ELO WSZYSTKIM ^_^
Jezeli ktos z Was ma skype'a , niech napisze jaki ma login ;]] ja jeszcze nie mam mikrofonka ale mam zamiar zaqpić ;]
a login mam crazytear666 [co z tego ze nie mam mikrofonka jak bedzie niedlugo ^_^]
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 16:50
Ja też mam skype'a i popieram pomysł takiego tematu, mój nick na skype'ie to "michkulanek" jeśli byłbym niedostępny prosze o kontakt na gg[nie zawsze włączam skype'a]
Ostatnio zmieniony przez dnia Czw 31 Mar, 2005 13:08, w całości zmieniany 1 raz
A mój: wielki_noid
Trochę problemów miałem, ale udało się je rozwiązać i mikrofon działa
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Ja juz mam prawie wszystko: mikrofon podlaczony i dzialajacy, sluchawki, Skype sciagniete i zainstalowane... tylko nieskonfigurowane. Z jednego banalnego powodu: nazwa uzytkownika musi miec 6 znakow. A to juz przekracza moje mozliwosci <lol><rotfl>
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Tak moim skromnym zdaniem to ten temat już był . Nooo...był na pewno Mój nick to kamila_dolly (ale najpierw radze sprawdzic na gg-3777058 czy jestem,bo moze moja siostra siedzieć ).