Naprawde nie wiedziałam, że ludzie moga byc takimi debilami! Ja rozumiem, że ktos sie wygłupia, ale mi nawet do głowy nie wpadłby pomysł, aby robić casting na mamę...
Z tym to już normalnie do psychologa trzeba iść... nawet mi się komentować nie ce... ja straciłem matke w wieku 7 lat (miała raka) to nigdy mi coś takiego do łab nie przyszło żeby zrobić castng na mame..
Eh...Zgadzam sie z Wierzba...Tymbardziej ona napsiala "czytaj wszystko albo nic". fakt blog ma charakter "jajcarski" ( ) ale przynajmniej nie ejst o 15letniej matce...
Po co blogi Tseju? Poprostu dostarczaja piszacym jakichs uczuc radosci podniety itp.. w kazdym razie jakiejs przyjemnosci. w kazdym razie moze to i slusznie ze sposob osiagniecia jej jest wazniejszy:)
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Z tym to sie zgodze mroweczko upsss sorx polly_...
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 09 Kwi, 2005 21:53
w każdym razie to że w kazdym razie tak na prawde w każdym razie blogi w każdym razie są w każdym razie conajmniej w każdym razie genialnym w każdym razie źródłem niezłej polewki ....no i jeszcze chciałem powiedzieć "w każdym razie" to w każdym razie sie sprawdza
Taaa... Inteligencą to to nie swieci... Ale niech ludzie sobie piszą co chcą... To ich blogi
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 11 Kwi, 2005 10:21
polly_ napisał/a:
ale przynajmniej nie ejst o 15letniej matce...
15 letnia mama, to jeszcze nic. Gorzej, jak mówimy o 5 letniej :>
Co do bloga - byłam w trakcie picia DANVIVY, po czym mało się nią nie udławiłam (dodajmy, że jestem zjedwabiście chora i sie dusze co chwile :>). Więc mega giga zonk. ;]