Hey!Ten temat stworzyłam dla dziewczyn,które zaobserwowały na majtkach "to coś" piszcie śmiało o swoich problemach!Sama przedstawie wam mój problem dotyczący również tej wydzieliny:
Otóż od 2 tygodni leci mi śluz...Pierwszy dzień jak po lekcji wyszłam z klasy i poczułam,ze mam mokro w majtkach,na nich było takie jasnożółte :/ na drugi dzień na spacerze....Znów czułam,ze mam mokro,ale potem na wkładce nic nie zobaczyłam..Możliwe,ze śluz poleciał biały i go nie zobzaczyłam?Potem dzień mi śluz nie leciała a następnego dnia bardzo dużo go było,biały i przeźroczysty..A na następny dzień(wtorek) aż do dzisiaj mi leci żółty...Czy to normalne?Aha mam 11 lat,rok rosna mi piersi,pojwiło sie owłosienie łonowe,trądzik i nadmierna potliwość :/Aha pytania:
-czy śluz moze zminiać kolory?
-czy to prawda,że śluz przestaje lecieć na kilka dni a potem sie dostaje okres?
-czy wczasie okresu mozna ćwiczyć i jeździć konno? (jeździectwo to moja pasja)
-co ile powinnam zminiac wkładki higieniczme?(do tej pory zmieniałam po tym,jak leciał mi sluz)
-jaka jest średnia ilość czasu gdy leci śluz i sie dostaje okres?
-czy jak sie ma "mokro" to znaczy ze poleciał śluz?
Bardzo proszę o odpowiedź...Jest to dla mnie ważne,nie wiem kiedy mogę dostać okres i czy mogę sie go w najbliższym czasie spodziewać...
A dzisiaj bolał mnie brzuch,od 1 cm nad pępkiem w doł :/ Okropnie...Czy moge dostać okres?
-czy wczasie okresu mozna ćwiczyć i jeździć konno? (jeździectwo to moja pasja)
Jam jest szalona. Kiedyś pojechałam na 2 godzinny tere z gorączką 38*C to wiesz : P
Btw. wiem że jesteś nowa ale istnieje coś takiego jak opcja szukaj. Umiejscowiona jest ona na samej górze po prawej stronie od logo. Wpisujesz tam słowo kluczy w tym przypadku ''śluz'' i znajduje Ci tysiące tematów tego typu. Więc nie wiem zamknąć ten temat?
[ Dodano: Wto 07 Lis, 2006 21:09 ]
Sissa11 napisał/a:
właśnie było dużo,ale ten powiedzmy będzie uniwersalny,teraz po prostu kto ma taki problem wpisuje go tutaj.Rozumiesz już? Razz
Wiesz ile już było takich ''uniwersalncyh'' tematów?