Był poruszany temat dla chłopaków, w którym pytano się, jakie lubią dziewczyny, a ja postanowiłam napisać coś takiego, jakich my lubimy facetów
Dziewczyny, najlepiej podajcie takie dane:
- wiek,
- kolor włosów (jakiś brunet, może blondyn? jakich lubicie ),
- karnacja,
- charakter,
- męski, mniej męski... określcie tą cechę (mniej męski - głupie określenie, wiem )
Na końcu dobrze by było podać coś od siebie
Piszcie szczerze
Niektóre dziewczyny lubią męskich facetów, nawet takich po trzydziestce, inne lubią w swoim wieku lub trochę starszych, conajmniej o 2 - 3 lata, a inne nawet młodszych od siebie
A ja swoje odpowiedzici uzasadnię dopiero po waszych
A co do chłopaków: możecie brać udział również w dyskusji, zresztą na pewna byście brali jakiś udziałek, ale tak samo możecie opisać siebie. CIekawa jestem, czy jesteście z siebie zadowoleni, a tym bardziej z charakteru
Ostatnio zmieniony przez dnia Sob 25 Cze, 2005 19:30, w całości zmieniany 1 raz
Napewno starszy, a włosy jak najciemniejsze, to samo z oczkami, i karnacją (ale nie czekoladowa!). Męski powinien być jak najbardziej, ale nie napakowany sterydami kolo! Do tego powinien być chyba podobny do mnie...
hm.. jesli chodzi o ideal to napewno wysoki brunet, zielone oczy, dobrze zbudowany. lubie oryginalne rysy twarzy, raczej ostre. jesli chodzi o charakter - kreatywny, opiekunczy, stanowczy, inteligentny i odpowiedzialny. no i meski of course. ;) nie ma niczego gorszego niz facet malujacy paznokcie i depilujacy nogi.
- 2 lata starszy ode mnie(17 lat)
- ciemny blond:)
- no normalna raczej lol
- dojrzały, opiekuńczy, jak trzeba to potrasfi rozsmieszyc, lecz mozna tez z nim pogadac na powaznie
- męski:D
- cudny, słodki, kochany
wiadomo, mowa tma o moim Krystianku ;]
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 24 Cze, 2005 17:54
Nie mam jakiegoś ideału... Po prostu czasem jakiś chłopak mi się spodoba na ulicy. I dwóch takich co mi się spodoba mogą być kompletnie od siebie różni... Po prostu nie mam ideału.
No, może... dwa słowa: Bam Margera Cud, miód und maliny.
Ale jak zobaczę przystojnego faceta, myślę sobie "Fajny, fajny, ale co z tego?". Dla mnie ważniejsze jest to, co siedzi we łbie
bam margera.. moze sie pogodbac, ale nie moj typ jednak ;]
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 24 Cze, 2005 21:12
-o rok starszy
-ciemny blond,oczka zielone,albo niebieskie jeszcze do tego nie doszłam *_*
-biały
-świr z ktorym mozna sie powygłupiac,nie pije,nie pali,nie lubi słodkich panienek,slucha rocka =] i grajacy na gitarze :]
-a obojetnie raczej męski
opisalam tu kogos :* ^^ niewazna reszta :p
Ostatnio zmieniony przez Shaleniec dnia Pią 15 Lip, 2005 14:36, w całości zmieniany 1 raz
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 24 Cze, 2005 21:34
- wiek - starszy bo dojrzalszy (choć niekoniecznie)
- kolor włosów - najlepiej blondyn ale to jest nieważne byle nie ryże
- karnacja - normalna, nie jasna nie ciemna i tyle ;]
- charakter - zabawny choc nie dziecinny, wyrozumiały, mądry może być, uczciwy
- męski, mniej męski... określcie tą cechę - wysoki, paker choć nie zabardzo (tz. żeby nie było chudzinką), dbający o higiene
Ciemne włosy i oczy, ładny głos, najlepiej głęboki, ciemna karnacja, wysoki, starszy ode mnie (15 -16 lat), a tam charakteru mi się nie chce... a zresztą... i tak opisywałabym tylko kogoś, a po co wam charakter mojego kolegi
"cudny slodki kochany" - mam to po mojej przyjaciolce karolinie, dla niej slodki jest nawet najwiekszy paker:P pod warunkiem, ze jej sie spodoba. dla mnie i dla niej "Slodki" czy "cudny" to synonim przystojny:D
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Powinien być w moim wieku albo o rok starszy ....Oczewiście męski ale nie jakis znowu powazny na maksa:P..Musi być brunetem albo szatynem , byle nie tylko blondynem bo nie nawidze blondynów :/ ,powinien być zadbany , zabawny,ładne oczy i spojrzenie , wysportowany ,czyli taki co chodzi na silownie musi byc napewneo wyzszy odemnie i poprostu musi być spoko koleś
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 25 Cze, 2005 13:46
Włosy ciemne, oczy zielone, trochę wyzszy, lat 20, poganin (dop. niewierzący), męski i kochający... opisana konkretna osoba