Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 19:45 Tematy do rozmow ol
Gadam do jakiegos czasu z dziewczyna na gg... i problem w tym, zebylo ok ale Ona w pewnym momencie sie jakos, nie wiem czemu, zniechecila do mnie. Tj gada, ale nie to co kiedys.... wobec tego, czym bym mogl ja 'zajac'? Tematy o mnie odpadaja, film, muzyka ksiazka etc tez jak i szkola. Cos poradzicie? A, i jak zbytnio z niej wyciagam informacje to tez nie lubi
Ja też gadam z takim fajnym gościem na gg i juz od pewnego czasu przeroblismy wszystkie tematy jakie byly mozliwe wiec gadamy po prostu co robilismy dzisiaj albo jakie mamy plany na jutro jak juz nie mamy naprawde o czym gadac to opowiadamy sobie ze szcegółami co siem dział w szkole u nas albo takie pierdołki i fajnie siem gada...Tobie też to radze...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
My god... gadaj z nią o czym chcesz... może po prostu pogadaj z kims innym?
Jest tyle tematów.... pogoda, tv, kino, książki, muzyka, szkoła, race dymne (nie wybuchają ale dymią =P buehehe coś już jednak wiem ;] ), wegetarianizm, wakacje, samochody, zwierzęta, sklepy, naczynia, łyżki, jogurty, lodówki, ołówki, poduszki, zapalniczki, komputery, internet..... buehehe o czym tylko zechcesz....
rozmawiaj o rozmawianiu....amerykanizacja jest wciąż popularna szczegolnie wśród niebystrych, jak jesteś bystry zawsze bedziesz w stanie cos powiedzieć
pogadaj o gg opowied o kolegoach spytaj o jej przyjaciółk, zapytaj co soądzi o znajmości przez net co o spotkanie itp.! Jest mnustwo temetów!
Trzeba je tylko umieć znleźć
Może ona poprostu myśli, że nie jesteś intersujący...
Mogłeś ją czymś niechcący obrazić, albo nie wiedząc o tym skrytykować.
Najlepiej pogadaj z nią np. o stronce, którą ostatnio odwiedziłeś (podaj jej adres), pisz jej dowcipy itp.
Pozdrowionka ^^=]