Cze starsza kolezanka mi mowila ze pod koniec 5 klasy sie dstaje paczi z podpaskami itd. Bylo to dosyc dawno i mam pytanie czy teraz tez takie dostan e ???????
hmmm niech ja sobie przypomne, chyba coś takiego bylo dawno temu to zalezy od szkoły i od tego czy twoi rodzice wyrażą zgodę na uczestinctwo w zajęciach
to jest taka paczka że może z 4 podpaski różnego typu są i 2 ksiązeczki dla ciebie i dla rodziców
Moja koleżanka dostawała taki zestaw. 4 podpaski, pudełeczko, 2 książeczki. u nas w szkole zawsze się dostaje.
_________________ ,,Nie mów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym"- Ulka nr gg 3066241
izka Gość
Wysłany: Sro 30 Kwi, 2003 19:50
takie paczuszkki dostaje sie na poczatku 6 klasy !!! jest tak ksiazeczka, kalendarzyk,i chyba 3 albo 4 podpaski i pudeleczko na nie
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 01 Maj, 2003 08:29
Izka są tam 5 podpaski always'a, paczyszka i książeczka. Ja dostałam książeczkę "Między nami kobietkami". Jest bardzo fajna i ciekawa i dzięki niej wiem ddddddddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżżoooooooooooooo rzeczy na temat dojrzewania i miesiączki
Izka to ja tlyko ze niechcilao mi sie wtedy logowac w tej paczuszcze tez jest takie rozowe pudeleczko w ktorym zmieszcza sie ok 3 podpaski always bo podpasek bella zmuiesci sie wiecej
a co to podpasek ja mialam ultra plus ultra plus ultra plus i ultra super plus czyli 3 takie zielone i 1 fioletowa ksiazka kalendarzyk no i te pudeleczko
_________________ zakochalam sie w 2 chlopakach .. i co ja mam zrobic?
to tez zalezy keidy?? to zalozmy paczyuszke dostaje sie w 6 kalsie no a ja wlasnie koncze 6 kalse !! wiec doatalam paczuszke ok pol roku temu albo wiecej a ty moze dostalam 3 lata temu??
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pią 02 Maj, 2003 17:41
KleO, myślę, że w Polsce około 80% dziewczyn dostaje takie paczki... Chociaż mogę się mylić, bo jedna moja koleżanka (mieszka pod Krakowem) nigdy nie widziała na oczy takiej paczuszki ...
wedlug mnie kazda skzola powinna cos takeigo zorganizowac ze przycodzi pani z firmy always i wszytsko mowi.. bo nie kazda mama chce o tym rozmawiac z corka ! i biedna ponzije nie wie co ma zrobic dostanie okres w skzole i co? u nas chigienistka daje nam podpaski jak ja prosimy ale one sa grube !!nie mwoei ze always sa dobre ale ja nsoilam 1 podpaske i sie przydala aha jak jzu cos to polecam bella gren