Mam na imie Pawel i mam 14 lat, mam dziewczyne o imieniu Patrycja, bardzo sie kochamy, chodzimy juz ze soba 5miesiecy i narazie ukladalo nam sie dobrze. Pare dni temu zaproponowala mi zebysmy spedzili wspolnie noc, jej rodzice wyjerzdzaja na weekend i bedzie miala wolna chate, no i nie wiem co mam zrobic, ona bardzo tego chce a ja mam drobne watpliwosci. Pomozcie bardzo was prosze bo nie wiem co robic, chce tez zebym z nia spal a ja nie wiem do czego moze dojsc podczas tej nocy. Odpiszcie szybko bo jutro jest ten dzien a odpowiedz mam juz dac jej dzisiaj.
Hmmmm...
Wg. mnie powinieneś sie zgodzić co Ci szkodzi? Przeciez dziewczyna w tym samym wieku nie będzie ci molestować A jeśli Ci sie coś nie spodoba to mozesz zwiać...Ale zrobisz jak chcesz...Ale ona chyba nie powiedziła,że będziecie TO robić?? Moze wcale nie chce żebyćście to robili tylko tak poprostu spotkać sie sam na sam
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Pią 18 Lut, 2005 16:53
Spać ? ... tylko spac może spoczko
A co do sexu ... Heh ...
Najlepiej jakbyście oboje zadali sobie pytanie: A co jesli zdarzy sie wpadka ?
Jesli dopowiecie sobie an to pytanie to juz bedziecie napewno wiedzieć czy ejstescie gotowi
Jesli nie wiecie co byscie zrobili to nie radze ...
Ach ... radze pamietac o zabezpieczeniu !!!
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 18 Lut, 2005 16:57
tym wieku z sexem można jeszcze troche poczekać. Pamiętajcie że może znażyć się wpadka no i to skomplikuje wasze życie ! A jeśli juz jak naoisała Kinga ^^ pamietajcie o zabezpieczeniu Życze powiedzenia
Jeśli chodzi o samo spanie, to nawet dobrze, bo powiększa i utrwala to więzy między wami.
Ale jeśli chodzi o sex - jeśli zamierzasz w najbliższym czasie powiększyć rodzinę to też dobrze, ale z postu i z wieku (!) wnioskuję że nie chcesz - lepiej się zabezpiecz, a najlepiej wogóle tego nie rób!
Decyzja i tak należy do ciebie i do "partnerki". Co chcecie robić pod kołderką gdy zgaśnie światło zależy od was.
hmmm........ Tak naprawde decyzja należy do ciebie... Tylko nie napisałes ile ma lat twoja dzieczyna... wszyscy tu wnioskuja że jest ona w twoim wieku ale czy to prawda??? jesli jest w twoim wieku to możesz sprobowac znaczy pojdz do niej do domu na noc a jak cisie nie spodoba i sprawy zajda dalej niz chcesz to po prostu zrezygnuj... Nikt cie nie zmusza do niczego a twoja dziewczyna tez powinna to zrozumiec...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 18 Lut, 2005 19:54
14 lat? sex? czy te słowa sie wykluczają czy ja jestem staromodna???
swoją drogą może najpierw spędzicie tą noc poprostu a dopiero któraś z kolei będzie inna
jak masz wątpliwości powiedz jej bo jeszcze cie zgwałci wbrew twej woli;)
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 18 Lut, 2005 22:01
Powiedz że jest łatwa i bedzie tego poźniej na pewno żałowac.To chyba zadziała ;]
PS.Powiedz tez o możliwosci zachorowania na Aids,innych chorób przoenoszonych dro.płciowa (jest ich naprawde duzo), o wpadce (99%).
A ona moze rozpowiedziec całej szkole ze jestes łatwy i jakigo masz dużego.
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 18 Lut, 2005 23:24
Jesli chodzi o wspólne spanie to nie masz sie o co martwic... ale jesli chodzi o seks to radze przystopowac macie dopiero po 14 lat... (ja tez jestem w tym wieku) jesli Patrycja bedzie chciała tego powiedz poprostu nie...ale mysle ze ma rozum w głowie. ale spanie...moze byc przyjemnie:) tylko pamietaj o ostroznosci.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 19 Lut, 2005 11:14
trzymaj łapy przy obie, niech ona też trzyma i problem z głowy... albo najlepiej przed tą nocką pogadajcie ze sobą i wyjaśnijcie wszystko. no chyba że chcesz i ona też, to proszę bardzo - wasza sprawa.
co do samej nocy to nie miałąbym wątpliwości - zgódź się. jednak warto pamiętać o tym, żeby nad sobą panować etc.
Ja bym poczekała bo z jednej strony 5 miesiecy to jest duzo a z drogiej to jest mało. A po za tym jesli chcecie się kochać to powinniście być pewni waszem miłość na 100 i wiecej %. Ja mam 13 lat i gdybym pomyślała że za roka mialabym to robić z jakimś chłopakiem to... nie wyobrazam sobie tego.
NIE NA TEMAT (może nie do końca)
Po za tym nienawidzę osób które kochają się tylko dla przyjemności dla mnie to jest chore. Ja uważam że czeba kogośkochać żeby iść z nim do łużka z pocałunnkami to juz inna sprawa. Ale też powinno sie obarowywać nimi tylko osobe która się kocha przynajmniej takie jest moje załozenie.
_________________ Słowami nie określe tego co czuje,
i wciąż myśle że coś zepsuje.
Ze coś pujdzie nie tak,
i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!