| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Dzień Kobiet i Kobietek =)
Autor Wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 13:35   Dzień Kobiet i Kobietek =) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam
Jak wiadomo dzisiaj 8 III jest Dzień Kobiet. Zwracam się tu głównie do dziewczyn: Czym dla Was różni sie ten dzień od pozostałych ? Ten dzień dla mnie różni się tym, że zawsze dostanę jakiś drobny upominek z tej okazji i , że w tym dniu mogę rozkazywać osobom płci przeciwnej Very Happy
Do chłopaków : Jeżeli jeszcze nie złożyliscie życzeń swoim dziewczynom, koleżankom,nauczycielom,babciom,mamom,ciociom to niech juz was tu nie widzę Twisted Evil Razz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 13:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czym się ten różni?
niczym
po prostu w szkole dostajemy coś tam, kilka miłych słów, znów wszyscy sztucznie sie kochaja i lubią jak w walentynki.'
W tym roku dostalismy od chłopaków w klasie małe drewniane kwiatuszki w doniczkach, z czego główka kwiatka jest podtrzymywaczem na zdjęcie, trzeba przyznac prezent uroczy =)

Numer Gadu-Gadu
2891618
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 13:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niczym - tzn dostawalam kwiatka ale w tym roku nie dosatne wiec z czystym sumieniem zakupilam sobie torebke Smile a co ja tez jestem kobieta hehe
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 13:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

panienka_wierzba napisał/a:

W tym roku dostalismy od chłopaków w klasie małe drewniane kwiatuszki w doniczkach, z czego główka kwiatka jest podtrzymywaczem na zdjęcie, trzeba przyznac prezent uroczy =)

O_o_O Smile A my skromniutko, po lizaczku Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Wero-Trelo Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 14:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ten dzień jest najgorzy w moim życiu.
Oto cała historia.
My na DZIEŃ CHŁOPCA się starałyśmy, a tu co?
Żadnych życzeń, żadnych występów.
My się staramy a oni co? Wielkie JAJO?

Numer Gadu-Gadu
5678195
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 14:11   

Niczym ! Tyle że chłopcy żartują sobie ze mnie Wink
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 14:14   

a dzisiejszy dzien kobiet jest najgorsy w moim zyciu [powody sercowe Crying or Very sad ]
Powrót do góry
Olcia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 14:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dla mnie ten dzien kobiet i tak niczym sie nie roznil...tyle, ze dostalam kwiatka od mojego wujka, o bozie jaki on milutki Confused
W szkole chlopcy z klasy nawet nam zyczen nie zlozyli...tyle ze Arek sie postaral i zlozyl zyczonka i nawet dostalam buziaka...
Po za tym ... ten dzien jest jakis smutny.. w radiu piosenki zamulaja i wogole plakac mi sie chce...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
11844071
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 14:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi sie totalnie nie rozni ten dzien, jest taki sam jak kazdy inny. Chlopacy i tak nam nic nie kupili, nie dziwie sie im, bo my tez im nic nie kupilysmy a to tylo przez to, ze ich jest 22 a nas 8 i rok temu kupilismy im takie ladne kubki i wydala kazda kolo 15 zl, a oni nam po jakims zwyklym kwiatku i to jeszcze tylko kilka chlopakow sie zlozylo. To moge powiedziec: niech sie wypchaja Twisted Evil

Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 15:23   

tulipanka mam ślicznego dostałam od...... mojego słońca:) [Kaśki] bo chłopacy to nic a nic
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 15:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w klasie wyjątkowo płeć męska złożyła się na róże dla wszystkich dziewczyn więc ja też dostałam pomarańczową różyczkę oraz moc zyczeń od nich. A po powrocie do domu czekały jeszcze na mnie życzenia na gg od pewnej miłej i sympatycznej osoby Wink

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 17:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oprócz tego że tata rano poszedł do kwiaciarni(jak co roku) to norma;)

Mi złożył jak co roku mój kochaniutk Tomi:D Dał mi nawet kwiatuszka i buziaczka Laughing

W szkole od chłopaków odtaliśmy błyszczzyki z DiddlinkąSmile Takie tam skromnisie...

Numer Gadu-Gadu
7060479
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 17:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W klasie to nic nie dostawaliśmy, ale po lekcjach dostałam tulipanka =]

I tyle.

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3687193
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 18:05   

wybaczcie dziewczątka iź Wam życzeń nie składają lecz sie poprostu nie chce ani to życzliwości ani wdzięczności nie nadaje i zdaje sie to byc bardzo codzienne jakby ów dzień był co roku nic sie nie wydarzy wyjatkowego, wybaczcie że i ja zyczeń nie złoże ( no może zdrowia bo tego nikomu ująć nie wolno) ale ni uważam bym coś na tym zyskał, i nie chce brzmieć sztucznie a wszelekie życzenia ostatnio maja zabarwienie sztucznosci i/lub obowiązku (przykład z tatusiem co zajedzie do kwiaciarni co roku)
to tyle moje panie

to stanowczo nie mój dzień biggrin
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 18:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

My jeszce lepiej =]
Dostaliśmy po lizaku od chłopaków biggrin
Ich jet tylko 10, a dziewczyn 21...Heh Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu