| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Co jest mojemu kanarkowi???? POMÓŻCIE BŁAGAM!!!
Autor Wiadomość
blackLady
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 12 Gru, 2004 10:47   Co jest mojemu kanarkowi???? POMÓŻCIE BŁAGAM!!!

Crying or Very sad Mój kanarek ma 7 lat i od 2 dni siedzi ciągle w baseniku.Prawie nic nie je, a jak juz wychodzi na chwilę z basenu i staje na prątku(patyku) to prawą łapke podkurcza pod siebie... Sad Chciałam z nim iść do weterynarza ale mój "kochany" tatuś powiedział że to nie ma sensu, iże weterynarz nie pomoże takiemu małemu ptaszkowi... Pale JA JESTEM CAŁKIEM INNEGO ZDANIA!!!!!!!!!!!!!! Ale weterynarz odpada..... CZy wiecie co za choróbsko może mieć mój kanarek, oraz czy są w zoologicznym jakies specjalne witaminki, jak się nazywają oraz ile kosztują???
Przejdź na dół
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 12 Gru, 2004 11:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

myśle że jednak powinaś z nim iśc do weterynarza, bo jeśli jest chory to wet mu pomoże dam ci adres forum o ptaszkach tam znają sie na rzeczy Mr. Green--> FORUM PTASZKOWE
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 29 Gru, 2004 20:42   

Dopiero teraz sobie przypomniałam że pisałam tu post o kanarku Laughing Pisałam go w niedziele, w poniedziałaek miałam iść do weta, a patrze i co widze......... kanarek zachowuje sie normalnie, je tak jak zwykle i wygląda świetnie Smile
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 29 Gru, 2004 22:27   

wyglada swietnie,ale sie jeszcze okaze ze cos z nim złego!Ja radze isc do weteryna!
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 30 Gru, 2004 15:40   

a.. no wyglada swietnie.. ale jednak pojdz z nim do weterynarza... a moze to tylko objaw starosci?
Powrót do góry
Alexis Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 11 Sty, 2005 13:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

według mnie twojemu kanarkowi zbliża się koniec życia. ja sama miałam kanarka, który żył pół roku. bardzo płakałam po nim ale zrozumiałam, że to on prze ze mnie zdechł... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Łukasz Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 11 Sty, 2007 21:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam kota i chomika. Chomik ma rok a kot ma niecały rok Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3019018
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi