Wysłany: Wto 08 Kwi, 2003 19:54 Jak mam schudnąć??
Czść mam na imię Ola mam prawie 14 lat i już w tym wieku myślę że mam problemy z nadwagą. Ważę 41 albo 42 kg, a mam 164 Nie wiem co mam zrobić ta waga mnie dobija w wieku 12 lat miałam 160 i ważyłam 37 kg., a teraz tak dużo. Nie wiem w jaki sposób mam schudnąć? Jeszcze jedno nie nawidzę wszelkoch rodzajów mięs, moja mam każe mi jeść ale po nich chce mie się wręcz wymiotować, czy w tym wieku mogę zostać wegetarianką
Milia Gość
Wysłany: Wto 08 Kwi, 2003 19:56 XCo ty??
Hejka, ja mam 14 lat 164 i ważę 49 kg dziewczyno czym ty sie przejmujesz??
Co do wegetarianki to niewiem, ale ty się przejmujesz wagą??!!
Bzdura!! Ja mam 12 lat, 159 cm i waże 41 i się nieprzejmuje, bo uważam że wcale niejestem za gruba.
_________________ ,,Nie mów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym"- Ulka nr gg 3066241
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 11 Lip, 2003 12:48
dziołszka, ja mam 13 lat 163 cm wzr. i waze 43 kg, ważyłam 48 i chce wrócić do tej wagi, bo zbyt dużo schudłam w czasie choroby, a ty mówisz że jesteś za gruba?
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Dziewczyno!!!! ty spójrz w lustro!!!! ja jestem od ciebie niżasza a waże więcej bo 48 !!! Wejdź sobie tutaj: http://polki.wp.pl/kalkulatorbmi.html?19.22768787053357 na tej stronie można sprawdzić czy ma się nadwagę wpisz swó wzrost i wagę i sprawdź napewno wyjdzie ci że musisz przytyć!!!
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
ja mam 164 cm wzrosty a ważę 45 kg. To jest prawidłowa waga. Jeśli nadal uważasz ze jesteś gruba to możesz popracować nad mięśniami, ale uważam, że to waga w sam raz.
_________________ Na każdą kobietę, która robi z mężczyzny durnia, przypada kobieta, która z durnia zrobi mężczyznę.
Moim zdaniem masz zupełną niedowagę, a ten post jest napisany ot tak sobie. Ty na 100% wyglądasz jak patyk. Ja mam 166 wzrostu, 13 lat i 54kg i wcale gruba nie jestem. Ci co przy takim wzroście ważą poniżej 50 kg to moim zdaniem mają niedowagę. Dopiero od 51 kg zaczyna się norma.
Ja mam 14 lat, 164 albo 165 i waże 43 kg. Wiem że to glupie ale staram się nie jeść za dużo. Bo uważam ze mogłabym ważyc troszkę mnie np 40kg Tak samo nie lubie wszelkiego rodzaju mięsa, nie jem go juz od prawie tygodnie i narazie jakoś wytrzymuje. Mam nic o tym nie wiem, chyba by mnie zabiła gdyby się dowiedziała. Jedynym problemem jak dla mnie są słodycze.....
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 06 Wrz, 2003 08:56
ty też jesteś kurde jak drabina, ja mam 163 cm. wzrostun i waże 48 kg. i ja sobie nie wyglądam na grubą.
A ty dziewczyno jeżeli jeszcze edziesz się odvchudzać, to na pewno będziesz miała anoreksję mówie ci to, bo to jest niedopuszczalne, wzrost 164 i waga 40 14 gk. niedowagi
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ja mam 12 lat, wzrost ok. 156-157 i 39 kg wagi (przed chwilą sie mierzyłam) I pewnie jestem za chuda, nie? Ale to nie moja wina, że ja nie lubię jeść większości rzeczy, chociaż jem dużo-nie tyję...i nie chce narazie przytyć!
_________________ Może kiedyś tu jeszcze zajrzę. Nie wiem, jak mi się zachce...
Ja mam 14 lat, 164 albo 165 i waże 43 kg. Wiem że to glupie ale staram się nie jeść za dużo. Bo uważam ze mogłabym ważyc troszkę mnie np 40kg Tak samo nie lubie wszelkiego rodzaju mięsa, nie jem go juz od prawie tygodnie i narazie jakoś wytrzymuje. Mam nic o tym nie wiem, chyba by mnie zabiła gdyby się dowiedziała. Jedynym problemem jak dla mnie są słodycze.....
Szczerze? Jedz mięso.
Dieta wegetariańska nie jest dobra dla dojrzewającej młodzieży.
Wysłany: Nie 21 Wrz, 2003 22:00 Re: Jak mam schudnąć??
Lala napisał/a:
Czść mam na imię Ola mam prawie 14 lat i już w tym wieku myślę że mam problemy z nadwagą. Ważę 41 albo 42 kg, a mam 164 Nie wiem co mam zrobić ta waga mnie dobija w wieku 12 lat miałam 160 i ważyłam 37 kg., a teraz tak dużo. Nie wiem w jaki sposób mam schudnąć? Jeszcze jedno nie nawidzę wszelkoch rodzajów mięs, moja mam każe mi jeść ale po nich chce mie się wręcz wymiotować, czy w tym wieku mogę zostać wegetarianką
Co?Dziewczyno!Zwariowałaś?!Ty wręcz musisz przytyć!Przy takim wzroście to co najmniej o 2 kilo za mało!