Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pią 13 Maj, 2005 15:45 Zgryz =P
Witajcie :-)
Wiem, że to głupi temat, ale...
chciałabym się was o coś zapytać...
Otóż chodzi o to, że mam wysuniętą do przodu górną szczękę Nie żebym wyglądała jak królik , bo ta różnica jest mała, ale dla mnie widoczna Moja przyjaciółka twierdzi, że w przyszłości będzie mi to przeszkadzało w całowaniu się... Czy to prawda?
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 14 Maj, 2005 08:02
Aren napisał/a:
No jak szczęke masz wysuniętą do przodu to usta chyba też nie? =P Będzie git, nie powinno ci to przeszkadzac.
PoZdR 4 AlL
Nie to nie jest tak...Ja mam tak samo jak Nikita z tą szczęka, po prostu sama mi się tak układa jakoś A jak już ułoże "równo" to straszne mam dziury pomiędzy jedną szczęką i drugą no nie wiem jak to wytłumaczyć
A całowaniu to by Ci chyba przeszkadzało, jakbyś miała krzywy jezyk a nie krzywe zęby?
ja tez tak mam, wysunieta gorna szczeke do przodu i mi nie przeszkadza w calowaniu =P wlasciwie to zanim ten temat przeczytalam to nie zwracalam uwagi na te szczeki =O a tu patrze, ze tez tak mam =P
pozdro
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska