Wysłany: Wto 23 Sie, 2005 10:58 Kto w waszej rodzinie zgredzi?
"ale o so hozzzzi?" No o to kto w waszej rodzinie jest największym zgredem, jak to się ostatnio uarło w mowie potocznej. Rozumiem że nie w każdej rodzinie jest ktoś wychowany w stary sposób, ale jeżeli już ktoś w ogóle zrzędzi to kto najbardziej? U mnie raczej tata. Nie chce mi się wymieniać przykładów, bo dużo tego. W kazdym razie czekam na odpowiedzi.
PS. Jeżeli taki temat już był to mi powiedzcie.
PS. Dowcip: Pewien przewodnik w Górach Skalistych w USA miał bardzo złą sławę. Co zabierał jakąś grupę turystów na wyprawę, ktoś ginął. W końcu zainteresowała się tym policja. Okazało się, że przewodnik jes seryjnym mordercą, skazano go na śmierć, przez krzesło elektryczne.
Siedzi już na krześle, i włączają prąd. Iskry się sypią, coś wybucha (no, jak w filmach, jak coś nawali gdzieś w elektryce) i gdy wrzawa opada, okazuje się że więzień nie umarł, a nawet ma się bardzo dobrze. Z tajemniczym uśmiechem stwierdza:
-Przecież wszyscy wiedzą że jestem złym przewodnikiem..."
(dowcip ukazał się w dzisiejszym "dzieńdobry" ale już proramowi nie robię reklamy )
_________________ Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
*Neona* -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 23 Sie, 2005 11:01
Moja najbliższa rodzina składa się z samych zgredów :], ale największym faworytem jest tutaj... BABKA! [oklaski]
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 23 Sie, 2005 11:04
Co Ty chcesz od swojej babci?
U mnie to mama. I co tam. Już mnie doprowadza do szału . Do wszystkiego się przyczepi.
Wooh!... Nie minęło pół godziny (czy ile tam, nie pamiętam ), a już dwie odpowiedzi. Tak trzymać! :b
PS. ups, z goła godzina a nie pół
_________________ Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
Ja Wszyscy mają mnie dość :>
A poza mną to babcia i matka :/
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 23 Sie, 2005 20:15
matka, dziadek
co ciekawe moja babcia ktora bardzo cierpi - narzeka w sumie malo.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 23 Sie, 2005 20:19
babcia babcia!! w tym roku jak u niej byłam nazwała mnie cyganką i postanowiła nawrócić na chrześcijaństwo poprzez nasz dziennik i TV tram,, bosko było==`
TATO BABCIA TATO BABCIA TATO BABCIA
straszne ;/
ta babcia to jeszcze od strony taty jest hehe
przykladow ich jest wiele, nie chce mi sie tego opisywac, bo jesczze wypracowanie z tego wyjdzie
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Hhe niom babcia bacia:p tylko narzeka i narzeka :p i umiera tlyko tak oczewiscie sobei wmawia przez telefon a ja musze tego sluchac:/ ...A w domq to ja tez zrzędze :p nei no zartuje ale kazdy gada ze za duzo gadam