No czesiu masz rację. Ja z poszątku pisałęm dużo postów a teraz to prawie cicio. Ale za to poznałem duż fajnych ziomków
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 22 Lut, 2005 19:53
Ja tez poznałam spoko ludzi (szczegolnie wierzbe,elfke,iske i gabrielen itd..),piszę chyba mądrzejsze posty [jeżeli kłamię-bijcie mnie ] i jakos tak...newiem no..zadomowiłam sie tu :]
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 22 Lut, 2005 20:01
Ja zamiast itp. pisze etc. Piszę w oparciu o innych (czyli że mądrzej ) Poznałam zajefajnych ziomali no i.... iedy indziej pomyśle bo nie mam czasu... dokończe później krótko mówiąć
Dorotka
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 22 Lut, 2005 20:03
Zmiany... hmm... no raczej nie zauważyłem żadnych zmian odkąd się tu zauserowałem .
Chociaż nie, jedna zmiana była. I to bardzo miła . Przecież zyskałem dzięki temu forkowi wspaniałą i kochaną Siostrzyczkę (wielki buziak :-* dla Kingusi ).
Jednak możliwe, że zaniedługo zacznę się ciut więcej udzielać w dziale SF - Horror (a dokładniej mówiąc - planuję już od jakiegoś czasu pozakładać tam kilka tematów odnośnie dziwów tego świata ). Jednak to, czy tak się stanie, zależy od kilku rzeczy, które ostatnimi dniami wciąż mnie trapią - jeśli uda mi się pokonać kilka osobistych problemów, to na pewno można się spodziewać jakiegoś rozruszania tego działu .
no moze ja powiem tak:
jak kiedys bylam pierwszy raz w zyciu na innym forum, to mi bardzo zalezalo, zeby byc lubianym, popieralam opinie wiekszosci, zgadzalam sie z kazdym, chociaz czasem mialam calkiem odmienne zdanie niz wszyscy itp itd. Ale po pewnym czasie mialam tego dosc, i ogolnie tamte forum mi sie znudzilo, wiec przyszlam na te, ale na tym forum to juz jestem soba, do nikogo sie nie podlizuje, zeby byc lubiana, bo juz wiem, ze tak na prawde to nie oto chodzi.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
pisze duuuzo madrzejsze posty (no czasami sie tego zauwazyc nie da =p)
nabrałam dużo humoru, poznałam mase wspaniałych ludzi, niektórym byłabym szczerze w stanie zaufać w praktycznie 100%. Dużo bardziej zaczęłam się udzielać (ha, ah ta frekfencja =p) i wogóle
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 22 Lut, 2005 21:40
Ja na pewno pisze mądrzejsze posty i chybsa troche dłuższe chociaz i tak schodzę na minimalizm... po za tym chyba humor mi się wyrobił i czasem co do niektórych tematów nic mi sie nie chce pisać, a kiedyś się rxzucalam na wszystko gdzie mogłabym wtrącić coś od siebie, zeby ludzie mnie zapamiętali, bo miz dawało się, e wszyscy nie zwracają na mnie uwagi
Ja na ten temat nic nie moge powiedzieć bo jestem jeszcse hymmm jakby to okreslić "niedojrzała" Ale piszecie że poznaliście mase fajnych ludu. Powiem wam że ja wchodze czasami na czaty i tam też jest tak jak tu na forum. Zawsze gdziekolwiek nie bedzie znajdzie się ktoś kto zwróci twoją uwage... przynajmniej tak mi się wydaje
_________________ Słowami nie określe tego co czuje,
i wciąż myśle że coś zepsuje.
Ze coś pujdzie nie tak,
i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 22 Lut, 2005 22:42
Jak dla mnie chaty to nie to samo... sama kiedyś siedziałam chyba na Nirvanie, bo kolega z neta mnie wciagnął, teraz nie gadam z nim i na chacie też nie siedzę, wolę forum, bo wypowiedzi zostają i sa jakieś ogulnie przyjete tematy do rozmów
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 22 Lut, 2005 23:23
Jeśli chodzi o posty,nic sie nie zmieniło.Nadal pisze mało,i staram sie nie wypisywać głupot.I zawsze mam swoje zdanie.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Lut, 2005 09:28
panienka_wierzba napisał/a:
pisze duuuzo madrzejsze posty (no czasami sie tego zauwazyc nie da =p)
a ja mam odwrotnie:] niż moje słońce
z początku sie teges starałam to znaczy że sie teraz nie staram oj tak nie o to mi chodziło ale mam coraz głupsze posty bardziej ironizowane i wredne co do coponiektórych a tak to buuu i nie wiem co powiedzieć ide po mleko