Mięso umyć, osuszyć, natrzeć solą i pieprzem. Przełożyć do formy, piec 25-30 minut w temeraturze 200 ° C. Miód wymieszać ze słodką papryką, posmarować żeberka po 10 minutach pieczenia. Po kolejnych 5 minutach podlać mięso małą porcją rosołu. Cebulę i czosnek obrac, posiekać. Kukurydzę osączyc. Fasole opłukać zimną wodą, osączyć. Papryczkę chili pokroić na drobne kawałeczki. Mięso wyjąć, wywar wlać do rondla. Dodać cebule, czosnek, kukurydzę, fasolę i chili, dusić kilka minut. Dodać koncentrat pomidorowy. Wlać sok pomidorowy i resztę rosołu. Przyprawić solą, pieprzem i papryką, zupe gotować 5 minut. Podawać razem z żebarkami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach