| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Czy...
Autor Wiadomość
12
Gość
PostWysłany: Nie 19 Sty, 2003 18:21   Czy...

Czy po pierwszej miesiączce urośnie jeszcze biust?
Przejdź na dół
~KleO
Gość
PostWysłany: Nie 19 Sty, 2003 21:32   Czy...

12...! No nie wiem ! Ja mam 12 lat i chodzę do 6 klasy, ale jeszcze nie mam miesiączki ! Wiem, że po pierwszej miesiączcie zatrzymyje się wzrost ! Crying or Very sad To straszne ! Ja jestem niska... Razz Bla bla bla... Crying or Very sad
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Sty, 2003 01:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

(odpowiedź dla "12")
Oczywiście. Biust osiąga ostateczny kształt i wielkość między 16 a 19 rokiem życia.

(odpowiedź dla "KleO")
Na szczęście człowiek nie jest maszyną i miesiączka nie zatrzymuje wzrostu. Pierwsza miesiączka pojawia się zwykle około 13 roku życia, a dziewczyny rosną do ok. 19 roku życia. Owszem - ok. 13 roku życia następuje zmniejszenie tempa wzrostu, ale wciąż jeszcze się rośnie!

Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Nie 26 Sty, 2003 21:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jasne ze ci urosnie!
Wink
biust nie tylko rosnie przed ale i w czasie dojrzewania.biust rowniesz rosnie jesli kobieta jest w ciazy!

Numer Gadu-Gadu
7399523
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 27 Sty, 2003 08:29   

Kobieta jest w ciąży prawda ? Więc jej rosną piersi, bo mleko się przechowuje tam dla dziecka ! Laughing eh... biggrin
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 27 Sty, 2003 08:30   :)

Aha...w czasie rozwijania szybciej rośniesz ! No i wiadomo: rosną piersi biggrin
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Pon 27 Sty, 2003 21:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to znaczy ja mam teraz 13 lat mam 149.. i to znaczy ze moj wzorst sie juz zatrzymuje;-( ...i bedie coraz wolniejszy;-((((((((((((( Crying or Very sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 28 Sty, 2003 01:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KleO napisał/a:
Kobieta jest w ciąży prawda ? Więc jej rosną piersi, bo mleko się przechowuje tam dla dziecka ! Laughing eh... biggrin

Oj, nie.
Piersi mocno powiększają się już w pierwszych tygodniach ciąży (a ciąża ma w sumie 40 tygodni). Pokarm dla dziecka zaczyna być wytwarzany dopiero w okolicach porodu.

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 31 Sty, 2003 15:50   

Ooo...DEG...nie wiedziałam...to jest bardzo interesujące Cool
Powrót do góry
Szalona
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 09 Lut, 2003 11:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

DEG też tego nie wiedziałam Laughing

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 09 Lut, 2003 12:32   

Szalona. NIe odgapiaj ode mnie słów ! (żartuje Wink)
Powrót do góry
Szalona
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 09 Lut, 2003 12:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KleO ja nie dogapiam od Ciebie tylko pisze to co myśle a ty z każdym się kłucisz a ja się nie lubie kłucić Confused

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 09 Lut, 2003 12:54   

Szalona...ale Ty się dajesz nabierać. Przecierz na końcu napisałam, że żartuje, i to Ty właśnie zaczynasz kłótnie a nie ja. A ja się też nie lubię kłócić. Ok...nie odpisuj tutaj na ten temat, bo niechce się kłócić. I przypominam ! Napisałam "ŻARTUJE" !!!!! Więc to nie jest powód do kłótni Wink
Powrót do góry
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 10 Lut, 2003 18:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie kłóćcie się...a swoja drogą to KleO niepowinnaś nawet żrtując, pisać w ten sposób...kogoś naprawdę może nawet taki niewinny żarcik urazić!
To tak na przyszłość!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
rodzynka
Gość
PostWysłany: Pią 02 Sty, 2004 21:52   

biust ci jeszcze urosnie ale od czasu pierwszej miesiączki będziesz rosła wolniej. Sama wiem z doświadczenia bo okres dostałam jakieś pól roku temu- miałam 13 lat ( ehh dalej mam :) ) a juz od tego czasu urosłam i piersi też jakby troche wieksze :wink:
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu