Wysłany: Wto 15 Mar, 2005 09:21 Green Days w Polsce!
Cześć! Z tego co widzę na forum jest kilka wielbicielek i wielbicieli Green Day! Wczoraj czytałm sobie takie tam na onecie i znalazłam artykuł włanie o nich! O to on:
Green Day w "Spodku"!
7 czerwca w katowickim "Spodku" zagra zespół Green Day.
Szczegóły show oraz ceny biletów nie są jeszcze znane. Agencja Odyssey, organizator koncertu, obiecuje, że więcej informacji zostanie przekazanych mediom już wkrótce.
Zespół będzie promował swój najnowszy album, zatytułowany "American Idiot". Krążek, który ukazał się w Polsce we wrześniu 2004 roku, to - według członków kalifornijskiej kapeli - "rockowa opera o alienacji i pozbawieniu złudzeń amerykańskich obywateli pod rządami administracji George'a W. Busha".
Na płycie znajduje się 13 piosenek, a ich produkcją zajął się ponownie Rob Cavallo, który wyprodukował dwie najlepiej sprzedające się płyty Green Day: "Dookie" i "Insomnia".
"American Idiot" zdobył nagrodę Grammy w kategorii Najlepszy Album Rockowy, a w ciągu pierwszego tygodnia po premierze kupiło go ponad milion fanów. Kilkanaście dni temu poinformowano, że w samych tylko Stanach Zjednoczonych krążek sprzedano już w ponad trzech milionach egzemplarzy.
Chciałbym, chciałbym, chciałbym pojechać, ale troszkę za daleko ;]
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
bez obrazy dla fanow? O_o Ozesz ty ! masz cos do Losuxa? :>
Nu ale o gustach sie nei dyskutuje ;P <szemra pod nosem> Jak mozna uznac powiazania z bohaterami za obrazliwe?:O
a zeby nie robic oftopa to green daya nie lubie ;P slyszalem kiedys ich teledysk american idiot czy jakos tak - marne to to jak na moj gust ;D
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 15 Mar, 2005 16:43
niezrozumiełeś...Green Day to kaszana....
losux natomiast wymiata czytam natychmiast jak wejdzie nowy pasek
i głosuje na Pana Kabana
no i przez to ze losux'a bohaterowie go słuchaja to ten green day zyskuje na sławie :>
Ostatnio zmieniony przez Pulkownik Nikt dnia Wto 15 Mar, 2005 16:51, w całości zmieniany 1 raz
Heh zrozumialem czy nie ;P Tak to zabrzmialo jak przeczytalem :]
A losuxa te czytam jak tylko wyjdzie nowy odcinek Tez na Kabana glosowalem Ale mam nadzieje ze wygra balwan:]
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 15 Mar, 2005 16:58
bleh....
moja siora mieszka 40 km od krakowa,niby moge jechac,ale nie moge.
A chciaabym..
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 15 Mar, 2005 17:13
dziecko to moge wskoczyc pod spodek i sie moze spotkamy
tylko żeby mnie fani 'kalifornijskiego punk rucka (haha ^^)' nie zaszlachtali = )
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 15 Mar, 2005 17:18
moze napisałem troche niezrozumiale...ale z drugiej strony dlaczegobym przytaczał strone losux'a? ">
e tam bałwan(jest spoko [Otwieracz na niego głosuje]),ale Kaban wymiata wyglądem zdolnością czytania i oceniania
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 15 Mar, 2005 17:28
boże uchowaj /mocno zdegustowana/
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 15 Mar, 2005 20:29
Wierzba ja też chcę zobaczyć zjazd "Wielkich punków polskich" w których połowa to dziewczyny w różowych bluzkach z napisem "punk" i serduchem. Tak tak ja chce zobaczyć to wszysztko będziemy się bronić we dwie =]
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 15 Mar, 2005 20:29
Fajnie by bylo pojechac, ale
a) bedzie drogo
b) przyjdzie pellno ulomow i dzieci mtv :\
c) to jednak nie emo ;]