Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 22 Sie, 2004 14:39 W_AŻ_N_E_!_!_! Niech każdy tu wejdzie.
Piszę to tutaj, bo chcę,żeby każdy odwiedził ten temat a tylko w Trudnych Pytaniach mogę zrobić Przyklejony.
A więc, apeluję,aby wszyscy którzy mają w opisie skrypt [ you ] usunęli go. Jak powiedziała Nena za dużo z tym zamieszania a i tak nikomu do życia to niepotrzebne. Co chwilę ktoś zakłada nowy temat "Czemu się na mnie uwzięliście", "Co?","Jak?","Dlaczego ja?!", "Co ja Wam zrobiłem?", "o co w tym wszystkim chodzi?".
Jeśli już wszystko będzie wyjaśnione, usunę ten temat. Ja już wój podpis zaraz usuwam(tą część) i chciałabym,żeby wszyscy tak zrobili.Z poważaniem
Mroweczka
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Nie 22 Sie, 2004 15:07
Sorki, trochce spanikowalam z tym tematem, ale przyznaj ze jesli sie nie wie, to glupie uczucie widziec wu kogos pod notka twoj nick. Wystraszylam sie czy jakiegos debilstwa nie napisala czy cos.... I, usuncie ten temat (ten w dziele "o wszystkim") ok?
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
ja tez sie zdziwiłam ale juz wiem czemu tak bylo, bo mi Kamix (chyba) wytlumaczył :]
_________________ "Czarno-Czerwony miś, szyty biała nitką, wypełniony ryżem..."
"Czarno-Czerwony miś podobny do Lenina zapatrzył się na gwiazdkę..."
"Czarno-Czerwony miś lubi kiedy nie wie co go czeka..."
<B>Wrzuciłam zdjęcia do albumu!</B>
Wysłany: Nie 22 Sie, 2004 22:05
No dobra Nina ale Ty masz "Cześć [you]
http://www.pomoc.best.pl - Koniecznie zajrzyj [you] ! Przeczytaj ten tekst dokładnie i zastanów się nad jego treścią [you] !" nie sądzisz,że troche za dużo tego nawalone?
Wysłany: Wto 24 Sie, 2004 10:15
Słuchaj, to nie ważne kto zaczął. Elfka chciała zrobić nam żart, no i jej się to udało. Ale kiedy już prawie każdy zrobił sobie taki podpis coraz więcej jest postów typu "dlaczego ja?". To już jest ździebko bez sensu...
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Wto 24 Sie, 2004 22:37
Mrówcia, co mnie sie doczepiłaś ? Jak tłómaczyłaś Ninie, to do niej mogłąś to pisać ( )
Heh, no dobra... ja też to usunęłąm ... Ale fajnie było jak dziesiąę osób przysłało mi Pv "dlaczego mnie witasz""co jest" itd
Elfka gratuluję pomysłu !
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 24 Sie, 2004 22:46
Iska, dzyzus... Ona uzyla w poscie tego skryptu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mac
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sro 25 Sie, 2004 11:36
klacz napisał/a:
Co do podpisów- zauważyłam że dużo osób ma w podpisie cośtam cośtam "klacz" cośtam
czy to do mnie? jak tak, to czemuście się tak na mnie uwzieli? (oczywiście mi to nie przeszkadza, ale miło wiedzieć )
Ehhh... i następny post typu " Dlaczego ja?"
Jakbys czytala ten temat od początku do końca to byś wiedziala o co chodzi !
Chodzi o taki skrypt , którego nie długo już nie będzie
Co do podpisów- zauważyłam że dużo osób ma w podpisie cośtam cośtam "klacz" cośtam
czy to do mnie? jak tak, to czemuście się tak na mnie uwzieli? (oczywiście mi to nie przeszkadza, ale miło wiedzieć )
Ehhh... i następny post typu " Dlaczego ja?"
Jakbys czytala ten temat od początku do końca to byś wiedziala o co chodzi !
Chodzi o taki skrypt , którego nie długo już nie będzie
Sory, ale jakaś ciemna jestem, bo przeczytałam ten post raz, drugi trzec(...) siódmy i dopiero załapałam o co łazi