| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Tematy do rozmow ol
Autor Wiadomość
lucek Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 11 Mar, 2005 19:45   Tematy do rozmow ol Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gadam do jakiegos czasu z dziewczyna na gg... i problem w tym, zebylo ok ale Ona w pewnym momencie sie jakos, nie wiem czemu, zniechecila do mnie. Tj gada, ale nie to co kiedys.... wobec tego, czym bym mogl ja 'zajac'? Tematy o mnie odpadaja, film, muzyka ksiazka etc tez jak i szkola. Cos poradzicie? A, i jak zbytnio z niej wyciagam informacje to tez nie lubi biggrin
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 11 Mar, 2005 20:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też gadam z takim fajnym gościem na gg i juz od pewnego czasu przeroblismy wszystkie tematy jakie byly mozliwe wiec gadamy po prostu co robilismy dzisiaj albo jakie mamy plany na jutro jak juz nie mamy naprawde o czym gadac to opowiadamy sobie ze szcegółami co siem dział w szkole u nas albo takie pierdołki i fajnie siem gada...Tobie też to radze...

Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 11 Mar, 2005 20:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

My god... gadaj z nią o czym chcesz... może po prostu pogadaj z kims innym?
Jest tyle tematów.... pogoda, tv, kino, książki, muzyka, szkoła, race dymne (nie wybuchają ale dymią =P buehehe coś już jednak wiem ;] ), wegetarianizm, wakacje, samochody, zwierzęta, sklepy, naczynia, łyżki, jogurty, lodówki, ołówki, poduszki, zapalniczki, komputery, internet..... buehehe o czym tylko zechcesz....

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 11 Mar, 2005 22:09   

rozmawiaj o rozmawianiu....amerykanizacja jest wciąż popularna szczegolnie wśród niebystrych, jak jesteś bystry zawsze bedziesz w stanie cos powiedzieć
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 12 Mar, 2005 11:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pogadaj o gg opowied o kolegoach spytaj o jej przyjaciółk, zapytaj co soądzi o znajmości przez net co o spotkanie itp.! Jest mnustwo temetów!
Trzeba je tylko umieć znleźćWink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7060479
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sob 12 Mar, 2005 12:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może ona poprostu myśli, że nie jesteś intersujący...
Mogłeś ją czymś niechcący obrazić, albo nie wiedząc o tym skrytykować.
Najlepiej pogadaj z nią np. o stronce, którą ostatnio odwiedziłeś (podaj jej adres), pisz jej dowcipy itp.
Pozdrowionka ^^=]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1826428
Odpowiedz do tematu