Wysłany: Wto 08 Mar, 2005 13:35 Dzień Kobiet i Kobietek =)
Witam
Jak wiadomo dzisiaj 8 III jest Dzień Kobiet. Zwracam się tu głównie do dziewczyn: Czym dla Was różni sie ten dzień od pozostałych ? Ten dzień dla mnie różni się tym, że zawsze dostanę jakiś drobny upominek z tej okazji i , że w tym dniu mogę rozkazywać osobom płci przeciwnej
Do chłopaków : Jeżeli jeszcze nie złożyliscie życzeń swoim dziewczynom, koleżankom,nauczycielom,babciom,mamom,ciociom to niech juz was tu nie widzę
czym się ten różni?
niczym
po prostu w szkole dostajemy coś tam, kilka miłych słów, znów wszyscy sztucznie sie kochaja i lubią jak w walentynki.'
W tym roku dostalismy od chłopaków w klasie małe drewniane kwiatuszki w doniczkach, z czego główka kwiatka jest podtrzymywaczem na zdjęcie, trzeba przyznac prezent uroczy =)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
W tym roku dostalismy od chłopaków w klasie małe drewniane kwiatuszki w doniczkach, z czego główka kwiatka jest podtrzymywaczem na zdjęcie, trzeba przyznac prezent uroczy =)
Ten dzień jest najgorzy w moim życiu.
Oto cała historia.
My na DZIEŃ CHŁOPCA się starałyśmy, a tu co?
Żadnych życzeń, żadnych występów.
My się staramy a oni co? Wielkie JAJO?
_________________ Mało mnie znasz....
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 08 Mar, 2005 14:11
Niczym ! Tyle że chłopcy żartują sobie ze mnie
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 08 Mar, 2005 14:14
a dzisiejszy dzien kobiet jest najgorsy w moim zyciu [powody sercowe ]
Dla mnie ten dzien kobiet i tak niczym sie nie roznil...tyle, ze dostalam kwiatka od mojego wujka, o bozie jaki on milutki
W szkole chlopcy z klasy nawet nam zyczen nie zlozyli...tyle ze Arek sie postaral i zlozyl zyczonka i nawet dostalam buziaka...
Po za tym ... ten dzien jest jakis smutny.. w radiu piosenki zamulaja i wogole plakac mi sie chce...
mi sie totalnie nie rozni ten dzien, jest taki sam jak kazdy inny. Chlopacy i tak nam nic nie kupili, nie dziwie sie im, bo my tez im nic nie kupilysmy a to tylo przez to, ze ich jest 22 a nas 8 i rok temu kupilismy im takie ladne kubki i wydala kazda kolo 15 zl, a oni nam po jakims zwyklym kwiatku i to jeszcze tylko kilka chlopakow sie zlozylo. To moge powiedziec: niech sie wypchaja
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 08 Mar, 2005 15:23
tulipanka mam ślicznego dostałam od...... mojego słońca:) [Kaśki] bo chłopacy to nic a nic
U mnie w klasie wyjątkowo płeć męska złożyła się na róże dla wszystkich dziewczyn więc ja też dostałam pomarańczową różyczkę oraz moc zyczeń od nich. A po powrocie do domu czekały jeszcze na mnie życzenia na gg od pewnej miłej i sympatycznej osoby
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
wybaczcie dziewczątka iź Wam życzeń nie składają lecz sie poprostu nie chce ani to życzliwości ani wdzięczności nie nadaje i zdaje sie to byc bardzo codzienne jakby ów dzień był co roku nic sie nie wydarzy wyjatkowego, wybaczcie że i ja zyczeń nie złoże ( no może zdrowia bo tego nikomu ująć nie wolno) ale ni uważam bym coś na tym zyskał, i nie chce brzmieć sztucznie a wszelekie życzenia ostatnio maja zabarwienie sztucznosci i/lub obowiązku (przykład z tatusiem co zajedzie do kwiaciarni co roku)
to tyle moje panie