Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 09:45 Łańcuszki zerwane i przerwane
A ja... No nie pamieram, ale tego było tak dużo, że dawno nie powinienem mieć kompa, stracić wszystkich kolegów i przyjaciól, co krok powinien we mnie walić piorun i nigdy w życiu już się nie zakochać. A teraz wasze łańcuszki!
_________________ Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 10:01
Także przerywam każdy, jaki dostane. Powinnam już 3 razy zginąć, nie mieć szczęścia, chorować, stracić znajomych i przyjaciół.... i co? i gów*no Nienawidze tych wszystkich łańcuszków....
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 10:09
Nie rozsyłam żadnego. Co prawda, jestem nieszczęśliwa, ale tak było też przed tym wszystkim. Ostanio znowu jakiegoś dostałam. I pomyślałam, że RAZ jeden jedyny raz roześle. Pożałowałam tego, wszyscy na mnie nablugali Już nigdy nic nie roześle.
P.S. Co innego, że łańcuszków o papieżu też nie rozsyłałam.
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 13:04
Każdy łańcuszek przerywam i wyszło mi że jestem bez serca, nikt sie nigdy we mnie nie zakocha ( ) bede mieć nieszczęście, pewnego ranka obudze się z wysypką na twarzy etc.
Ja też każdy przerywam... osttnio zaczelam zjezdzac wszystkich, ktorzy mi przesylaja Nienawidzę tego. "jesli tego nie roześlesz dalej, nie masz serca"...Ta jasne, już lece
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 15:24
tysiace.
jedyne co to to o Papiezu wyslalam jeden i pozalowalam :/
a ja pisze "maxymalnie trzy razy możesz wysłac mi łańcuszek jeszcze raz go wyślesz i cie zablokuje czy jeszcze dwa razy..." i działa a jak nie to blokuje
text filter trzeba se ustawic i lancuszkow zadnych nie bedziecie dostawac..
na szczescie wiekszosci znajomych wystarczylo powiedzenie ze nie chce takich wiadomosci i nie wysylaja...