Wysłany: Sro 06 Kwi, 2005 23:22 Propozycja nowego działu-filozofia
ponieważ jak wiadomo jest dział psychologii...to dlaczegożby miał nie zaistniec dział filozofii gdzie mozna pogadac na tematy egzystencjalne, metafizyczne czy mistyczne
mądrości też warto sie pouczyć...a i ja sam chętnie sie czegoś dowiem...a dyskusja jest najpoteżniejsza nauka bo z konfliktu tylko moze powstac cos takiego jak destrukcja konstruktywna(odwołanie do psychologów doszłych i niedoszłych na tymforum) a wiadomo ze wyścig zbrojen polega na zmaganiu
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 07 Kwi, 2005 08:48
To jest forum dla dzieci ;]! Dzieci nie filozofuja!
WoW! Na Forum Dziec.best dzial Filozofia....
Ten dzial bedzie odwiedzany glownie przez starszych na tym forum,ale na te forum wchadza tez mlodsze dzieci.
Nie mozna o nich zapominac....
Ja reczej wybieram "Nie, bo ja naleze do tych mlodszych
Jak zwykle nie głosowałam, ale mam sporo wątpliwości. Jest forum O wszystkim z opisem Nie wiesz gdzie umiescić swój post? To jest właśnie odpowiednie miejsce do tego... Dyskusje filozoficzno-moralno-uczuciowe i na każdy inny temat jaki Wam się zamarzy.
Poza tym w psychologi i filozofii byłoby wszystko pomieszane. Nie wiem czy nie lepiej zwyczajnie rozszerzyć tego co jest na Pychologia i Filozofia.
Zresztą zobaczy się jak z głosowaniem. Będzie chciało więcej osób, to można zrobić.
PS
Masz rację Ant0n, to forum dla dzieci. Mylisz się jednak nie doceniając dzieci. Przeglądałam Twoje posty. Jesteś całkiem niegłupim dzieciakiem. Może powinieneś poszukać czegoś poważniejszego?
AloneMoon filozofia, to nie jest temat zakazany dla dzieci. Nie ma w tym nic złego. Jeśli kogoś nie interesują takie tematy, to nie wchodzi. Ale jeśli są tym zainteresowani a takiego forum nie ma, to nie mają gdzie pisać.
Sztona, Twój post ciachnęłam. To jest temat do wypowiadania się czy ma powstać nowe forum a nie przepychanka na temat for i domysły dlaczego ktoś zaproponował forum.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Nawet fajna propozycja ale bardziej podoba mi sie rozwiazanie wierzby.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 07 Kwi, 2005 15:47
jestem na nie
jak narazie widze mało osób które by tam pisały
pomysł jednak całkiem całkiem więc nie głosuje w ogóle
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 07 Kwi, 2005 15:59
ja jestem jak najbardziej na tak ;]
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 07 Kwi, 2005 17:03
nie oczekujcie moich ripost...ja daje pomysł "wy" decydujecie
jedna prośba starajcie sie podawac jakies powody przemawiające za danym postanowieniem...nie rouzmiem braku postanowień
Bardzo dobry pomysł, ale jednak lepiej byłoby upchnąć do psychologii, a zresztą, chyba nie byłoby aż takiego zamieszania gdyby o 1 dział więcej nawet jeśli az tak duzo tam by się nei psało
Ja jestem na NIE. Powód ten co wszyscy, uważam, że ponieważ forum jest przeznaczone dla dzieci, to ten dział nie będzie sie cieszył zainteresowaniem. Na tematy filozoficzne mozesz pisać w dziel "o wszystkim"