Upsssssssssssssss...............
No niestety to nie jest możliwe abyś z nim chodziła,ale marzyc sobie mozesz
Tylko pamiętaj nie rób z siebie kretynki i w żaden sposób nie okazuj mu tego
na pewno sie nie zakochalas. Jedynie sie moglas zauroczyc.
Milosc to zbyt mocne slowo, zeby mowic tak o kims, z ktorym nie spedza sie wiecej czasu, niz godzina lekcyjna.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
kocham go już ponad 2 lata... myślę prawie bez przerwy... ale nie martwcie się nie mam zamiaru się wygłupiać... wiem że nie mam szans... ale to tak bardzo boli... mnie wystarcza to że na niego patrzę rozmawiamy ze sobą... ale co będzie jak skończę szkołę???
_________________ Czy Wasze życie jest równie pokręcone jak moje???
rozumiem Cię ale w tej sprawie nic sie nie da zrobić a jak skończysz szkołe to juz rozstaniesz się z nim i koniec bedziesz go widywać rzadko albo wogóle;/
tak ale jak o tym pomyślę to mi się płakać chce...
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 12 Maj, 2005 21:43
ale podoba ci sie z urody?
Heh przejdzie ci,zarób jedną pałe i gwarantuje że ujdzie
a jak nie..no on ma dziewczyne etc,zreszta jakbys np sie z nim umowila to by uznali że cie molestuje,albo ma dziewczyne,zerwałby z nia bo np ona by was zobacyła
nie radze,konsekwencje mogą byc oplakane..
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Pią 13 Maj, 2005 07:05
Hmmm, wiesz ale to jest calkiem normalne, ze nastolatki "kochaja" sie w nuczycelach, tudziez aktorach i innych widealizowanych mezczyznach. Moim zdaniem przejdze Ci jak poznasz jakeigos watrosciowego dostepnego dla Ciebie chlopaka, na dzien dzisiejszy w sumie nic zrobic nie mozesz.
Chociaz i zdarzaja sie przypadki, gdzie cos z takiego zwiazku wychodzi - z tego co pamietam w liceum friig byl. Wiec moze jak bedzie i bedzie jej sie chcialo to opisze.
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Ja zgadzam się z Mą...
Jak wyjdziesz ze szkoły, zapomnisz i będzie dobrze.
Jesteś w nim zauroczona, a dlatego ciągle o nim myślisz bo jest trudny to zdobycia.
Zawsze każdy woli to co jest trudne do zdobycia
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
no nie wiem. koneic koncow to chyba niejest az takie straszne, mimow szystko milo byc z kims zakochanym i sobie pomarzyc. =] a przejdzie ci to wszystko na pewno, gdy poznasz jakiegos chlopaka. a teraz zostaja ci tylko marzenia, niestety.
pozdro
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
wszystkim dziękuję za te serdeczne posty i czekam na kolejne
nie martwcie się nie jestem na tyle szalona by go podrywać... wiem jest sporo starszy ma żonę (!) którą zresztą znam i bardzo ją lubię a broń Boże - nie mam do niej żadnych pretensji żalów... ma dziecko (!) ja nie mam zamiaru mu rozmijać rodziny - przecież taka małolata jak ja nawet szans by nie miała... pomimo to kocham go! myślę o nim i żałuję że nie mam o 15 lat więcej... on cały czas jest w moich myślach jako ideał faceta a moje marzenie... chciałabym być w jego wieku lub kilka lat młodsza... żebyśmy się spotkali - ja wolna i on wolny... żeby coś zaiskrzyło... ale tak? szans nie mam próbować nigdy w życiu ale marzyć każdy może...