| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Pomocy!
Autor Wiadomość
Koral
Gość
PostWysłany: Wto 22 Kwi, 2003 17:36   Pomocy!

Mam pewien problem, a mianowicie: w połowie zeszłego roku szkolnego zmieniłem szkołę, nie byłem jeszcze z tą klasą na zielonej szkole, ale słyszałem od kilku zaufanych osób, które by mnie napewno nie okłamały, że nasza klasa na poprzedniej zielonej szkole była "trochę" zboczona. Podobno niektórzy chłopacy i dziewczyny z naszej klasy się macali Exclamation Moja dziewczyna (chodzę z nią do klasy) powiedziała mi, że w zeszłym roku ona tak nie robiła, ale w tym roku chciałaby to zrobić ze mną Exclamation Bardzo ją lubię (wydaje mi się, że nawet kocham, ale może to tylko chwilowe zauroczenie), ale uważam, że jestem jeszcze za młody (mam 13 lat) by posunąć się do czegoś takiego. Bardzo was proszę powiedzcie w jaki sposób jej odmówić, tak by jej nie zranić (ona jest bardzo delikatna uczuciowo).
Z góry dziękuje
Koral
Przejdź na dół
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 22 Kwi, 2003 20:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na pewno masz rację !!! Jesteś na takie obmacywanki stanowczo za młody. Powiedz twojej dziewczynie, że nie chcesz tego... wytłumacz jej, co o tym myślisz. A pozatym z twojego postu wynika, że sam nie wiesz, czy to miłość !!!
Bez obrazy, ale ja na twoim miejscu powiedziałabym to prosto i dosadnie.
Myślę też, że ona chce to robić, żeby przypodobać się koleżankom, albo co gorsza innym kolegom...

Ale to wszystko tylko przypuszczenia, nie znam ani twojej klasy, ani dziewczyny.

P.S. Ten post powinieneś chyba umieścić w innej rubryce ??? Chociaż może nie ???

Powodzenia na zielonej szkole !!! biggrin Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Koral
Gość
PostWysłany: Wto 22 Kwi, 2003 23:24   

No i się skończyło, powiedziałem jej, że jesteśmy na to za młodzi i tego nie zrobimy i mnie rzuciła. Nie przejmuje się, przynajmniej wiem, że to nie była miłość a Iśka zapewne miała rację, moja była dziewczyna pewnie tylko chciała się popisać przed koleżankami.
Powrót do góry
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 23 Kwi, 2003 16:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Koral bardzo milo bylo mi czytac twoj post. Z tego co wnioskuje jestes bardzo dojrzalym i madrym mlodym mezczyzna i tak trzymaj! Co do twojej dziewczyny, to nie ma czego zalowac. 13 lat to taki wiek w ktorym chce sie experymentowac, ale jest sie na to za malo dojrzalym emocjonalnie... Twoja dziewczyna nie byla ciebie warta skoro cie rzucila z takiego powodu! Powinna sie raczej cieszyc ze szanujesz ja i siebie samego... Jestem pewna ze juz niedlugo znajdziesz taka dziewczyne, ktora nie bedzie cie do nieczego popychac i bedzie szczesliwa ze ma takiego chlopaka jak ty. Smile

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Czw 24 Kwi, 2003 09:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, zgadzam się z Nemeią. Jesteś już dojżały i umiesz podejmować ważne decyzje !!! biggrin Powinieneś być z siebie dumny !!!

Gratulacje !!! biggrin

P.S. Następnym razem uważaj z dziewczynami... Wink

Ostatnio zmieniony przez Iśka dnia Nie 22 Cze, 2003 21:26, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 24 Kwi, 2003 12:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W naszej klasie na biwaku też się obmacywali. Przecież to głupie Exclamation Exclamation
Dobrze zrobiłeś zrywając z tą dziewczyną. Co ona sobie myślała Question Exclamation
Może ze bedziesz ją z przymusu obmacywał Question Exclamation Nierozumiem tej dziewczyny, ale ty za to jesteś spoko koleś. Gratuluje. dobrz decyzja Wink

Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 24 Kwi, 2003 18:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze do Ulki: ja tej dziewczyny nie rzuciłem, tylko ona mnie rzuciła, gdy jej powiedziałem, że nie będe robić takich zboczonych rzeczy.
Po drugie: Dziękuje wszystkim za odpowiedź.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Kwi, 2003 07:55   

Koral

Faktycznie jesteś za młody tak jak ja. Ja mam 12 lat i chodzę do 6 klasy, a Ty masz 13 lat, więc chyba chodzisz do 1 gimnazjum. Moja koleżanka ma 13 lat i chodzi ze mną do klasy, ale jest ze stycznia a ja z listopada. Więc niewiem, czy chodzisz do 1 gimnazjum czy do 6 klasy Wink

Więc powiedz tak:

- Wybacz (lub "Nie obraź się"), ale...(i powiedz co sądzisz) Wink

Ok ? Możeliwe, że się nie obrazi Wink
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 25 Kwi, 2003 15:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Do Kleo:
Po pierwsze: ja 13 lat mam tylko rocznikowo, urodzinki mam dopiero w lipcu, więc nie powinienem jeszcze chodzić do gimnazjum.
Po drugie: Nie potrzebnie napisałaś jak mam to powiedzieć, gdyż jak już napisałem w jednym z wcześniejszych postów ten związek już skończony.
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Kwi, 2003 19:30   

Koral:

Sorry Embarassed niezauważyłam Embarassed
Powrót do góry
guga15
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 25 Kwi, 2003 19:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

biggrin a ja uwarzam że nie jest za młody na prawdę, bo przecież to że się przytulają, obmacują to nic nie znaczy i niejest to równożene z sexem!!!!!!!!!
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 25 Kwi, 2003 20:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze

Ta dziewczyna nie była ciebie warta skoro nie zrozumiała tego ze nie masz ochoty na takie zabawy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 25 Kwi, 2003 21:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

guga15 napisał/a:
biggrin a ja uwarzam że nie jest za młody na prawdę, bo przecież to że się przytulają, obmacują to nic nie znaczy i niejest to równożene z sexem!!!!!!!!!

Guga może to nie jest sex, ale napewno osoby w moim wieku nie powinny tego robić!
Powrót do góry
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Kwi, 2003 21:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Taaaaaaaa. W 100% zgadzam się z Koralem !!!
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Sob 26 Kwi, 2003 11:02   

w wieku dojrzewania normalną rzeczą jest potrzeba bliskości, przytulenia, to normalne ....cgędz blisko z płcią przeciwoną jest normalną i zdrowa rzeczą
oczywiście jest to decyzja twoja, ale co do dzieuchy to jest pusta i głupia
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu