| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
golenie
Autor Wiadomość
adam(o)_1991 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 08:26   golenie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wiem czy zaczac sie golic i jak sie golic i w ogole,no bo zauwazylem ze mam taki troszke widoczny meszek(pod mocnym swiatlem) i ze mi rosna wloski na brodzie(nie widoczne,tylko ja sie wpatruje z bliska przy wielkiwm swietle).Czy zaczac sie golic?jesli tak to jak zaczac,isc do sklepu i kupic golarke,itd. ? bo mi troche wstyd
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3340189
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 08:54   

ej myślisz że wszyscy którzy na ciebie patrzą noszą ze sobą latarki aby patrzeć czy rosną ci włoski przy mocnym świetle czy nie? a może pod słońce? jak stoisz normalnie przed lustrem w pokoju i nie widać albo nie widać tak że ci sie nie podoba/ są dyskretne czy coś to nie musisz narazie
a jak chcesz rozpocząć to może porozmawiaj z tatą? wiesz nie chodzi o sam fakt golenia ale o to że dorastasz i tata poczuje sie w jakiś sposób dumny że sie do niego akurat zwracasz o pomoc nie do kolegów coś takiego, on ci wytłumaczy co jak kiedy pokarze a co najważniejsze pozwoli używac jego rzeczy lub powie abyś poprostu poczekał
co do mojej skromnej opinii [prawie tak skromnej jak ja] narazie możesz sobie kupić taką zwykłą jednorazówkę i spróbować bo golarką raczej nie masz jeszcze co golićWink a krem do golenia to weś od taty troche nie zauważyWink
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 09:22   

Podpisuje sie pod kradziejką.

Nie wiem po co masz się golić, jak nic nie widać. :/ Z resztą rób co chcesz. Tylko pamiętaj, że jak zgolisz, to już nie ma zmiłuj się - odrastają ciemniejsze i twardsze, więc już wtedy musisz golić.
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 15:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myśle tak jak poprzedniczki;)

Nie widać? Nie goloć! Po co wydawać forsę na coś co jest zbędne Question Wydaje mi sie że zapytaj tatę tak jak napisała kradziejka ale czy widac i czy golić czy nie!

Numer Gadu-Gadu
7060479
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 16:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

z broda to ja bym sobie dala spokoj, natomiast meszek wyglada obrzydliwie i jezeli faktycznie rzuca cien, co sie rzuca w oczy radze zgolic - jak nie to olac.

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 16:44   

Olej, chyba, ze w wieku 17 lat chcesz wspomagac sie kosiarka ;].
Powrót do góry
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 18:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem chyba na razie jak masz mały meszek to nie musisz siem golic.. Chyba ze ci to bardzo przeszkadza to tak... Po za tym to troiche obrzydliwie wyglada (moim zdaniem) jak chłopak ma takie "wąsy" po jakimś czesie... Wiec tak jak juz mowiłam jak masz moło - jeszcze nie gol , jak masz duzo - to ogol...

Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 19:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jezeli jestes z 1991 tak jak widac po nicku to raczej jeszcze nie gol, tez mi pod swiatlo widac wlosy a jeszcze nie gole, zacznij najwczesniej od liceum, chyba ze masz juz wasy ale nie widzialem kogos w gimnazjum z wasami Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 20:27   

Gladiatorpl napisał/a:
jezeli jestes z 1991 tak jak widac po nicku to raczej jeszcze nie gol, tez mi pod swiatlo widac wlosy a jeszcze nie gole, zacznij najwczesniej od liceum, chyba ze masz juz wasy ale nie widzialem kogos w gimnazjum z wasami Razz
a uważaj bo mój kolega sie goli od początku pierwszej klasy bo ma regularny zarost i wąsy teżbiggrin
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eh...Ja tez bym dała sobie spokój( Smile ). Włosy po ogoleniu odrastają mocniejsze,więc moim zdaniem nie ma sensu. A jak już poprzenicy powiedzieli nikt Ci pod światłem nie będzie na to patrzeć Razz .

Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:13   

Człeku nikt Ci nie bedzie chodził i pod roznymi katami padania swiatła sprawdzał meszek... jezeli zaczna rosnac Ci czarne włoski to rozumiem. Tylko nie kupuj Gilette ----> czytaj moj podpis.
Powrót do góry
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 13:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skoro nie widać to po co masz się golić??
Poczekaj aż włosy "dorosną" ci i w tedy się ogol

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 16:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli nie widac to nie gol bo potem bedziesz sie musial juz golic bo wloski nie dadza ci spokoju. A zreszta rob co chcesz albo zapytaj o zdanie jak tu wczesniej powiedzialy dziewczeta np. taty albo starszego brata???
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 17:32   

Agnieszka napisał/a:
a takie mydlo Fa mozna zastapic innym albo np. Rexone tez.

Aga tylko yy ja mam taki problem, ze na moje wlosy pomaga tylko jeden szampon - Pantene Pro V. I wiesz, wole nie wygladac jak monstrum tylko dlatego, zeby nie testowac na zwierzetach... Ok, wiem ze to zle i w ogole ale coz.
Powrót do góry
werusia9 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 18:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeżeli nie ma takiej potrzeby po prostu nie gol sie! póżniej wyjdą twardsze i grubsze! Możesz tego później żałować! zastanów się czy naprawde tego chcesz. Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7471408
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu