Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 20:17 Klub Pykaczy!!!!!!!! =D
Uwaga, uwaga! Zakładamy klub pykaczy! Pykają ci stawy? Obojętnie które! Zgłoś się do naszego klubu! Będziemy sławniejsi niż tru! Zgłoszenia na PW lub w postach! Wybierasz rolę w zespole i funkcję!!! Zapraszamy!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Lista członków (bez skojarzeń )
Przewodnicząca Gitarzysta Chesterka
Viceprzewodnicząca Basista Zazulita
Rozśmieszacz Natka_Niedomice
Wokalista Miracle
Perkusista - krul tostów hawajskich Kradziejka
Gitarzysta - Dawca Pomysłów Gabra
Sprawy Kończyn Dolnych ElfkaNenar
Tam-tamy - Bambusowa Królewna Dorota93
Pianistka Agnieszka12
Sprawy Szczęki i Górnych Części ciała zwariowana_jedenastka
panienka_wierzba
Aren
Krzyże i krzyżyki Nina_006
Sprawy dolnych palców Aragorn
Hm...Wiecie ja nie wiem czy to jest takie śmieszne...ja umiem pykać czy tam strzykać z: palców u rąk,nóg,kolan,kostek,nadgarstków,ramion,szczęki(!!),i z szyi...(z tym jest najgorzej,przekrecam szyje w jedna strone i mi jednoczesnie z cztery czy piec razy strzyka aż się wszyscy łapią za szyję i syczą "auuu"). I nie wiem,czy to jest takie śmeszne,bo może prowadzić do poważnych powikłań a w niektóych przypadkach nawet to jest choroba...
Mróweczka
jak dlugo nie ćwicze pykają mi kolana normalnie moge se pykać z rąk, ale łącznie naraz mogę pyknąc nawet 20 raz (z prawie wsyzstkich kostek na rękach umiem pykać ) i ten i był taki fajny szkopół że jak sie całowałam z moim facetem i było takie moje jedno położenie głowy to mi szczęka pykała no ale niewazne, to to śmieszne było .
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..