| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
EDYTOR HTML!!
Autor Wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Lip, 2005 12:45   EDYTOR HTML!!

Poszukuje edytora html,w ktorym mozna przesuwać ręcznie divy czyli ramki [tak jak we front page ale własnie fp nie mam xd] Wink
najlepiej,żeby był freeware :] ale niekoniecznie Razz
Przejdź na dół
Ombre w Pelerynie Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 28 Cze 2005
Posty: 60
PostWysłany: Nie 17 Lip, 2005 13:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dowolny pajączek, który jest rozrzucony po czasopismach i stronach o kompch. Później mamy polską odpowiedź, tzn. Zajączka, który imo jest mało funkcjonalny. Jak nie bedziesz miala tych programów, pozostaje MS Word i Notatnik:P

_________________
Have you ever had a dream?
or is life just a trip?
a trip without chances
a chance to grow up quick
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
 
Numer Gadu-Gadu
2162361
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Lip, 2005 17:18   

mówie że tam MUSI być możliwosć przesuwania ramek -.- a w zajaczku nie ma _-_
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 18 Lip, 2005 15:28   

po co przesuwać "ręcznie" ramki skoro można w dowolnym edytorze HTML zmienić kilka cyferek i po problemie Razz
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 25 Lip, 2005 18:54   

inspektor - masz laser w oczach, ze widzisz ile pikseli odsunac od gory, boku, jaka dac szerokosc i ew. wysokosc?
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista


Dołączyła: 11 Lip 2005
Posty: 1550
PostWysłany: Pon 25 Lip, 2005 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabra napisał/a:
mówie że tam MUSI być możliwosć przesuwania ramek -.- a w zajaczku nie ma _-_


To zamiast rozkazywać, rusz dupeczkę i poszukaj. Czasami wystarczy poprosić, ale jeżeli ktoś ZMUSZA do szukania, przykro mi - ja ci cynku nie dam.
HeyaH, jeżeli ktoś umie się posługiwać html'em, to tak. Ja robię wszystko w notatniku i żyję = ='
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 26 Lip, 2005 13:20   

Myslalas ze co,siąde se i mowie szukac mi tu?Przeszukalam wszystkie plytki z niezbednika KS [wszystkie edytory] i w zadnym nie dalo sie przesuwac ramek. Razz
A niewszyscy umią w notatniku Razz
A to co zacytowalam to tylko zasugerowalam ze tam musi byc ta mozliwosc przesuwania div,a nie 'musicie znalezc -.-' ..
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista


Dołączyła: 11 Lip 2005
Posty: 1550
PostWysłany: Wto 26 Lip, 2005 13:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabra, żaden edytor nie ma ręcznego przesuwania ramek i div. FrontPage, to FrontPage, edytor edytorem. Albo zrobisz ręcznie, albo we FrontPage'u. Innej możliwości nie ma.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 26 Lip, 2005 14:08   

Ja to wymierzam w Paincie. I może człowieka szlag trafić, ale lepsze to niż krzywo nałożone ramki... A Front Page też nie zawsze dobrze ustawia. ;] Jak jest wyśrodkowane, to inaczej jest ułożony dany obrazek w programie, a inaczej w przeglądarce/przeglądarkach.
Powrót do góry
karabin Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Dołączył: 24 Cze 2005
Posty: 30
PostWysłany: Pią 05 Sie, 2005 16:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przeciez to mozna recznie, na oko.Na poczatku dajesz +20 i patrzysz ile sie przesunie w prawo, a poza tym po co uzywac ramek, jak mozna tabelki:P
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 05 Sie, 2005 17:32   

Tabelki to się nie zawsze da.
A na oko to człowieka poże pie*dolec trafić, nim cokolwiek zrobi. :}

/Gabra, posłać Ci mój FrontPage? XDDD/
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 05 Sie, 2005 22:15   

buehaha po wakacjach biggrin bo jutro jade i 4 wracam :[ ale wyslesz ;]
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 05 Sie, 2005 23:23   

Poznasz tajniki francuskiego :>

Nouveau :>
Powrót do góry
dhk3 Płeć:Mężczyzna

Dołączył: 26 Kwi 2005
Posty: 13
PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 18:19   Re: EDYTOR HTML!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabra napisał/a:
Poszukuje edytora html,w ktorym mozna przesuwać ręcznie divy czyli ramki [tak jak we front page ale własnie fp nie mam xd] Wink
najlepiej,żeby był freeware :] ale niekoniecznie Razz

Qarta+ czy jak to tam ma pod *NIXA lub Zend Studio ( www.zend.com ) pod Linuxa Nie wiem czy Unixa i Windowsa Wink

_________________
yyy.......
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 06 Sie 2003
Posty: 1096
PostWysłany: Wto 17 Lip, 2007 15:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

PageBreeze HTML Editor - jest na licencji freeweare, bez problemu znajdziesz go w internecie Smile w page breeze mozesz pracowac na podgladzie co jest bardzo korzystne dla osob zaczynajacych przygode z tworzeniem stron www.

_________________
http://www.dziecionline.pl/pomoc
=======================
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
 
Numer Gadu-Gadu
3259633
Wyświetl posty z ostatnich:   
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku
Oznacz temat jako nieczytany

Skocz do:  

Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group

| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |