| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
POMOCY!!!!
Autor Wiadomość
Olcia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 15:35   POMOCY!!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiec potrzebuje waszej pomocy...po raz kolejny...nom ale w konco po to jest to forum...Moze to bedzie glupie, ale z powodu tego ze ostatnio na dzien tolerancji moja klasa przygotowala najlepsza scenke ( dobra tak serio to ja i moja kolezanka Emila ja wymyslilysmy, ale nauczyciele nie wymienia nas osobno tylko mowia ze cala klasa) to teraz musimy przygotowac jakies konkursy i przedstawienie na dzien wiosny...znowu zajme sie tym ja i Emila, no ale coz takie jest zycie gdy chodz raz pokazesz ze umiesz cos szybko zalatwic. Mam do was pytanko: Czy znacie jakies konkursy ktore mozna robic dla dzieckaow z klas 4-6 (podstawowka) i 1-3 (gimnazjum) z okazji dnia wiosny??Blagam pomocy!!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
11844071
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 15:44   

pokaz mody. Zeby kazda klasa wybrała chłopaka i dziewzcyne i wymysla sie im ubrania i potem jest pokaz biggrin swietna zabawa.
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 17:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w szkole było coś podobnego Wink Klasa wybierała jedną dziewczynę, która miała przebrać się za wiosnę. Najlepiej oceniano stroje zrobione własnoręcznie, no i pomysłowo Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 17:50   

Może też być konkurs np. na najlepsza marzannę albo coś w tym stylu... Rolling Eyes
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 17:53   

Albo jeszcze kiedyś w mojej sql był konkurs na najbardziej wymyślną fryzurę, z każdej klasy wybierało się jednego chłopaka i jedną dziewczyne Smile
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 19:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

albo konkurs na najladniejszy suszony wianek

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wero-Trelo Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 08:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Konkurs na najbardziej wymyślny strój ( na kartce)
Konkurs na najbardziej śmieszną osobę.

Numer Gadu-Gadu
5678195
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 12:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Prponuję konkur na najlepsza prace plastyczną lub wiersz o wiośnie...
Albo najnajlepszy własnoręcznie napisany tekst piosenki o wiośnie i potem pare osób z klasy zaśpiewA je;)

Numer Gadu-Gadu
7060479
Francesc0 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 13:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

konkurs ktory ma sie podobac, ma podniecac i ciekawic, a rownorzesnie ma byc ostra rywalizacja...? humm poroponuje konkurs na to, ktora klasa w calosci najszybciej ucieknie ze szkoly ;d;d;d

Numer Gadu-Gadu
3294374
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 16:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

AmazonkAA napisał/a:
albo konkurs na najladniejszy suszony wianek

Teraz raczej nikt suszonego wianka nie zrobi, bo...hmm...sniegu duzo...roslinek nie ma i wogole, ale zglosze to nauczycielce prowadzoncej to wszystko zobaczymy co powie Mr. Green
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11844071
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 20:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Francesc0 napisał/a:
konkurs ktory ma sie podobac, ma podniecac i ciekawic, a rownorzesnie ma byc ostra rywalizacja...? humm poroponuje konkurs na to, ktora klasa w calosci najszybciej ucieknie ze szkoly ;d;d;d

taa...wspanialy pomysl!Tylko sadze ze nauczyciele raczej sie na to nie zgodza....a szkoda...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11844071
Francesc0 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 21:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to sie ich nie pytajcie tylko w pewnym momencie powiedz takie cos i jazda! ;d ;d

Numer Gadu-Gadu
3294374
Odpowiedz do tematu