| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Testy na beaglach
Autor Wiadomość
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:15   

boże agnieszko co ci sie stało?:/ napadło cie coś jakoś na ochrone zwierząt i teraz wszędzie chodzisz jesteś monotematyczna i sie przechwalasz tymO.o a jakbyś wiedziała to beagle to sztuczna rasa psów utworzona specjalnie do doświadczeń i wszyscy o tym wiedzą
Przejdź na dół
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

problem latwo rozwiazac, zgloscie sie do tych firm i beda testowac na was, a nie na zwierzetach.
Zawsze walczy sie z firmami, bo nie da rady namowic ludzi zeby nie kupowali produktow z tej firmy bo sa zle, jeszcze nikomu sie takie cos nie udalo
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4217189
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:22   

Sorki za offtop:
JEjku Kradziejka moja sprawa co mam tam napisane kazdy pisze co chce w swoim opisie. Czy mi zabronisz? I nie rozumiem sztuczna rasa psow? sztuczne psy... phii...
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:25   

nie sztuczne a offtopy można usunąc jeśli panna ma na to ochotę modem w końcu jest, bo beagle to krzyżówka innych raz i powstały tylko po to aby testować właśnie kosmetyki to rasa podatna na choroby stworzona TYLKO I WYŁĄCZNIE DO TESTOWANIA więc beagli nie powinno być żal

a gladiator wiesz że kiedyś sie zgłosiłam do testowania? okazałam sie zamała ale moja znajoma dostała kase jakąś i łykała tabletki na coś tam i jej niezaszkodziły nic a nic
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no trudno zeby zaszkodzily Razz ludzie produkuja nie pota aby zaszkodzilo, ale testy sa po to ze jak cos nie wypali to zeby po wypuszczeniu produktu na rynek nie zamkneli firmy.
Skutki uboczne zdarzaja ze zadko, ale jednak sa Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:28   

A mi jest ich zal dlatego ze to tez zwierzeta i tez cos czuja... tak jak by czlowieka ktos stworzyl dla testowania....
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czlowiek moze nie, ale robia za to roboty, i naukowcy powiedzieli ze za okolo 40-50lat bedzie mozliwe produkowanie robotow w ksztalcie czlowieka ze sztuczna skora i jak wiadomo inteligentne Razz
A co do beagle to nie wiem nie znam sie na psach, ale z ciekawosci na google otworzylem kilka stron o tych psach i nigdzie nie bylo wzmianki o testowaniu, a co do krzyzowki to nie widze z tym zlego, tak jakby ktos przeprowadzal badania na mulatach albo metysach bo sa mieszankami ras Shocked
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:34   

agnieszko dlaczego zmieniłaś podpis?
Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm, niech mod podzieli i przeniesie anjlepiej, bo pewnie sie dyskusja rozwinie - nie wiem czy stworzone tylko do testowania, jako ze z tego co mi sie wydaje to to stara rasa, ale fakt faktem jest, ze sa wykorzystywane do pzreroznych badan.
hmm lekarstwa tez sa testowane na zwierzetach... ZAWSZE, dopiero potem na ludziach, taka prawda, a co do podpisu to ja sie moge rpzyczepic tylko, ze za wielki

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:36   

Bo obrazek lepiej przemawia a na obrazku jest pies beagle Smile
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to zrob rysunek kolo rysunka, mniej zajmie.
Bo tak to napiszesz jedno zdanie a post zajmuje tyle co referat Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kradziejka napisał/a:
boże agnieszko co ci sie stało?:/ napadło cie coś jakoś na ochrone zwierząt i teraz wszędzie chodzisz jesteś monotematyczna i sie przechwalasz tymO.o a jakbyś wiedziała to beagle to sztuczna rasa psów utworzona specjalnie do doświadczeń i wszyscy o tym wiedzą

kradziejka napisał/a:
nie sztuczne a offtopy można usunąc jeśli panna ma na to ochotę modem w końcu jest, bo beagle to krzyżówka innych raz i powstały tylko po to aby testować właśnie kosmetyki to rasa podatna na choroby stworzona TYLKO I WYŁĄCZNIE DO TESTOWANIA więc beagli nie powinno być żal

Dziewczyno, czyś Ty zwariowała?
Najpierw dowiedz się czegoś o tej rasie a potem mów, ok? To NIE jest żadna SZTUCZNA rasa... i nie została stworzona na potrzeby laboratoryjne i nie jest mieszanką innych ras. Ma bardzo daleki rodowód, we wcześniejszych czasach beagle były wykorzystywane do polowań na zające, a dopiero od niedawna jako "kroliki doswiadczalne". Kto Ci takich głupot nawciskał?
Sama mam beagla od ponad roku i smiem sądzić, że wiem więcej.
Poza tym co to --> " więc beagli nie powinno być żal" ma znaczyć? Beagle to są normalne psy mysliwskie i nie wiem co Cię napadło z tą sztucznością... Każde zwierze które zginie dla potrzeb laboratoryjnych powinno byc zalowane... boshe az mnie trzęsie. No i dbra, jakbyśmy nie testowali na zwirzętach to my musieliysmy byc 'krolikami doswiadczalnymi', ale uwazam ze mowienie o czymś co z gory jest skazane na laboratoryjny los, że nie powinno być tego żal jest karygodne Confused
Poza tym sprawa Agnieszi co pisze w swoich podpisach...

Edit: sorry za off topa, ale pozniej to mod przeniesie... prawda? <lol>
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:46   

terefere terefere a zaraz pójdziesz i będziesz używać rzeczy testowanych na zwierzętach i nic cie nie będzie obchodzić bo nawet nie będziesz o tym wiedzieć ale do ochrony praw pierwsza
to jest dobijające bo każdy mocny w gębie a nikt nic nie robi gadać wszyscy gadają prepagują tu teges mówią a potem idą potrzebują coś za czymś szaleją i nie patrzą już na to czy testowane na zwierzętach:/ znam mase takich ludzi i zaczynają mnie denerwować:/
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gladiatorpl napisał/a:
czlowiek moze nie, ale robia za to roboty, i naukowcy powiedzieli ze za okolo 40-50lat bedzie mozliwe produkowanie robotow w ksztalcie czlowieka ze sztuczna skora i jak wiadomo inteligentne Razz
A co do beagle to nie wiem nie znam sie na psach, ale z ciekawosci na google otworzylem kilka stron o tych psach i nigdzie nie bylo wzmianki o testowaniu, a co do krzyzowki to nie widze z tym zlego, tak jakby ktos przeprowadzal badania na mulatach albo metysach bo sa mieszankami ras Shocked

Takie roboty by się przydały, ale nie sądzę żeby to było możliwe już za 40, 50 lat Wink
Poza tym wracajac do beagli, to nie jest zadna mieszanka... nosz nie wiem skad to Kradziejka wziela Neutral
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:48   

Mow za siebie Kradziejka... to ze znasz takich ludzi to nie znaczy ze my nimi jestesmy... tzn ja albo Iska naprzykład. I przyczep sie własnego ogona!
Powrót do góry
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu