Sorry że wrzuciłam tu ten temat ale wzięłam pierwszy lepszy dział o komputerach...
Mam problem z Tlenem, tz. nie dochodzą moje wiadmości do tych którzy mają status niedostępny (mam nadzieje że wiecie o co mi biega), poprostu pisze do kogoś kiedy go nie ma, a ta wiadomośc do tej osoby nie dochodzi... Co to może być ?
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 27 Maj, 2005 12:32
no to jest blad gg.. czesto tez jest tak ze do dostepnych osob piszesz a nie dochodzi.. juz nieraz sie wkurzalam ze pisze do kogos, jest caly czas dostepny, mam wazna sprawe i szybko potrzebuje odpowiedzi i sie nie odzywa.. dzwonie wkurzona do tej osoby i.. ja nic nie dostalam.. no niestety nic z tym nie zrobisz..
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 27 Maj, 2005 15:56
nie ...jesteś pierwsza...jak dla mnie to coś nowego
mów do mnie jeszcze.....tylko zmień ava póki trzymasz jeszcze odrobinki godności
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 27 Maj, 2005 23:59
Moze napisz do tworcow tlena, tudziez gg z ta sprawa? Moze beda wiedziec co jest nieteges?
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 28 Maj, 2005 00:09
pewnie dlatego ze serwery sa przeciazone i czasami padaja, wiadomosci niedochodza wtedy.. a serwery padaja glownie dlatego ze puste dzieci lancuszki rozsylaja..