci:)
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 20:58
Po głębszym zastanowieniu wychodzi na jedno i to samo.