| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Jak mam schudnąć??
Autor Wiadomość
Lala
Gość
PostWysłany: Wto 08 Kwi, 2003 19:54   Jak mam schudnąć??

Czść mam na imię Ola mam prawie 14 lat i już w tym wieku myślę że mam problemy z nadwagą. Ważę 41 albo 42 kg, a mam 164 Sad Nie wiem co mam zrobić ta waga mnie dobija w wieku 12 lat miałam 160 i ważyłam 37 kg., a teraz tak dużo. Nie wiem w jaki sposób mam schudnąć? Jeszcze jedno nie nawidzę wszelkoch rodzajów mięs, moja mam każe mi jeść ale po nich chce mie się wręcz wymiotować, czy w tym wieku mogę zostać wegetarianką Question
Przejdź na dół
Milia
Gość
PostWysłany: Wto 08 Kwi, 2003 19:56   XCo ty??

Hejka, ja mam 14 lat 164 i ważę 49 kg dziewczyno czym ty sie przejmujesz?? Smile
Powrót do góry
Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 10 Lip, 2003 09:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co do wegetarianki to niewiem, ale ty się przejmujesz wagą??!!
Bzdura!! Ja mam 12 lat, 159 cm i waże 41 i się nieprzejmuje, bo uważam że wcale niejestem za gruba.

Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 11 Lip, 2003 01:25   Re: Jak mam schudnąć?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lala napisał/a:
Ważę 41 albo 42 kg, a mam 164 Sad
Dziewczyno Exclamation Ty prędzej masz NIEdowagę niż nadwagę Exclamation
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 11 Lip, 2003 12:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziołszka, ja mam 13 lat 163 cm wzr. i waze 43 kg, ważyłam 48 i chce wrócić do tej wagi, bo zbyt dużo schudłam w czasie choroby, a ty mówisz że jesteś za gruba?

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 18 Lip, 2003 18:01   nadwaga Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziewczyno!!!! ty spójrz w lustro!!!! ja jestem od ciebie niżasza a waże więcej bo 48 !!! Wejdź sobie tutaj: http://polki.wp.pl/kalkulatorbmi.html?19.22768787053357 na tej stronie można sprawdzić czy ma się nadwagę wpisz swó wzrost i wagę i sprawdź napewno wyjdzie ci że musisz przytyć!!!

Numer Gadu-Gadu
730730
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 18 Lip, 2003 22:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam 43 kg, jestem w twoim wieku mam 163 cm wzrostu i martwię się, że jestem za CHUDA !!!

Dziewczyno ty nie mów tak więcej, bo się w anoreksję wpędzisz !!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gość
PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 15:24   

To jest przeciętna waga dla dziewczyny w Twoim wieku Laughing ale żeby nie utyć to nie jedz slodyczy Smile
Powrót do góry
Villemo
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 16:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam 164 cm wzrosty a ważę 45 kg. To jest prawidłowa waga. Jeśli nadal uważasz ze jesteś gruba to możesz popracować nad mięśniami, ale uważam, że to waga w sam raz.

HEZJOD
Powrót do góry
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 05 Wrz, 2003 20:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem masz zupełną niedowagę, a ten post jest napisany ot tak sobie. Ty na 100% wyglądasz jak patyk. Ja mam 166 wzrostu, 13 lat i 54kg i wcale gruba nie jestem. Ci co przy takim wzroście ważą poniżej 50 kg to moim zdaniem mają niedowagę. Dopiero od 51 kg zaczyna się norma.
Powrót do góry
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 05 Wrz, 2003 22:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam 14 lat, 164 albo 165 i waże 43 kg. Wiem że to glupie ale staram się nie jeść za dużo. Bo uważam ze mogłabym ważyc troszkę mnie np 40kg Tak samo nie lubie wszelkiego rodzaju mięsa, nie jem go juz od prawie tygodnie i narazie jakoś wytrzymuje. Mam nic o tym nie wiem, chyba by mnie zabiła gdyby się dowiedziała. Jedynym problemem jak dla mnie są słodycze..... Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 06 Wrz, 2003 08:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ty też jesteś kurde jak drabina, ja mam 163 cm. wzrostun i waże 48 kg. i ja sobie nie wyglądam na grubą.

A ty dziewczyno jeżeli jeszcze edziesz się odvchudzać, to na pewno będziesz miała anoreksję mówie ci to, bo to jest niedopuszczalne, wzrost 164 i waga 40 14 gk. niedowagi

Numer Gadu-Gadu
2891618
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 06 Wrz, 2003 09:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam 12 lat, wzrost ok. 156-157 i 39 kg wagi (przed chwilą sie mierzyłam) I pewnie jestem za chuda, nie? Ale to nie moja wina, że ja nie lubię jeść większości rzeczy, chociaż jem dużo-nie tyję...i nie chce narazie przytyć! Very Happy

Numer Gadu-Gadu
3571565
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 2003 01:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytryna napisał/a:
Ja mam 14 lat, 164 albo 165 i waże 43 kg. Wiem że to glupie ale staram się nie jeść za dużo. Bo uważam ze mogłabym ważyc troszkę mnie np 40kg Tak samo nie lubie wszelkiego rodzaju mięsa, nie jem go juz od prawie tygodnie i narazie jakoś wytrzymuje. Mam nic o tym nie wiem, chyba by mnie zabiła gdyby się dowiedziała. Jedynym problemem jak dla mnie są słodycze..... Wink

Szczerze? Jedz mięso.
Dieta wegetariańska nie jest dobra dla dojrzewającej młodzieży.

Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 2003 22:00   Re: Jak mam schudnąć?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lala napisał/a:
Czść mam na imię Ola mam prawie 14 lat i już w tym wieku myślę że mam problemy z nadwagą. Ważę 41 albo 42 kg, a mam 164 Sad Nie wiem co mam zrobić ta waga mnie dobija w wieku 12 lat miałam 160 i ważyłam 37 kg., a teraz tak dużo. Nie wiem w jaki sposób mam schudnąć? Jeszcze jedno nie nawidzę wszelkoch rodzajów mięs, moja mam każe mi jeść ale po nich chce mie się wręcz wymiotować, czy w tym wieku mogę zostać wegetarianką Question

Co?Dziewczyno!Zwariowałaś?!Ty wręcz musisz przytyć!Przy takim wzroście to co najmniej o 2 kilo za mało!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu