Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 16:00
top sie nosi do bardzo malych biustow wiec nie ma duzo do utrzymywania, a piersi wtedy nie wisza.. zalezy jaki masz rozmiar jezeli prawie plasie to lepiej top, jezeli troszke wieksze to jakis malutki biustonosz..
topy mysle ze do 20 zl kosztuja
biustonosze malutkie tez nie drogie raczej
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 16:14 Re: co lepsze?
jade11 napisał/a:
Czy top utrzymuje biust tak dobrze jak stanik? - czasami nawet lepiej ;]
czy top będzie dobry także na wf? - owszem będzie, sama nosze nie tylko na WF
co jest bardziej widoczne, top czy stanik? - top jest bez koronek więc chyba będzie mniej widoczny
top jest dla sports menek dziewczyn z małym biustem i nastolatek chcących sie dowartościować że już noszą top chociaż za 4 lata im biust urośnie
jak należysz do którejś z tych kategorii lub poprostu chcesz top to go kup to całkiem proste jest średnio tańszy od biustonosza ja kupowałam za 12zł
i moge ci jeszcze powiedzieć że top jeżeli jest bielizną to wbrew pozorom i plotkom służy do tego samego co biustonosz wiec spełnia jego funkcje... no serio
top jest dla sports menek dziewczyn z małym biustem i nastolatek chcących sie dowartościować że już noszą top chociaż za 4 lata im biust urośnie
jak należysz do którejś z tych kategorii lub poprostu chcesz top to go kup to całkiem proste jest średnio tańszy od biustonosza ja kupowałam za 12zł
Ja mam dwa topiki i są moim zdaniem lepsze od stanikka a po drugie lubie sporty wiec dobrze sie w nich czuje a po trzecie ;/ topiki sa tansze wiec sie bardziej oplaca a po czwarte nie tylko kobuiety z mlym biustem je nosza.... noo na pewno nie pamela anderson
_________________ "Wiem, że nic nie wiem"
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 21:28
nasty_girl napisał/a:
top sie nosi do bardzo malych biustow wiec nie ma duzo do utrzymywania, a piersi wtedy nie wisza.. zalezy jaki masz rozmiar jezeli prawie plasie to lepiej top, jezeli troszke wieksze to jakis malutki biustonosz..
topy mysle ze do 20 zl kosztuja
biustonosze malutkie tez nie drogie raczej
Nasty,nie zgodze sie z Tobą,że tylko na małe biusty... Nieraz widziałam topy dla pań np. z miseczką C. Top lub stanik z Atlantica kupisz za jakieś 25 zł Top jest nawet wygodniejszy do ćwiczeń,ale sprawa gustu.
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 21:41
Na początek polece ci top. Ja nosze tylko topy i mi to odpowiada:) stanik jest niewygodny, przynajmniej dla mnie ale moze w te wakacje sobbie kupie, nie wiem:)
A topy sa bardzo dobre na wf, ale lepsze sa bez koronek:)
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 21:42
no to przepraszam nie do malych biusow, ale do tych malych, jedrnych i nie obwislych bo taki top nie utrzyma tak dobrze biustu i nie nadaje mu takiego ksztaltu..