Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCEGO SIĘ ŚWIĘTA POSTANOWIŁEM JUŻ DZIŚ NAPISAĆ PARĘ SŁÓW, JAKO IŻ ZA 2 DNI OPUSZCZĘ WAS, BY DOSKONALIĆ SWOJE CIAŁO, TRENUJĄC WSCHODNIE SZTUKI WALKI DALEKO W GÓRACH
DZIEWCZYNY, JESTEŚCIE ODJAZDOWE, PIĘKNE, INT...INT...INTELIGENTNE, MĄDRE, O ZŁOTYM SERDUSZKU ITP. ITD. WSZYSTKIEGO NAJ NAJ, WSZYSTKIE JESTEŚCIE MOJE ULUBIONE!!
<odwraca się za siebie>"...psps...dalej chłopaki, podpisywać się..."
A indywidualnie przesyłam do Kingi, z wiadomego powodu
Ech..żebym był młodszy...
_________________ "Ból to kwestia nastawienia."
Będę obserwował cię z cienia, aż nadejdzie moment. Ostrożnie zmieniaj świat...
Hail to Kinga for the most wonderful eyes in the forum!
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 18:23 Re: Walentynki!!
Merkavoth napisał/a:
Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCEGO SIĘ ŚWIĘTA POSTANOWIŁEM JUŻ DZIŚ NAPISAĆ PARĘ SŁÓW, JAKO IŻ ZA 2 DNI OPUSZCZĘ WAS, BY DOSKONALIĆ SWOJE CIAŁO, TRENUJĄC WSCHODNIE SZTUKI WALKI DALEKO W GÓRACH
DZIEWCZYNY, JESTEŚCIE ODJAZDOWE, PIĘKNE, INT...INT...INTELIGENTNE, MĄDRE, O ZŁOTYM SERDUSZKU ITP. ITD. WSZYSTKIEGO NAJ NAJ, WSZYSTKIE JESTEŚCIE MOJE ULUBIONE!!
<odwraca się za siebie>"...psps...dalej chłopaki, podpisywać się..."
A indywidualnie przesyłam do Kingi, z wiadomego powodu
Ech..żebym był młodszy...
łaał jak słodkoo hehe ... no taak gdybys byl mlodszy
Mmm too ...
Hehe Niom dziękujem dziękujem < dyg > =*~~ i wzajemnie
Podpisuję się pod tymi życzeniami... heh ;] nigdy Wam nie dorównamy drogie Panie No a moja lista osob, do ktorych posylam zyczenia walentynkowe (niekoniecznie z forum):
---
Kinga
Justyna
Anita
Viola
Aga
Lil
Sakurka
Sylwia
Tyle ;P (a tak na serio to z calej tej listy, to moze do 2 bym wyslal walentynke... no... może do jednej )
DZIEWCZYNY, JESTEŚCIE ODJAZDOWE, PIĘKNE, INTELIGENTNE, MĄDRE, O ZŁOTYM SERDUSZKU ITP. ITD. WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!
Niom, i ja się pod tym podpisuję - obiema rękami .
Hłehe, a jutro w mojej szkole będą rozdawać walentynki, które można było od poniedziałku wrzucać do "skrzynki pocztowej"... aż się boję iść... a nuż którejś dziewczynie odbije i taka kartka do mnie dotrze? Chciałbym mieć jutro dobry humor... :/
_________________ Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie,
ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.
Antoine de Saint-Exupéry
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 11:18
eeeeee Sztona, przejdzie ci ja żyje sam jak ten palec... albo coś tam... (wy świńtuchy!) No to ja też się dołączam do życzeń, życzę też wam dziewczynki żebyście wszystkie były zawsze szczęśliwe i żebyście znalazły sobie drugą połuweczkę (nie wóde...)
internetowy wierszyk:
Jeśli mówisz - mów szczerością,
Jeśli gardzisz - gardź podłością,
Jeśli cierpisz - cierp wytrwale,
Jeśli kochasz - kochaj stale.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 17:32
Ja też dziekuje syskim chlopcom, ktorzy zlozyly zyczenia =] i nawzajem i dziewczynom tez zycze wszystkieo naj i zebyscie sowjego rycerza znalazły! :*
<klania sie, schodzi ze sceny, gasną reflektory >