| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
?!?
Autor Wiadomość
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 6 razy
PostWysłany: Pon 01 Sie, 2005 22:59   ?!? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kolejny problem:(
A wiec ostatnio nawiązałam bliższy kontak z Qmplem z klasy a mianowicie piszemy ze sobą esy gadamy na gg tylko ze nie tak zwyczajnie tylko np on pisze :siemka kochanie:*:* itp..... Chciałabym sie z nim spotkać.... Tylko ze jak on ma opis kto idzie na spacer i napisze ze ja to on mysli ze żartuje a pozatym to zreguły jest ok 21-22 i ja juz za bardzo nie moge wychodzic:/ Jak dac mu do zrozumienia że ja chciałabym z nim coś wiecej??
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Wto 02 Sie, 2005 08:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmm jeśli należysz do odważnych to mu to powiedz... No ale uważaj bo sie może chłopak speszyć, trzeba delikatnie. Nie radzę ci nic załatwiac przez kumpele bo to najgorsze co mozna zrobic.

Może ty kiedyś napisz sobie w opisie "ide na spacerek, kto idzie ze mną?" no i wtedy się może ruszy.

Nooo albo powiedz coś w rodzaju "idziemy na piwko?, bo mnie suszy..." . (No dobra, ewentualnie jak nie pasi ci piwko to powiedz o czyms innym, np o ...soczku?<lol>)

Albo po prostu zapytaj go kiedy się spotkacie...czy coś takiego;].

Możesz jeszcze wymyślić co związenego z jego zainteresowaniami np. jesli lubi grać w tenisa, to żeby cię nauczył...itp. Powodzenia;]

Numer Gadu-Gadu
7399523
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 03 Sie, 2005 15:55   

Blanka napisał/a:

Nooo albo powiedz coś w rodzaju "idziemy na piwko?, bo mnie suszy..." . (No dobra, ewentualnie jak nie pasi ci piwko to powiedz o czyms innym, np o ...soczku?<lol>)

Koniecznie bananowy!

Podpisuję się pod Blanką. Razz
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 03 Sie, 2005 21:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to ze pisze do ciebie na gg kochanie itd to nic nie znaczy.. wszystkie dzieci pisza na gg misiaczku, koffanie i nic to dla nich nie znaczy tylko proboja byc cool.. powiedz mu to normalnie a jezeli nie bedzie chcial to go sobie po prostu odposc
Powrót do góry
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 04 Sie, 2005 12:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tez z niektory7mi osobami tka pisze, ale dla zartu.. Razz a jesli on ejszcze mysli ze ty zartujesz chcesz isc z nim na spacer to tym bardziej sobie nadziei nie rob..

H. Poświatowska
Powrót do góry
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 04 Sie, 2005 21:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm... no tak, właściwiem to macie racje, może chłopakowi się nudzi i tak sobie pisze... . Więc może po prostu zapytaj go czy to coś znaczy... . Naprawdę, zapytanie nic nie boli (chodź trzeba mieć odrobinę odwagi), a może uchronić od bólu ( później ty się zabujasz a okaże się, że to było tak dla jaj...). Więc najpierw chyba właśnie zapytaj...a potem dopiero myśl co masz zrobić i czy wogóle coś robić...

Numer Gadu-Gadu
7399523
Odpowiedz do tematu