Wysłany: Nie 12 Gru, 2004 10:47 Co jest mojemu kanarkowi???? POMÓŻCIE BŁAGAM!!!
Mój kanarek ma 7 lat i od 2 dni siedzi ciągle w baseniku.Prawie nic nie je, a jak juz wychodzi na chwilę z basenu i staje na prątku(patyku) to prawą łapke podkurcza pod siebie... Chciałam z nim iść do weterynarza ale mój "kochany" tatuś powiedział że to nie ma sensu, iże weterynarz nie pomoże takiemu małemu ptaszkowi... JA JESTEM CAŁKIEM INNEGO ZDANIA!!!!!!!!!!!!!! Ale weterynarz odpada..... CZy wiecie co za choróbsko może mieć mój kanarek, oraz czy są w zoologicznym jakies specjalne witaminki, jak się nazywają oraz ile kosztują???
myśle że jednak powinaś z nim iśc do weterynarza, bo jeśli jest chory to wet mu pomoże dam ci adres forum o ptaszkach tam znają sie na rzeczy --> FORUM PTASZKOWE
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 29 Gru, 2004 20:42
Dopiero teraz sobie przypomniałam że pisałam tu post o kanarku Pisałam go w niedziele, w poniedziałaek miałam iść do weta, a patrze i co widze......... kanarek zachowuje sie normalnie, je tak jak zwykle i wygląda świetnie
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 29 Gru, 2004 22:27
wyglada swietnie,ale sie jeszcze okaze ze cos z nim złego!Ja radze isc do weteryna!
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 30 Gru, 2004 15:40
a.. no wyglada swietnie.. ale jednak pojdz z nim do weterynarza... a moze to tylko objaw starosci?
według mnie twojemu kanarkowi zbliża się koniec życia. ja sama miałam kanarka, który żył pół roku. bardzo płakałam po nim ale zrozumiałam, że to on prze ze mnie zdechł...