| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
....cZY tO COS ZMIENI?? CZY POWIEDZIEC JEJ TO?? :(....
Autor Wiadomość
misiaczek19 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 15 Mar, 2005 23:08   ....cZY tO COS ZMIENI?? CZY POWIEDZIEC JEJ TO?? :(.... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tym razem mam inny problem, ale zwiazany z ta sama osoba SadSad "znacie" juz moja przyjaciółke!! znaczy wiecie jaka moze mniej wiecej byc!!! (pisałam wcześniej) w poprzednij poscie!!! Dzisiaj mama miała do mnie pretensje odniśnie jej!!! miałam do niej jechac, ale zaczeła robic mi wyrzuty, ze nie moge na nia liczyc, że tak naprawde ona ma mnie gdzies, ze ja sie narzucam a ona tylko korzysta, że jak potrzebwałm zeby u niej spac to nie mogłam!!(ale naprawde nie było jak), mowiła duzo rzeczy takich o niej!! było mi smutno i płakałam!! bo wiem ze to nie prawda!!! ale zasiała we mnie troche niepewności SadSadSad ale to nie chodzi o to!! chodzi mi o to ze niewiem czy jej to powiedziec i jak!!! widziałam sie dzisiaj z nia akurat po tym jak tego sie wysłuchałam!! pytała co mi jest bo widziała ze byłam zapłakana!! ale nie umiałam i nie mogłam jej tego powiedziec!! wiem ze bedzie pytała o to dalej!! i co jej powiedziec?? SadSad: pomocy Sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sro 16 Mar, 2005 07:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm no jak na moje to powinnas przemyslec jeszcze raz to co powiedziala ci mama! one zazwyczaj wiedza najlepiej!mozhe nie wie tak do konca jak jest miedzy wami ale wielu sie domysla i zazwyczaj trafnie a takze widzi z boq co sie dzieje!mozhe faktycznie ta dziefczyna nie jest odpowiednia przyjaciolka dla ciebei:] jak na moje nie powinnas mowic o tym przynajmniej narazie tej qmpeli i pomyslec czy czasem mama nie miala racji:)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 16 Mar, 2005 16:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

po co jej mowic? przeciez to tyklo niepotrzebnie sprawi jej przykrosc.
nie wiem czy mamy zawsze wiedza najlepiej, czasami mamy maja dziwne wizje dotyczace swoich dzieci i ich zycia, niekoniecznie zgodne z oczekiwaniami dzieci.
moim zdaniem powinnas sobie przemyslec to o mowi mama - ale na zasadzie skonnfrontowania tego z rzeczywistoscia i swoimi odczuciami.
po zatym nikt nie powinien decydowac za ciebie i jezeli czegos samemu nei doswiadczysz (nawet kopa w tylek od zycia) to nie ebdziesz wiedziec jak to jest.

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sro 16 Mar, 2005 22:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no z tym ze mamy zafsze nie do konca maja racje i ze kca zeby bylo tak jak im sie podoba to sie zgodze!ale w tym przypadq wydaje mi sie ze nalezaloby sie zastanowic nad zdaniem mamy...bo jesli ona obserwuje to wszystko zboku to wie co sie dzieje:) przemysl to jeszcze...Smile

Merkavoth Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 17 Mar, 2005 22:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słoneczko, Misiaczku, takie ładne macie imionka i wszystko pięknie, ale PROSZE ograniczcie używanie znaku '!' z bliżej nieokreślonego powodu irytuje mnie to.

A co do tematu...kumpeli nie mówić, nie ma po co. Nie płakać, mama ma prawo mieć własne zdanie. I tyle.

Zbyt wieloma rzeczami się przejmujesz misiu.

Będę obserwował cię z cienia, aż nadejdzie moment. Ostrożnie zmieniaj świat...

Hail to Kinga for the most wonderful eyes in the forum!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4582356
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 18 Mar, 2005 16:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to ze nie moglas u niej spac to nie znaczy ze cie nie lubi czy cus, u mnie na chacie tez niemoglby spac kto tylko chce Razz

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 21 Mar, 2005 21:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm...Popieram zdanie innych NIE PRZEJMOWAĆ SIĘ, mamy zazwyczaj nie znają całej sytuacji a wypowiadają się też tak mialam. :/ A po co koleżanke tez denerwować? Smile

Nokia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 20:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja sie z Mróweczką zgadzam Wink
To czy powiesz moze zmienic sytuacje na gorsze, tzn to moze osłabic waszą przyjazn, bo ona bedzie miała dystans do Twojej mamy, i moze nie bedzie chciała cie odwiedzac czy cos.. wiesz sama..
Ale znowu z drugiej strony; jesli to prawdziwa przyjaźń, to musi byc szczera.
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 26 Mar, 2005 11:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

po co mówić? Zostaw to sprawę i nie mysl o tym, wyluzuj;)

Numer Gadu-Gadu
7060479
Odpowiedz do tematu