Ja ? to zalezy od okazji nastroju pory dnia i roku
Latem uwielbiam wszystkie owocowe cytrusowe zapachy leciutkie
Zimą kwiatowe ... na jakieś wieczorki czy spotkania orientalne zapachy lub kwaitowe ale mocniejsze
Najbardziej lubie zapachy lekkie
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 23 Gru, 2004 12:42
Ja preferuje ciężkie i mocne zapachy, duszące kwiatowe i orientalne.
haha prosze, az sprawdzilam i wyszlo, ze w moich perfumach, ktorych uzywam od lat kilku nuta zapachowa jest sandalowiec i ambra... ze tez zylam w niesiwadomosci tyle lat, zawsze mi sie wydawalo, ze on taki bardziej refreszowy jest
ale generalnie wole lajtowe zapachy, niecierpie ciezkich i kwiatowych, od arzu dostaje kataru, glowa mnie zaczyna bolec etc
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Ja ? to zalezy od okazji nastroju pory dnia i roku
Latem uwielbiam wszystkie owocowe cytrusowe zapachy leciutkie
Zimą kwiatowe ... na jakieś wieczorki czy spotkania orientalne zapachy lub kwaitowe ale mocniejsze
Najbardziej lubie zapachy lekkie
wiesz co nie mogę doczytać ma zapach owocowy ale bardzo ładny ja lubie zaopachy takie jakie mi si e podobają tylko najpierw musze powąchać
ja lubie zapachy morskie, orzezwiajace
mam 1 stale perfmu, ktore uzuwam od lat, w sumie mialam 2 takie marki ale jednej juz nie ma w spzredazy i byl to mocny orintalny zapach, wiec uzywalam ich glownie wieczorem..
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 23 Gru, 2004 14:19
JA uwielbiam najbardziej "sensi" Giorggio Armani, ale sa bardzo drogie wiec mam tylko jedne ktore się konczą, lubie też Amor Amor... mam podrobke i oryginal mojej siostry też są sliczne polecam. Wszystkie z nich są delikatne.. najbardziej takie lubie:)
Ja bardziej od perfum wole wody toaletowe bo one zwykle maja delikatniejszy, orzeźwiający zapach a perfumy zwykle sa takie cięzkie i słodkie bardzo w zapachu i za takimi nie przepadam Ale jesli chodzi o perfumy to lekkie ale też o ładnym zapachu. Owocowe też moga być.
Ja bardziej od perfum wole wody toaletowe bo one zwykle maja delikatniejszy, orzeźwiający zapach a perfumy zwykle sa takie cięzkie i słodkie bardzo w zapachu i za takimi nie przepadam Ale jesli chodzi o perfumy to lekkie ale też o ładnym zapachu. Owocowe też moga być.
tak sie sklada ze podzial na wody toaletowe,prefumowane i perfumy nie wynika z ich zapachu a azawartosci alkoholu w jakich rozpuszczone sa olejki zapachowe...wody tolaetowe maja ich najmniej wiec sa deliktaniejsze, perfumu sa najbardziej skoncentrowanym zapachem dlatego sa mocniejsze i w zwiasku z tym aplikuje sie ich mniej i sa bardzij trwale...tego samego zapachu moga byc wlasnie wody tolateowe i perfumowane oraz perfumy...roznica oczywisce tez jest w cenie..
Ja lubie cytrusowe albo delikatne.Mi najbardziej sie podoba ze wszystkich perfum Ja'Dore od Diora ale sa straszliwie drogie i mialam je tylko raz w tym roku na wakacje Fajne zapachy sa rowniez od Naomi Campbell i z Adidas