| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Zmiany
Autor Wiadomość
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 18:59   Zmiany Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co się zmieniło w was/waszych postach/zachowaniach od początku pobytu na forum?

Ja np. biorę udział w znacznie większej il. dyskusji, mam też inne zdanie na różne tematy na które wcześniej się wypowiadałam. biggrin

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 19:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No czesiu masz rację. Ja z poszątku pisałęm dużo postów a teraz to prawie cicio. Ale za to poznałem duż fajnych ziomkówSmile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 19:53   

Ja tez poznałam spoko ludzi (szczegolnie wierzbe,elfke,iske i gabrielen itd..),piszę chyba mądrzejsze posty [jeżeli kłamię-bijcie mnie Razz] i jakos tak...newiem no..zadomowiłam sie tu :]
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 20:01   

Ja zamiast itp. pisze etc. Piszę w oparciu o innych (czyli że mądrzej Wink ) Poznałam zajefajnych ziomali no i.... iedy indziej pomyśle bo nie mam czasu... dokończe później krótko mówiąć

Dorotka Kwiat
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 20:03   

Zmiany... hmm... no raczej nie zauważyłem żadnych zmian odkąd się tu zauserowałem Razz.
Chociaż nie, jedna zmiana była. I to bardzo miła Wink. Przecież zyskałem dzięki temu forkowi wspaniałą i kochaną Siostrzyczkę (wielki buziak :-* dla Kingusi Wink).
Jednak możliwe, że zaniedługo zacznę się ciut więcej udzielać w dziale SF - Horror (a dokładniej mówiąc - planuję już od jakiegoś czasu pozakładać tam kilka tematów odnośnie dziwów tego świata biggrin). Jednak to, czy tak się stanie, zależy od kilku rzeczy, które ostatnimi dniami wciąż mnie trapią - jeśli uda mi się pokonać kilka osobistych problemów, to na pewno można się spodziewać jakiegoś rozruszania tego działu Wink.
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 20:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no moze ja powiem tak:
jak kiedys bylam pierwszy raz w zyciu na innym forum, to mi bardzo zalezalo, zeby byc lubianym, popieralam opinie wiekszosci, zgadzalam sie z kazdym, chociaz czasem mialam calkiem odmienne zdanie niz wszyscy itp itd. Ale po pewnym czasie mialam tego dosc, i ogolnie tamte forum mi sie znudzilo, wiec przyszlam na te, ale na tym forum to juz jestem soba, do nikogo sie nie podlizuje, zeby byc lubiana, bo juz wiem, ze tak na prawde to nie oto chodzi.

Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pisze duuuzo madrzejsze posty Wink (no czasami sie tego zauwazyc nie da =p)
nabrałam dużo humoru, poznałam mase wspaniałych ludzi, niektórym byłabym szczerze w stanie zaufać w praktycznie 100%. Dużo bardziej zaczęłam się udzielać (ha, ah ta frekfencja =p) i wogóle Smile

Numer Gadu-Gadu
2891618
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 21:40   

Ja na pewno pisze mądrzejsze posty i chybsa troche dłuższe chociaz i tak schodzę na minimalizm... po za tym chyba humor mi się wyrobił i czasem co do niektórych tematów nic mi sie nie chce pisać, a kiedyś się rxzucalam na wszystko gdzie mogłabym wtrącić coś od siebie, zeby ludzie mnie zapamiętali, bo miz dawało się, e wszyscy nie zwracają na mnie uwagi
Powrót do góry
Nike007 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 22:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja na ten temat nic nie moge powiedzieć bo jestem jeszcse hymmm jakby to okreslić "niedojrzała" Razz Ale piszecie że poznaliście mase fajnych ludu. Powiem wam że ja wchodze czasami na czaty i tam też jest tak jak tu na forum. Zawsze gdziekolwiek nie bedzie znajdzie się ktoś kto zwróci twoją uwage... przynajmniej tak mi się wydaje Wink

i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4402968
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 22:42   

Jak dla mnie chaty to nie to samo... sama kiedyś siedziałam chyba na Nirvanie, bo kolega z neta mnie wciagnął, teraz nie gadam z nim i na chacie też nie siedzę, wolę forum, bo wypowiedzi zostają i sa jakieś ogulnie przyjete tematy do rozmów
Powrót do góry
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 23:23   

Jeśli chodzi o posty,nic sie nie zmieniło.Nadal pisze mało,i staram sie nie wypisywać głupot.I zawsze mam swoje zdanie.
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Lut, 2005 09:28   

panienka_wierzba napisał/a:
pisze duuuzo madrzejsze posty Wink (no czasami sie tego zauwazyc nie da =p)
a ja mam odwrotnie:] niż moje słońce

z początku sie teges starałam to znaczy że sie teraz nie staram oj tak nie o to mi chodziło ale mam coraz głupsze posty bardziej ironizowane i wredne co do coponiektórych a tak to buuu i nie wiem co powiedzieć ide po mleko
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Lut, 2005 10:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi tez wydaje się że pisze troche mądrzej...no w końcu mam o te 2 latka więcej Smile.

Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 25 Lut, 2005 11:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tu jestem troche juz czasu, tez poznalem sporo fajnych ludzi, wielce filozoficznych postow nie pisze, ale i tak sa chyba lepsze niz kiedys Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Lut, 2005 21:47   

No wiesz Kradziejka jesteś tylko trochę bardziej sarkastyczna, ale ja nie narzekam... bo lubię jak ktoś jest sarkastyczny =)
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu