| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Syndrom upalnego lata
Autor Wiadomość
Holy Knight Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 31 Maj, 2005 18:53   Syndrom upalnego lata Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W sumie przegapiłem wiekszośc kłutni i ich przyczyn wiec nie wiem dokładnie o co chodzi.
Ale wiem tyle że obie strony sa winne ale nie do końca ostanio fala upałów wywołała coś co sie "zwie syndromem upalnego lata" wchania ciśnienia wysokie temperatury działaja w pewien sposób na ludzką psychike i wmagają agresywnośc i niezadowolenie, podczas długich upalnych lat rosnie liczba zabójstw, gwaltów i rozbojów a także innych szkodliwych zjawisk społecznych.
Tak wiec że bardzo możliwe iż obie strony działały w afekcie.
Zaróno grupa rozłamowa zlozona która poczuuła sie ucisnieta az nadmiernie ograniczeniem ich ekspresji słowne jak i wyraznaia sie oraz wolności , niestety karzdy ucisk budzi bunt a zwałaszcza u tych nie przyzwyczajonych do ucisku, a bont czasmi przeradza sie w stan zbieszenia. Zwłaszcza taki bunt rodzi sie w takie gorace dnie gdzie karzdy sie karzdego czepia i poteguje spirale niechęci
Tak Samo TOJa administratoraka jest zmeczona ciagłymi kłutniami, zmeczona tym że ja jakieś dzieciaki wyzywaja że non stop plują sie o duperelae jak małe dzieci chcac ciagle czegoś a praktycznie nic z siebie nie daja , bo to administrato grzbie przy forum załatwia miejsce na forum stara sie by działąło meczy sie przy tym poświeca swója czas i czesto bunt może w nim wywołac afekt poczucie skrzywdzenia i chedź odpowiedzi pokazania kto tu rządzi. Zwłaszcza takie dni w które wszyscy sie kłucą i wnerwiaja

Dlatego moja propozycja dla obu stron jest taka przmyslecie wszytko jeszcze raz gdy emocje miną , może sie nawet postarajcie przeprosić.

A moment of laxity spawns a lifetime of heresy

Gloria Exterminatus
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2770494
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 31 Maj, 2005 18:59   

Cytat:
Tak Samo TOJa administratoraka jest zmeczona ciagłymi kłutniami zmeczona tym że ja wyzywaja że non stop plują sie o duperelae jak małe dzieci chcac ciagle czegoś a praktycznie nic z siebie nie daja , bo to administrato grzbie przy forum załatwia miejsce na forum stara sie by działąło meczy sie przy tym poświeca swója czas i czesto bunt może w nim wywołac afekt poczucie skrzywdzenia i chedź odpowiedzi pokazania kto tu rządzi. Zwłaszcza takie dni w które wszyscy sie kłucą i wnerwiaja

bez kitu..masłomaniak...tylko on walił takie błedy :> "chedź" nawet jest "ź"
Powrót do góry
Holy Knight Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 31 Maj, 2005 19:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Facet weź sie czasami opamietaj niestety takie mam pismo i nie da rady choćbym czytał sto razy ja poprostu błedów nie widze a moduły sprawdzania pisowni na dzien dzisiejszy odpadaja nie zmienaij sensu tematu

A moment of laxity spawns a lifetime of heresy

Gloria Exterminatus
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2770494
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 31 Maj, 2005 19:17   

twoj temat to przezytek panie"ile lat psychologii" sorry ale mnie ten tekst rozwala
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 15:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to masz pecha Tsej ;] ale widac tekst "ile lat psycholigi" jest potrzebnyskoro nie umiesz pojac podstawowego schorzenia zwiazanego z mechanika psychiki ludzkiej tzn dysortografi czy dysleksji na ktora cierpi autor temtu ;p

Numer Gadu-Gadu
2740642
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 18:44   

sam na to cierpie biggrin ...bawi mnie nie tekst "ile pat psychologii" lecz tekst antona ...mianowicie "pan ile lat psychologii"
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 19:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nudzi Ci sie?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 12 Cze, 2005 00:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe no było coś o tym Laughing

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
6345828
Odpowiedz do tematu