| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Czy To NaPrAwDe PrZyJaŹń ??
Autor Wiadomość
niunia19 Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 13 Sie, 2004 23:25   Czy To NaPrAwDe PrZyJaŹń ?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chciałam zapytac czy jest mozliwa przyjaźń ale tylko w jedna strone!!!znaczy przyjaźń bez wzajemoności!!! tak chyba jest w moim przypadku.Przynajmniej mam takie wrazenie!!! w mojej klasie jest pewna dziewczyna!!! ufamy soebie wzajemnie, dobrze mi sie z nia rozmawia, powiedziała mi tajemnice o ktorych nikt nie wie! dobrze razem sie bawimy! uwazam ja za przyjaciułke, chodz moge sie mylić!moze dlatego ze nigdy nie mialam takiej prawdziwej Sad Ale jednak mam wrazenie ze to tylko ja uwazam ja za przyjacułke, ale ona mnie zaledwie tylko za dobra kolezanke!!! czy z czasem moze sie to obrucic w przyjaźń??? wiem bo mowiła mi to kilka razy ze ona ma całkiem inny stosunek i interpretacje przyjaźni! mowiła ze za krotko sie znamy i za mało przeszłysmy zeby byc przyjaciułkami SadSad a znamy sie 3 lata! co mam robić??!! przyznaje sie bez bicia że byłam tez czasem zazdrosna, ale nie o to ze jest szczęśliwa, ale o to ze moze bardziej lubiec albo wolec inna kolezanke niz mnie, albo ze nie ma czasu dla mnie bo bez przerwy jest z chłopakiem!!! martwi mnie tez to ze dotychczas trwajacych wakacji nie odezwała sie ,no moze tylko raz zadzwoniła na samym początku!!! to ja dzwoniłam i pisałam, to ja staram sie zeby było dobrze, a ona to olewa SadSadSad Napisałam jej ostatnio sms ze wszystkim tym co mnie dreczy!!!ze mnie olewa itd.!!! ona odpisała ze dziekuje za szczerość wobez jej i przeprasza, a nie odzywa sie bo ma remont!!! czy to mozliwe??? prosze pomoszcie!! co mam robić??? SadSadSad prosze dajcie jakąś rade!!!
czy mam ostawic to tak jak jest i czekac az ona pierwsza poda reke?? az pierwsza sie odezwie??? czy mam cos zrobic??? POMOCYYYYY ;(
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 08:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No cóż...to może być przyjaźń...jeżeli obydwie tego chcecie...ona ci sie zwierza itp. takie są początki...z czasem możecie być naprawdę dobrymi przyjaciółkami...przyjaźń to nie ejst tylko zwierzanie się sobie i wspólne zabawy...przyjaciółka na przyjacółkę zawsze może liczyć i ona to wie...że w każdej trudnej sytuacji ona pomoże...może ta twoja jak narazie dobra koleżanka nie wie czy napewno ma w tobie oparcie itp. czas buduje przyjaźń...a co do tego że cię olewa...to może rzeczywiście ma remont...na listy może nie odpisywać bo nie ma czasu...na wakacjach zapominamy o bożym świecie i chcezmy się jak najbardziej wyluzować...może ona poprostu zapomniała że ma do ciebie zadzwonić itp.....ale przeprosiła cię za top i ty powinnaś to przyjąć bo dziewczyna chyba zrozumiała że zrobiła malutki błąd...i ty nie czekaj aż ona wyciągnie do ciebie rękę nie bądz wielką obrażalką...poprostu gadaj z nią normalnie..ludzie uczą sie na błędach, a w przyjaźni też bywają sprzeczki więc jedyne co amsz zrobić to tylko funkcjonować normalnie...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 17:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przyjaźń jednostronna...Hm...Prawdziwa przyjaźń raczej to nie jest,jeśli ona nie uważa Cię za przyjaciółkę...Bo np. niektórych rzeczy może Ci nie mówić, bo dla niej nie jesteś przyjaciółką. A prawdziwa przyjaźń opiera się przede wszystkim na wzajemnym zaufaniu. To,że ma remont to możliwe, ale dlaczego z tego powodu nie pisać? Ale pamiętaj,że są wakacje i ona ma prawo z tego korzystać i np. gdzieś wyjechać. Ty oczywiście możesz ją uważać za przyjaciółkę...Narazie trochę poczekaj, by zdobyć jej zaufanie i na to,żeby mogła nazwać Cię przyjaciółką. W wakacje pisz do niej często sms-y. A inne koleżanki ona może mieć,pamiętaj o tym!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 15 Sie, 2004 13:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przyjaciółki nie zdobywa się z dnia na dzień..na to pracuje się wiele lat...przynajmniej ja tak mysle...polubić kogoś mogę juz po paru dniach ale zaufac mu, zrozumieć itd dopiero bo długiej znajomości. Narazie prawdziwa przyjaźń to nie jest ale myśle że jest spora szansa że taką kiedys będzie tylko musisz zdobyć jej zaufanie. Zawsze jej poamgaj kiedy tego potrzebuje, bąźweobec niej szczera, jak kolezanka jest chora to zanies jej lekcje, zadzwoń do niej...itd...Myśle że będziesz ci napewno za to wdzięcxzna i powli zacznie cię coraz bardziej lubić.

Numer Gadu-Gadu
730730
niunia19 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 26 Maj, 2005 14:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

witam!! to ja napisałam ten temet!! i po długim czasie postanowiłam odświerzy SmileSmile
troszke sie pozmieniało od tego czasu!! pisałam tutaj o ten mojej przyjaciółce!! pisałam ze tylko ja ją uwazam za przyjaciółke i nie jestem pewna czy tak samo ona mnie!! Teraz juz mysle inaczej! jak juz mowiłam pare rzeczy sie zmieniło!! Teraz wiem ze jestem dla niej przyjaciółka, że mi bardzo ufa, zwierza sie, duzo rozmaiwamy!! kiedys mi napsała sms z tym co sie u niej dzieje i przeprosiła ze zawraca mi głowe!!! ja jej odpisałam ze od tego ma sie przyjaciół, a ona że ja jestem doba i prawdziwwa przyjaciółka a ona złą!!! Jest miedzy namia bardzo dobrze i nareszcie wiem ze obie jestesmy dla siebie przyjaciołkami!!zdarzaja sie coprawda małe kłotnie i konflikty, ale to chyba normalne!!!
mam nadzieje ze jeszcze napszecie!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Odpowiedz do tematu