Mam pewien problem, a mianowicie: w połowie zeszłego roku szkolnego zmieniłem szkołę, nie byłem jeszcze z tą klasą na zielonej szkole, ale słyszałem od kilku zaufanych osób, które by mnie napewno nie okłamały, że nasza klasa na poprzedniej zielonej szkole była "trochę" zboczona. Podobno niektórzy chłopacy i dziewczyny z naszej klasy się macali Moja dziewczyna (chodzę z nią do klasy) powiedziała mi, że w zeszłym roku ona tak nie robiła, ale w tym roku chciałaby to zrobić ze mną Bardzo ją lubię (wydaje mi się, że nawet kocham, ale może to tylko chwilowe zauroczenie), ale uważam, że jestem jeszcze za młody (mam 13 lat) by posunąć się do czegoś takiego. Bardzo was proszę powiedzcie w jaki sposób jej odmówić, tak by jej nie zranić (ona jest bardzo delikatna uczuciowo).
Z góry dziękuje
Koral
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Wto 22 Kwi, 2003 20:28
Na pewno masz rację !!! Jesteś na takie obmacywanki stanowczo za młody. Powiedz twojej dziewczynie, że nie chcesz tego... wytłumacz jej, co o tym myślisz. A pozatym z twojego postu wynika, że sam nie wiesz, czy to miłość !!!
Bez obrazy, ale ja na twoim miejscu powiedziałabym to prosto i dosadnie.
Myślę też, że ona chce to robić, żeby przypodobać się koleżankom, albo co gorsza innym kolegom...
Ale to wszystko tylko przypuszczenia, nie znam ani twojej klasy, ani dziewczyny.
P.S. Ten post powinieneś chyba umieścić w innej rubryce ??? Chociaż może nie ???
Powodzenia na zielonej szkole !!!
Koral Gość
Wysłany: Wto 22 Kwi, 2003 23:24
No i się skończyło, powiedziałem jej, że jesteśmy na to za młodzi i tego nie zrobimy i mnie rzuciła. Nie przejmuje się, przynajmniej wiem, że to nie była miłość a Iśka zapewne miała rację, moja była dziewczyna pewnie tylko chciała się popisać przed koleżankami.
Koral bardzo milo bylo mi czytac twoj post. Z tego co wnioskuje jestes bardzo dojrzalym i madrym mlodym mezczyzna i tak trzymaj! Co do twojej dziewczyny, to nie ma czego zalowac. 13 lat to taki wiek w ktorym chce sie experymentowac, ale jest sie na to za malo dojrzalym emocjonalnie... Twoja dziewczyna nie byla ciebie warta skoro cie rzucila z takiego powodu! Powinna sie raczej cieszyc ze szanujesz ja i siebie samego... Jestem pewna ze juz niedlugo znajdziesz taka dziewczyne, ktora nie bedzie cie do nieczego popychac i bedzie szczesliwa ze ma takiego chlopaka jak ty.
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*
W naszej klasie na biwaku też się obmacywali. Przecież to głupie
Dobrze zrobiłeś zrywając z tą dziewczyną. Co ona sobie myślała
Może ze bedziesz ją z przymusu obmacywał Nierozumiem tej dziewczyny, ale ty za to jesteś spoko koleś. Gratuluje. dobrz decyzja
_________________ ,,Nie mów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym"- Ulka nr gg 3066241
Po pierwsze do Ulki: ja tej dziewczyny nie rzuciłem, tylko ona mnie rzuciła, gdy jej powiedziałem, że nie będe robić takich zboczonych rzeczy.
Po drugie: Dziękuje wszystkim za odpowiedź.
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Kwi, 2003 07:55
Koral
Faktycznie jesteś za młody tak jak ja. Ja mam 12 lat i chodzę do 6 klasy, a Ty masz 13 lat, więc chyba chodzisz do 1 gimnazjum. Moja koleżanka ma 13 lat i chodzi ze mną do klasy, ale jest ze stycznia a ja z listopada. Więc niewiem, czy chodzisz do 1 gimnazjum czy do 6 klasy
Więc powiedz tak:
- Wybacz (lub "Nie obraź się"), ale...(i powiedz co sądzisz)
Do Kleo:
Po pierwsze: ja 13 lat mam tylko rocznikowo, urodzinki mam dopiero w lipcu, więc nie powinienem jeszcze chodzić do gimnazjum.
Po drugie: Nie potrzebnie napisałaś jak mam to powiedzieć, gdyż jak już napisałem w jednym z wcześniejszych postów ten związek już skończony.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pią 25 Kwi, 2003 21:53
Taaaaaaaa. W 100% zgadzam się z Koralem !!!
Gość
Wysłany: Sob 26 Kwi, 2003 11:02
w wieku dojrzewania normalną rzeczą jest potrzeba bliskości, przytulenia, to normalne ....cgędz blisko z płcią przeciwoną jest normalną i zdrowa rzeczą
oczywiście jest to decyzja twoja, ale co do dzieuchy to jest pusta i głupia