| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
no a co ja mam zrobić?
Autor Wiadomość
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005 18:52   no a co ja mam zrobić? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kolejny problem waszej ukochanej Agaty..
Chodzi o tego Bartka. powiedział że mnie kocha. A to jest taki typ co co miesiąc zmienia dziewczynę. Ale on mowi że.. On tak by wobec mnie nie postąpił bo za bardzo mu na mnie zależy!! Aaaaaaaaaa!! Co robić?! Co robić?! Co ja mam mu wogule odpisyyywać?! Heeelp!!

A, i namalował mi serduszko.... Rolling Eyes

Numer Gadu-Gadu
2902475
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005 18:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na twoim miejscu dałabym mu szanse. W końcu możesz pójść na takie spotkanie bez zobowiązań (żeby nie złamał ci serducha).
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005 19:30   

Z takimi typami trzeba uważać. Rzadko się zmieniają, ale jednak... Ja bym mu zabardzo nie ufała, bo możliwe, że te same słowa kierował do panienek, które miał wcześniej. Idź, ale zachowuj się ostrożnie etc. Bo z nimi nigdy nie wiadomo. Wink
Powrót do góry
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005 19:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja bym chyb poszła na to spotkanie... A jeśli chodzi o niego to czy długo sie znacie??? Bo jesli ws\czesniej np byliscie dobrymi przykaciólmi to może sie zmienił dla Ciebie a jesli poznałaś go niedawno to wątpie żeby on się zmienił może po prostu ci kit wciska... No ale w kazdym razie idx z nim i po prostu dobrze sie baw może nie jest taki jak mysliswz i napawde mu na tobie zalezy ale tez nie rob zbyt wielkich nadzieji sobie żeby cie potem nie rozczarował... Zycze powodzenia...

mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005 19:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm...Pdopisuję się pod Gabi ale chciałam dodac,żebyś sie zastanowiła najpierw, czy Ty coś do niego czujesz...Takie chodzenie "jednostronne", bo on się w Tobie zakochał nie ma sensu...
Poza tym wątpię,że w tym miesiącu kocha Ciebie,a miesiąc temu kochał kogoś innego Razz
Mróweczka Kwiat

Olcia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005 20:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Daj mu sznse!Jezeli sie nie sprawdzi to coz...wyjdzie na to ze cie zbajerowal.

Tylko nie obiecuj sobie za duzzo bo jezeli sie rozczarujesz to bedzie bolalo...bardzo bolalo...wiem z wlasnego doswiadczenia
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
11844071
ewelina017 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005 21:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Każdy zasługuje na swoją szanse, więc daj ją i mu biggrin Tylko bądź ostrożna, gdyż złamane serce ciężko się leczy Sad
Powrót do góry
Nike007 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005 21:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Daj szanse, ale narazie nie dawaj nic więcej... po za spotkaniami i gadaniem to jest moja rada!! =) 3Maj sie ciepultko Kwiat

i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4402968
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Lut, 2005 08:07   

mam kilku takich kumpli (w szkole i nie tylko) i mogę o nich powiedzieć, że potrafią znakomicie udawać. zarywają dla rozrywki, a że mają w tym wprawę, to i mogą sobie pozwolić na to, żeby ciągle zmieniać dziewczyny Smile
Powrót do góry
Merkavoth Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 07 Lut, 2005 13:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kto wie, może się chłopak nawrócił?..
Jednak miałbym się na baczności. Podejdź do tego z rezerwą, ale nie przekreślaj z góry jego szans. I bądź z nim szczera...

Będę obserwował cię z cienia, aż nadejdzie moment. Ostrożnie zmieniaj świat...

Hail to Kinga for the most wonderful eyes in the forum!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4582356
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Lut, 2005 21:33   

Pewnie ściemnia,tacy są,poza nielicznymi przypadkami niereformowalni.Możesz dać mu szanse,ale podejdz do niego z dużą rezerwą.Lepiej zbytnio sie nie angażuj,bo jak odejdzie,to zaboli...
Powrót do góry
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 14 Lut, 2005 19:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe.. właśnie ja robię takie wrażenie że on myśli że wogule się nie angażuję. I tak ma być. A znam go od 3 miechów. Był moim dobrym przyjacielem i nie sądzę żeby chcial sprawić mi jakąś krzywdę. Zresztą to tylko on organizuje zawsze spotkania, zawsze on rozpoczyna "sygnałowanie" na komach i.. hehe.. muszę to przyznać.. Kocha mnie i się o mnie troszczy.. No cóż serce nie sługa. Ja się do tego bardziej nie przywiązuję bo wiem że potem może boleć.. Ale on napisał "jeśli kochasz serce moje, niech na zawsze będzie twoje"... Może to coś znaczy? Very Happy

P.S.Inspektorze nr 4-on taki na pewno nie jest. Znam go zbyt dobrze Smile

Numer Gadu-Gadu
2902475
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 15 Lut, 2005 11:44   

No najlepiej żebyś się tak dogłębnie nie angażowała, ale gdy będziesz już czuła że coś tam jest nie tak... to po co sobie sprawiać ból? można powiedzieć np. tak: No może nie wyszło nam najlepiej, widocznie nie jesteśmy dla siebie stworzeni, ale przyjaciółmi zostaniemy, prawda? Wink Ale jeśli mu na serio tak na tobie zależy no to daj mu szansę, sprawdź go jaki jest na prawdę... są różne sposoby... napisz mu np. że cię boli głowa i dzisiaj nie stety się znim nie spotkasz, spotkanie trzeba przełożyć na jutro,m ciekawe jak zareaguje? Może do ciepe przyleci jak batman i się zaopiekuje? Może pójdzie gdzieś z inną dziewczyną? (broń Boże!) A może jeszcze coś innego... tylko musiałabyć poprosić qmpele żeby go obserwowała Wink pozdrówka! Mr. Green
Powrót do góry
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 16 Lut, 2005 08:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

JA nie dałam bym mu szansy. Pewnie każdej dziewczynie to samo mówi, a potem ją rzuca.

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 16 Lut, 2005 17:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sama nie wiem...Moim zdaniem daj mu szanse...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7060479
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu