| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
rozrywka z dzieckiem
Autor Wiadomość
mamaEwa Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 17 Mar, 2005 18:23   rozrywka z dzieckiem Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy może mi ktoś polecić miejsce w Zagłębiu , gdzie można ( gdy na dworze jeszcze zimno )miło spędzić czas z trzyletnim maluchem? Park wodny (Nemo) i kino mamy już opanowane. Wiem, że w Krakowie i Warszawie są takie obiekty dla maluchów, gdzie dzieci mają kontakt z rówieśnikami. Proszę o pomoc. dzięki.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 19 Mar, 2005 17:14   

niech Pani poszuka w internecie Wink albo w książce telefonicznej,albo popyta kolezanek matek.
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 19 Mar, 2005 17:26   

W Bielsku Białej jest coś takiego co się nazywa Figlo Park jest to miejsce, które jest jak wielki plac zabaw, są dmuchane zamki do skakania, baseny z piłkami, zjeżdżalnie, lini i inne takie bajery i to wszystko w ciepłym pomieszczeniu, wiem, ze gdzieś to się zwie Małpi Gaj... ja bym radziła poszukac takiego miejsca w pani mieście, dla mniejszych dzieci też jest "placyk" do zabaw, a zawsze może wejść rodzic za młodszym dzieckiem
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 19 Mar, 2005 20:16   

nic prostszego...dać pędrakowi klocki lego...jak dorośnie bedzie genialnym konstruktorem...bedzie wiecznie zasobne w pomysły polegające na stworzeniu czołgu z żarówki i gumy do zucia (w przenośnie rzecz ujmując oczywiście)
więc trzyletni berbeć...nic tylko przygody...może ów jeszcze nie do końca rozumieć ale należy mu czytać dużo książek..przewaznie takich z morałami nawet po dziesiątki razy aż sie samo nauczy na pamięć...gwarantuje wysoką inteligencje smarka

zamiast pozostawiać w sali zabaw...poświęcic mu czas nauczyć go/ją szybiej samodzielności i może sam zostawać...(2 miesiace roboty+odrobina determinacji)
a to dobry wiek...by załatwic owemy rodzeństwo...możliwość opieki czy dręczenia kogoś zajmie oboje...

a piaskownicy to nie ma? sanek też nie...chociażby zabawa z kuzynami a nie jakies instytucje sztucznej rozrywki...
ależ co ja mówie...same bzdury...kogo ja ucze..przecie jam jeszcze tak na prawde sam brzdąc jestem...a i matka tez nie ejstem i być to też nie możliwe :> ani doświadczenia...
oh nie słuchajcie ludzie prosze moich bredni bo ja leje wode od rzeczy
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu