Pare dni temu znow dostalam miesiaczka.
Przyszla dokladnie 28 dni od ostatniej miesiaczki!!
Co mnie martwi...pierwszego dnia bylo jej malo.W drugi dzien jeszzce mniej.A w trzeci...wogule jej nie bylo!
Trwala tylko 2 dni !! o____O
ee...czy to normalne?
Czy cos jest ze mna?! oO
_________________ .....
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 24 Maj, 2005 21:48
Spooko to normalne...
Miesiączka jest nieregularna pod względem kiedy ona przyjdzie i ile ona trwa ;]
u ciebie to ejszcze calkiem normalne.. =] nie masz co sei martwic!
a tak na marginesie, to moja koelzanka raz miala normalan meisiazke, pozniej minal jej tydzien i dostala miesiackiz znowu, tyle, ze trwala ona tylko 1 dzien! =P dziwacznie..
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 25 Maj, 2005 16:01
Heh, to normalne tak jak pisały dziewczyny. Może to byl cykl bezowulacyjny? Ale zwykła miesiączka też mogła być, tyle że krótka...
Z tego co wiem okres masz od niedawna, więc jest to całkowicie zrozumiałe.
przygotuj sie bo może być jutro
ja mam regularnie miesiączki i czasami mam np. dwa dni potem dwa dni bez niczego nawet bólu brzucha a potem normalnie trzy dni ale zawsze trwa tydzień
Ja mysle tak jak reszta, ze to jest normalne. To zależy od organizmu u niektórych trwają jeden dzień u niektórych 8.
_________________ "Never let the fear of striking out keep from playing the game"
CoRnEliA :) -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 16 Lip, 2005 14:35 Re: Tak krutko?!
AloneMoon napisał/a:
Co mnie martwi...pierwszego dnia bylo jej malo.W drugi dzien jeszzce mniej.A w trzeci...wogule jej nie bylo!
ee...czy to normalne?
Czy cos jest ze mna?! oO
Nieregularna miesiączka jest najnormalniejsza w życiu młodej kobietki Nie ktróre kobietki mają w 1 miesiaczce obfite krwawienei a niektóre skąpe. To normalne u Ciebie tym bardziej że dopiero zaczełaś miesiączkować Miesiączka reguluje się sie na przestrzeni paru lat, są przypadki ze nawet wcześniej A ile dni ma się krwawienie to zależy tylko i wyłoncznie od organizmu.
ee...czy to normalne?
Czy cos jest ze mna?! oO
Ileż razy mozna pisać o jednym i tym samym. Nie lepiej przejrzeć stare posty. Zupełnie takie sme pytania.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Sie, 2005 21:41 Re: Tak krutko?!
mistrz_bartek napisał/a:
AloneMoon napisał/a:
ee...czy to normalne?
Czy cos jest ze mna?! oO
Ileż razy mozna pisać o jednym i tym samym. Nie lepiej przejrzeć stare posty. Zupełnie takie sme pytania.
ee...czy to normalne?
Czy cos jest ze mna?! oO
Szybciej napisałbyś:"idź do lekarza"
"idź do lekarza" to nie ja "idź do lekarza" to wy.
nie ma sensu o tym pisać