Dzisiaj rano znów strach padł na Nową Hutę
Wczoraj o 21:30 pod sklepem 'Bosman' na osiedlu Centrum D [20 metrów obok zamieszkania cilgana - qmpla z rev.pl] zarąbano siekierą 18 letniego chłopaka. Czy, żyje? Nie wiem - wiadomo tylko tyle, że było WIELKIE zamieszanie - anywayz temu skur*ysyństwu ktoś musi wreszcie powiedzieć NIE! Niech zmilitaryzują tą dzielnice - ja mogę być co 10 min. legitymowany - nie mam nic do ukrycia. Ew. niech policja zacznie robić łapanki na te ekipy. COKOLWIEK - ew. wzywam mieszkańców do samosądu - nie raz polacy już musieli sobie radzić sami z problemami. Kara śmierci, w kosmos, do obozów pracy - tak do cholery być nie może ==
heh, ciesz sie ze przynajmniej jest glosno o sprawie - jakis miesiac temu okolo 200 metrow od mojego domu, na 'parkingu' dilerow doszlo do strzelaniny, jeden lekko ranny, jeden w stanie ciezkim, i co? Nic, policja nic nie zrobila, a z miejsca dilerek [i to grubych, cholernie grubych] zrobiono, khem, parking, na ktorym dalej prowadzi sie handel, tylko dla odmiany - legalnie...
_________________ I wiped a silver bullet tear
and with every tear a drem
kretynizm..wrrr... tych sprawców to tylko wrr ... ;/////
_________________ mood for ska
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 21:25
dam glowe,ze policja nic nie zrobi,i dopoki sami mieszkancynie wezma sprawy we wlasne rece i sami nie zabija kilkunastu z tych skurwysynow,gnoje beda sie czuli bezkarni.
dam glowe,ze policja nic nie zrobi,i dopoki sami mieszkancynie wezma sprawy we wlasne rece i sami nie zabija kilkunastu z tych skurwysynow,gnoje beda sie czuli bezkarni.
taa.. zeby mieszkancy cos im zrobili to by byla dopeiro afera i by sei policja plula i by do wiezenia tych meiszkancow zamkneli i ci idioci co chodza po osiedlu i zazynaja ludzi by ejszcze odszkodowanie dostali -_-
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 21:44
Policja nie chce sobie brudzic raczek.
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 22:57
Powinna być możliwość, by wyjąć człowieka spod opieki prawa. Wolę dziki zachód, niż tzw. "dziki wschód".
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 03 Sie, 2005 10:40
Ostatnio była jakaś afera, że gdzieś tam we wsi jakiś gościu (typowy bandyta) groził mieszkańcom. Jako że zgłoszenia na policję nic nie dały, kilku facetów poszło i zajebało gnojka.
No i jak to typowe dla naszego zjebanego kraju - mają teraz przesrane.
To jest okropne, co dzieje się w tym kraju. Najgorsze jest to że tak mało ludzi interesuje się czymś poza swoim tyłkiem. Nie mówię, że każdy musi od razu ścigać przestępców. Ale niektórzy to gnoje siedzący na kasie i cieszący się, że oni mają fajnie, a inni niech sobie radzę. Mówię w tym miejscu o politykach, ale jest mnóstwo innych przykładów.
Ja się ostatnio coraz częściej zastanawiam, czy to co mówił mój brat o swoim pragnieniu dojścia do władzy było prawdą ;P Bo jeśli tak i jeśli mu się to uda to można mieć nadzieję, że w tej kwestii Polska będzie... przeczyszczona :]
Wysłany: Sro 03 Sie, 2005 12:58
Ciezko sie z Tenczim nie zgodzic,Polska potrzebuje drugiego Pilsudskiego.