| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Paczki Alwaysa
Autor Wiadomość
Łasica
Gość
PostWysłany: Sob 19 Kwi, 2003 09:39   Paczki Alwaysa

Cze starsza kolezanka mi mowila ze pod koniec 5 klasy sie dstaje paczi z podpaskami itd. Bylo to dosyc dawno i mam pytanie czy teraz tez takie dostan Smile Smile Smile e ???????
Przejdź na dół
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sob 19 Kwi, 2003 14:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie jestem pewna ale chyba tak

<Nie daje gwarancji> Smile

Numer Gadu-Gadu
7399523
Gocha
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 19 Kwi, 2003 20:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz to zalez do mnie Pani z firmy alweys przyszła nie dawno temu jakis tydzień temu a ja chodze do 6 klasy to zalerzy od szkoły!!!!

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 29 Kwi, 2003 21:01   

Ja chodze do 6 klasy i właśnie w 6 klasie w jesieni dostałam paczuszki Smile
Powrót do góry
guga15
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 30 Kwi, 2003 13:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm niech ja sobie przypomne, chyba coś takiego bylo dawno temu to zalezy od szkoły i od tego czy twoi rodzice wyrażą zgodę na uczestinctwo w zajęciach
to jest taka paczka że może z 4 podpaski różnego typu są i 2 ksiązeczki dla ciebie i dla rodziców
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 30 Kwi, 2003 14:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja koleżanka dostawała taki zestaw. 4 podpaski, pudełeczko, 2 książeczki. u nas w szkole zawsze się dostaje.

izka
Gość
PostWysłany: Sro 30 Kwi, 2003 19:50   

takie paczuszkki dostaje sie na poczatku 6 klasy !!! jest tak ksiazeczka, kalendarzyk,i chyba 3 albo 4 podpaski i pudeleczko na nie
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 01 Maj, 2003 08:29   

Izka są tam 5 podpaski always'a, paczyszka i książeczka. Ja dostałam książeczkę "Między nami kobietkami". Jest bardzo fajna i ciekawa i dzięki niej wiem ddddddddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżżoooooooooooooo rzeczy na temat dojrzewania i miesiączki biggrin
Powrót do góry
hajdulka
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 01 Maj, 2003 11:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Izka to ja tlyko ze niechcilao mi sie wtedy logowac Razz w tej paczuszcze tez jest takie rozowe pudeleczko w ktorym zmieszcza sie ok 3 podpaski always bo podpasek bella zmuiesci sie wiecej Razz

a co to podpasek ja mialam ultra plus ultra plus ultra plus i ultra super plus czyli 3 takie zielone i 1 fioletowa Smile ksiazka kalendarzyk no i te pudeleczko

guga15
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 01 Maj, 2003 16:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja pudełaeczka nie dostałam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
hajdulka
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 01 Maj, 2003 20:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to tez zalezy keidy?? to zalozmy paczyuszke dostaje sie w 6 kalsie no a ja wlasnie koncze 6 kalse !! wiec doatalam paczuszke ok pol roku temu albo wiecej a ty moze dostalam 3 lata temu??

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 02 Maj, 2003 15:01   

hajdulka

Dostałaś dokładnie to co ja biggrin
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 02 Maj, 2003 17:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KleO, myślę, że w Polsce około 80% dziewczyn dostaje takie paczki... Chociaż mogę się mylić, bo jedna moja koleżanka (mieszka pod Krakowem) nigdy nie widziała na oczy takiej paczuszki biggrin ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
hajdulka
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 03 Maj, 2003 10:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wedlug mnie kazda skzola powinna cos takeigo zorganizowac ze przycodzi pani z firmy always i wszytsko mowi.. bo nie kazda mama chce o tym rozmawiac z corka ! i biedna ponzije nie wie co ma zrobic dostanie okres w skzole i co? u nas chigienistka daje nam podpaski jak ja prosimy ale one sa grube !!nie mwoei ze always sa dobre ale ja nsoilam 1 podpaske i sie przydala aha jak jzu cos to polecam bella gren Razz

mrylka

PostWysłany: Czw 15 Maj, 2003 16:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jestem w szóstej klasie i taki wykład mielismy na początku roku.Dostałyśmy 3 podpaski,książeczkę,kalendarzyk i pudełeczko.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu