Wysłany: Czw 24 Lut, 2005 15:39 Konkurs na "Najlepszą fotografie miesiąca"
Witam.
W porozumieniu z Kingą i Tenczim postanowiłem zoorganizować konkurs na "Najlepszą Fotografie miesiąca"(tj.marca)W konkursie chodzi oto aby zrobić jakąś piękną fotografie (nie może być ściągnięta z internetu)na dowolny temat. Jurorami w konkursie są Ja,Kinga i Tenczi.Gotowe prace prosze zamieszczać w postach.Zgłoszenia proszę składać w postach. Termin załaszania się upływa:28.II.2005r tj.w poniedziałek. Życzę miłego fotografowania!!
Ostatnio zmieniony przez Inversja dnia Czw 24 Lut, 2005 16:39, w całości zmieniany 3 razy
Pomysł fajny, jednak mam kilka "ale"...
Pierwsze: d;aczego ten konkurs jest robiony w "o wszystkim"? Jak dla mnie ot powinno to byc w "fotografiach". Poza tym chciałabym powołać na sędziego (jeśli jest w ogole taka mozliwosc) Małej, bo ona tu jest naszym ekspertem od fotografiki i ona umie chyba najlepiej ocenic zdjecia zwlaszcza pod wzgledem technicznym. I myslę jeszcze, że dałeś za krótki okres na zgłaszanie się... tzn tak mi sie zdaje
A tak poza tymi "ale" to się zgłaszam
Iśka trafne uwagi.
Po pierwsze: zapomniałem że istnieje dział o fotografii
Po drugie: Zaraz wyśle PW do Małej zobaczymy co powie.
Po trzecie: Niewiedziałem do kiedy zrobić okres zagłaszania się więc na oko dałem do poniedziałku ale można przedłuży
Iśka trafne uwagi.
Po pierwsze: zapomniałem że istnieje dział o fotografii
Po drugie: Zaraz wyśle PW do Małej zobaczymy co powie.
Po trzecie: Niewiedziałem do kiedy zrobić okres zagłaszania się więc na oko dałem do poniedziałku ale można przedłuży
Przewertuje sie Google etc ... wszystkiego sie nie znajdzie ale co poradzisz
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 24 Lut, 2005 20:25
pozatym w mojej skromnej jury powinno być wybrane z ogółu a osobiście proponowałabym Małą [jeśli niezechce wziąść udziału w konkursie] dega chociaż nie wiem czy znajdzie czas i kogoś kto sie zna