Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 19:11 Zlocik w Trójmieście
Jest tu może ktoś z Trójmiasta albo mieszka na tyle blisko że jest w stanie przyjechać? Bo pomyślałam że można by tam zrobić mały zlocik ^^ nie sądze żeby się udało, bo z tego co wiem z Trójmiasta jest tu naprawde niewiele osób ale warto spróbować .
Już kiedyś był taki zlot ale się coś nie udał, moze tym razem się uda ;D
I teraz oczywiście będzie że kolejna moda na forum... Może przyjdą 2 osoby, może nawet 5 ale nie widze tu żadnego bezsensu pomimo wszystko... wielu osobom trudno dojechać np do Warszawy czy gdzieś a jeśli ktos akurat mieszka niedaleko to może przyjdzie...dlatego to ma sens.
Cytat:
<LOL> ! łeee papugują po mnie
Ta jasne zjazd 3miejski raz już się udał (troche dziwnie wyszło ale wyszło ), i nie widze powodu żeby go nie powtórzyć...
Ehehe....to może...w herbaciarni?? xD Albo na plaży??Huehuehue,beka ostatnim razem była : P Na huśtawkach z opon szsczególnie ...MUAHAhA!!! to co??Może w Boże Ciało??Będziemy takim "przykładem,którego nie powinno się nasladować" xD
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi