| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
czy ja dojrzeje
Autor Wiadomość
barbi13 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 17 Kwi, 2006 22:41   czy ja dojrzeje Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

skończyłam 13 lat jestem dobrze rozwiniętą dziewczyną(168cm biust 75b)od ponad roku mam okres mój problem polega na tym że nie mam jeszcze owłosienia łonowego nawet jednego włoska czasami się tego wstydzę gdy na basenie obserwuje moje przebierające się kolezanki które wszystkie TO juz mają i są zdziwione że w moim wieku jeszcze TEGO nie mam mówią że im TO pojawiło sie około 2 lat temu czy naprawdę jest to możliwe.
dziewczyny proszę napiszcie kiedy pojawiło się u was owłosienie ile miałyście lat
czy ze mną jest wszystko ok
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Wto 18 Kwi, 2006 00:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wszystko ok. Ja bym sie na twoim miejscu cieszyłą, ale cóż.
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 18 Kwi, 2006 08:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

spójrz na to z tej strony: będziesz mogła ubierać bardziej skąpą bieliznę na basen, nad jezioro bez potrzeby golenia się Razz poza tym spora część facetów woli skąpo "obrośnięte" łono kobiety. Poza tym jeszcze masz czas na to, aby włosy Ci urosły. Co tu dodać, ciesz się póki możesz

Numer Gadu-Gadu
1550297
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 18 Kwi, 2006 09:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ależ masz problem.... Akurat Tremere i Keeveek mają tutaj rację (Kurczę.... ; ) ), za rok, dwa lata twoje znajome będą narzekały, że mają owłosienie łonowe, bo się trza golić, bo to niewygoda, bo to coś tam - A Ty będziesz sobie paradować przed nimi bez niczego : P
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 19 Kwi, 2006 08:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wlasnie, wiele dziewczyn by chcialo tak. jescze kiedys to docenisz, albo bedziesz zalowac, ze jednak urosly..
Powrót do góry
Ambra Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 19 Kwi, 2006 09:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powinnaś iśc do lekaza. Jak już mocno dojrzewasz, a nie masz owłosienia, to powinien się tym zająć lekarz. Ale na pocieszenie powiem Ci ze inni mają rację. Posiadanie gęstych włosów łonowych nie jest przyjemne. Zwłaszcza, jak się ma basen w szkole, i co tydzień trzeba je przycinać.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 19 Kwi, 2006 17:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

masz 13 lat, za żadną cholerę nie musisz iść do lekarza. jak będziesz mieć 16 i całkowity brak włosów to raczej możesz, ale skoro miesiączkujesz to nie ma takiej potrzeby IMHO

Numer Gadu-Gadu
1550297
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 20 Kwi, 2006 21:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A moim zdaniem powinnas pojsc do lekarza. Okres masz ale zdarza sie tak ze dziewczyna miesiaczkuje a piersi czy wlosy lonowe wcale sie nie pojawiaja. To jest jakas choroba genetyczna ale nie pamietam jak sie nazywa. Leczy sie ja chyba u endykrynologa, ale najlepiej pojsc z tym do ginekologa on bedzie wiedzial co z tym zrobic. Co prwda masz jeszcze czas ale ja na twoim miejscu poszlabym tak na wszelki wypadek.

Numer Gadu-Gadu
6476170
Ambra Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 21 Kwi, 2006 10:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No właśnie. Jest okres, jest biust, a nie ma żadnego owłosienia- to jest dziwne. Idź lepiej do lekarza.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
malti Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 21 Kwi, 2006 16:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a na nogach i pod pachami masz ?
Powrót do góry
weroskaaa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Pon 01 Maj, 2006 14:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powinnś się cieszyć... nie musisz ubolewać nad tą depilacją Razz

pozdrawiam Smile

PostWysłany: Sob 06 Maj, 2006 20:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:
A moim zdaniem powinnas pojsc do lekarza. Okres masz ale zdarza sie tak ze dziewczyna miesiaczkuje a piersi czy wlosy lonowe wcale sie nie pojawiaja. To jest jakas choroba genetyczna ale nie pamietam jak sie nazywa. Leczy sie ja chyba u endykrynologa, ale najlepiej pojsc z tym do ginekologa on bedzie wiedzial co z tym zrobic. Co prwda masz jeszcze czas ale ja na twoim miejscu poszlabym tak na wszelki wypadek.

Nie, to, to już są pierdoły. Nie martw się, to nie choroba. Jest to raczej uwarunkowane genetycznie...

Chciałabyś mieć włosy łonowe? Po co? To nic fajnego, ani seksi - no, może 40 lat temu było dżezi, ale nie teraz.
Powrót do góry
malti Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 07 Maj, 2006 19:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja uwazam, że to dumnie jest miec troszke wloskow na wzgórku
do tego ładnie wyglądają i nie czuje się jak dzieciak Rolling Eyes Wink
Powrót do góry
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 07 Maj, 2006 22:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

malti napisał/a:
Ja uwazam, że to dumnie jest miec troszke wloskow na wzgórku
do tego ładnie wyglądają i nie czuje się jak dzieciak Rolling Eyes Wink

no tak. male dziewczynki zawsze chca miec jak najszybciej wloski na wzgorku, a gdy juz je maja, to za wszelka cene probuja sie ich pozbyc Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

PostWysłany: Nie 07 Maj, 2006 22:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Odpowiedź an pytanie w temacie: tak, możliwe, chodź ie wszyscy dojrzewają...

bez żartów: Ja bym sie cieszyła=D Wiesz, jak będzie miało urusnąć, to urośnie...

ps. taki żarcik_ ew. kup sobie płyn na porost roślinek lub preparat do włosów anty łysieniu=]

Numer Gadu-Gadu
7399523
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi