Kolejny problem:(
A wiec ostatnio nawiązałam bliższy kontak z Qmplem z klasy a mianowicie piszemy ze sobą esy gadamy na gg tylko ze nie tak zwyczajnie tylko np on pisze :siemka kochanie:*:* itp..... Chciałabym sie z nim spotkać.... Tylko ze jak on ma opis kto idzie na spacer i napisze ze ja to on mysli ze żartuje a pozatym to zreguły jest ok 21-22 i ja juz za bardzo nie moge wychodzic:/ Jak dac mu do zrozumienia że ja chciałabym z nim coś wiecej??
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 08:18
Hmmm jeśli należysz do odważnych to mu to powiedz... No ale uważaj bo sie może chłopak speszyć, trzeba delikatnie. Nie radzę ci nic załatwiac przez kumpele bo to najgorsze co mozna zrobic.
Może ty kiedyś napisz sobie w opisie "ide na spacerek, kto idzie ze mną?" no i wtedy się może ruszy.
Nooo albo powiedz coś w rodzaju "idziemy na piwko?, bo mnie suszy..." . (No dobra, ewentualnie jak nie pasi ci piwko to powiedz o czyms innym, np o ...soczku?<lol>)
Albo po prostu zapytaj go kiedy się spotkacie...czy coś takiego;].
Możesz jeszcze wymyślić co związenego z jego zainteresowaniami np. jesli lubi grać w tenisa, to żeby cię nauczył...itp. Powodzenia;]
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 03 Sie, 2005 15:55
Blanka napisał/a:
Nooo albo powiedz coś w rodzaju "idziemy na piwko?, bo mnie suszy..." . (No dobra, ewentualnie jak nie pasi ci piwko to powiedz o czyms innym, np o ...soczku?<lol>)
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 03 Sie, 2005 21:27
to ze pisze do ciebie na gg kochanie itd to nic nie znaczy.. wszystkie dzieci pisza na gg misiaczku, koffanie i nic to dla nich nie znaczy tylko proboja byc cool.. powiedz mu to normalnie a jezeli nie bedzie chcial to go sobie po prostu odposc
ja tez z niektory7mi osobami tka pisze, ale dla zartu.. a jesli on ejszcze mysli ze ty zartujesz chcesz isc z nim na spacer to tym bardziej sobie nadziei nie rob..
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Czw 04 Sie, 2005 21:25
Hm... no tak, właściwiem to macie racje, może chłopakowi się nudzi i tak sobie pisze... . Więc może po prostu zapytaj go czy to coś znaczy... . Naprawdę, zapytanie nic nie boli (chodź trzeba mieć odrobinę odwagi), a może uchronić od bólu ( później ty się zabujasz a okaże się, że to było tak dla jaj...). Więc najpierw chyba właśnie zapytaj...a potem dopiero myśl co masz zrobić i czy wogóle coś robić...
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'