to znowu ja wszystko jest juz wyjasnione i okazalo sie ze to ta dziewczyna klamala jesli ktos czytal moj ostatni problem o trudnej decyzji to wie o co chodzi:) dziekuje za wasze odpowiedzi wiec teaz mam nowy broblem boje sie bolu ktory bedzie mi towarzyszyl za pierwszym razem moj chlopak mowi ze bedzie delikatny ze jesli bedzie bardzo bolec to przestanie wierze mu bo jest na prawde kochany ale ja nie bede chciala tego przerwac to bedzie wazne dla mnie i nie chce tego zle zapamietac moze opowiecie mi jak to jest czy to tak na prawde boli?? dziekuje wszystkim za odpowiedzi pozdroffki i buziaczki
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 17 Maj, 2005 18:59
niektorych boli niektorych nie.. to zalezy od organizmu, od grubosci blony wiec nie mozemy ci odpowiedziec na to pytanie.. przekonasz sie dopiero jak bedie w trakcie..
Moze bolec jak peknie blona dziewicza,ale to zalezy jakiej jest budowy.
Jezeli jest cienka,to nie powinno bolec.A jak nawet zaboli to bardzo krotko przy peknieciu.Takie" uklucie komara"
Ale sa nawet takie elastyczne ze wogule niepekaja.Dopiero po paru probach.
Moze tez bolec jak chlopak bedzie wprowadzac penisa do pochwy,ale tylko wtedy jak bedziesz spieta i niezrelaksowana.
Ale to roznie...poprostu sie zrelaksj i zapomnij o bolu to bedzie wszystko dobrze
na dwoje babka wróżyła, będzie boleć albo nie..... zależy to tylko i wyłącznie od was czy będzie czy nie. A taki ból, cóż to za ból, wyolbrzymiany w gazetach łodzieżowych sprawia że dziewczyny się go boją "paranoja" poród boli, to jest nawet nie do porównania... dobra fandzole bez sęsu, ide sobie ....
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Będzie boleć, albo nie będzie... - z tego co wiem, to różnie to bywa :/ .
Nie bój się! Jęsli ten facet Cię kocha i jest delikatny, to nie pozwoli Ci cierpieć.
Nawet jeśli będzie boleć, to wydaje mi się, że końcowa przyjemność będzie większa. Jeśli zaś ból będzie zbyt duży (niedowytrzymania), to możecie zawsze przerwać. Chłopak, jeżeli Cię kocha, powinien zrozumieć...
Wysłany: Czw 19 Maj, 2005 12:08 Wszystko wyjdzie w trakcie :)
Nie bój naprawdę nie ma czego , zawsze ten pierwszy raz jest najgorszy:) Ale tak jak mówili inni jedni odczuwają to mocniej jedni mniej...wszystko zależy od organizmu
Wysłany: Czw 19 Maj, 2005 17:31
nawet jezeli bedzie bolec a bedziesz to robic z kims kogo kochasz to mysli ze jemu sprawia to przyjemnosc beda wazniejsze i przestaniesz tak sie przejmowac bolem..
Wysłany: Czw 19 Maj, 2005 21:19
dlatego faceci staraja sie byc jak najdelikatniejsi i czesto przerywa sie stosunek.. no ale jak by sie nie staralo to u niektorych bolu sie nie da uniknac.. ale wydaje mi sie ze w takim momencie nie powinno sie myslec o takich rzeczach.. po co sie stresowac.. a moze nie bedzie bolalo?
No, to proponuje porozmawiac z facetem. Jak tak strasznie sie boisz, to mozna przedluzyc gre wstepna - ponoc pomaga. Ale naprawde, nie ma sie czego bac, im wiecej o tym bedziesz myslec, tym bardziej moze bolec.
Cytat:
Jeżeli robisz to pierwszy raz możesz włożyć pod pupe poduszkę.
Czasami pomaga i mniej boli.
Wyprubowane.