| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
szkoła muzyczna = zmeczenie
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 27 Paź, 2004 22:22   szkoła muzyczna = zmeczenie

Mam mały problem. Chodzę dodatkowo do szkoły muzycznej panstwowej w Białymstoku i czesto jest tak ze koncze tam o 19 lekcje jestem zmeczona po calym dniu nauki. JAkos sie wysypian wiec moze ktos zna jakis lek na sennosc? zeby nie byc bardzo zmieczonym?
Przejdź na dół
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 31 Paź, 2004 22:34   Re: szkoła muzyczna = zmeczenie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lek na nie-zmęczenie???Trochę smiechu,jedzenia i herbatka....to wszystko....mówię Ci,to jest baaardzo dobry sposób...też chodzę do muzycznej i często jestem w domu około 21:00:D
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pon 01 Lis, 2004 09:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Ja czesto chodze bardzo pozno spać ... mam mase zajęć i kółek i szkołe muzyczną i kronike .... i jeszcze wiele wiele rzeczy i w sumie to nawet lubię ... no może czasami mam dość ... Ja zawzse jak jestem bardzo senna to słucham muzyki i zawsze mi pomaga
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Tavion
Gość
PostWysłany: Pon 01 Lis, 2004 10:02   

Lek na zmęczenie? Oprócz narkotyków, to chyba jakieś kapsułki ziołowe, albo kawa. Wink
Popytaj w aptece.
Ja też chodzę do szkoły muzycznej... Znam ten ból.
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 01 Lis, 2004 20:12   

Ewentualnie RedBull albo coś takiego, ale tańsze Razz Ja po to sięgam, gdy wracam ze szkoły po 16 a mam mase nauki i zadaniań - jak zawsze we wtorki Confused
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 08:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam 4 razy w tygodniu muzyczną...i jak wracam nawet dosć wcześnie bo 18-20 to i tak mi sie nic nie chce potem :/ ale na szczęście w środy nie mam muzycznej i to mnie trzyma przy życiu Smile nie znam żadnego sposobu. No chyba że jak ktoś już wcześcniej nadmienił śmiech Smile no i naprawde eliksirem młodości (ah mój sposób) jest zobaczenie lub pogadanie z kimś kto Ci się baaardzo podoba Smile choś wcześnie spać. Jak tylko odrobisz lekcje czy ewentualnie poćwiczysz (skoro chodzisz do muzycznej) to idz od razu spać. Nie oglądaj to puźna tv ani nie czytaj książek. Jak jesteś w domu o 19 to już o 21 możesz iść spać. Jak dobrze wygospodarujesz czas to zdążysz.
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 18:42   

widze ze duzo osob chodzi do muzycznej:) a na jakich instrumentach gracie?? ja mam tez 4 razt w tygodniu muzyczna.. Very Happy
Powrót do góry
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 20:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja przez 4 lata chodziłam na kursy. W którymś roku miałam tak, ze w tygodniu chodziałam na tyle kółek i zajeć dodatkowych, że tylko jeden dzień był wolny.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3107824
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 13:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiolonczela Smile i na nic bym jej nie zaamieniła...no i jeszcze mam fortepian dodatkowy, Ty pewnie też no zalezy w której jesteś w klasie. Ale ja nienawidze fortepianu Sad
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 13:32   

Akacja Smile ja tez nie lubie z bytnio forteianu a jako główny mam obój... chyba wiesz co to podobne do fletu i do klarnetu:) no a tak pozatym to bede sie uczyc jeszcze na gitarze Smile
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 13:33   

A tak wogle to chodzisz do państwowej? bo jelsi tak to tak jak ja:) mam jeszcze kształcenie słuchu, audycje muzyczne, chór Smile
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 20:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

na szczescie chóru nie mam bo chodze na zespół (muzyki dawnej). Ale owszem mam teorie razem z audycjami także.
Powrót do góry
Piotr1989 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 19:46   muzyka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja też sięucze grać na gitarze ale nigdy niebyłem zmęczzony po lekcjach wręcz przeciwnie sięwyluzoowywałem z tym że na muzykę to chodze do miejskiego domu kltry a teraz pogrywam w kapeli bluesowo-rockowej i traktuje to jako rozrywkę

a i jeszcze jestem samoukiem w przypadku grania na organach hammonda Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 16 Lis, 2004 22:40   Re: muzyka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja gram na skrzypeczkach moich koffanych biggrin Dzisiaj musiałam iść na próbę w gimnazjum(na jutro,na taki jeden występ),to od razu ze szkoły muzycznej poszłam..hehe...i jak siedziałam z resztą ludzi na próbę,to całowałam co chwila futerał..i chłopacy się dziwnie gapili..hue,hue..no co???Skrzypiec nie można kochac... Confused Very Happy

Numer Gadu-Gadu
1868191
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 16 Lis, 2004 23:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja koffam moją kochaną wiolonczele biggrin ale jej niecałuje :]
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu