Wiecie jak sie robi takie żyłki co na to teraz jest moda? bbierze sie dwie i robi takie breloczki czy tam 4 www.filiafun.pl znam taką stronkę ale ona jest zła..czy zna ktoś taką na której można zlaleź różne inne wzorki..?
o w morde, te glupie zylki czy bog wie jak to sie nazywa jak widze nie tylko w mojej szkole są manią...co za ogólny bezsens i glupota, zylki opanowuja swiat! :/
Temat taki już był i chyba ktoś już podał do niego linka
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 07 Lut, 2005 22:55
Filofun-durna sprawa.Okropnie to wygląda,wszyscy to robią i sie tym podniecają na dodatek..Dać dziecku zabawke...Moim zdaniem kolejna głupia moda,co niedługo bedzie,wieszanie sie na tych żyłkach?
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 08 Lut, 2005 10:37
Nagle jakies gumowo-lasticowe sznurki staja sie modne i wszyscy sie na to rzucaja? Ble...
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 09 Lut, 2005 10:25
Agentka napisał/a:
U mnie cały gimek to robi (nawet chlopaki, ale tylko niektórzy).
Khyhy! <lol2>
Podzielam zdanię pani Neny. Sama tego nie lubię, ostatnio dostałam tym w łeb bo to głośno skrytykowałam i tak dalej. Zaraz minie, podobnie jak moda "na karteczki" (za czasów mojej młodości xP).
ja osobiście też uważam że trochę głupie sama tego nie plotę ale niektórym może to sprawiać przyjemność... przynajmniej ci co to plotą mają sposób na nudę moja kumpela stała się ofiarą tego. Ale niektórzy przesadzają wymyślają jakies nowe wzorki zrobią i się chwalą ludzie się zlatują i odrazu łaaaaał ale fajne jak to zrobiłaś ja też chce naucz mnie. bezsensu. no ale cóż nie wnikajmy
Pozdrawiam
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 22:18
A u mnie w skaole bynajmniej w gimnazjum, ale z tego co widze w podstawówce też tego nie ma... na szczęście... a moze wprowadze hue hue hue... i tak wiem, ze za chwile padniemy teog ofiara... zrobie sobie diabełka