czy ktos mi powie w jaki sposob mozna w Simplusie sprawdzac stan konta? bo ja do tje pory sprawdzalam w taki sposob, ze w menu szukalam, ale ten sposob jest baaardzo zly bo nie pokazuje aktualnego stna konta, tylko jakis taki opuzniony, czasmai nie odejmuje kasy i w ogole jakos dziwacznie jest:/ moze powiecie na jaki numer trzeba zadzownic zeby sprawdzic stan konta???
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 11:03
Ja nie mam Simplusa ale u mojago braciaka to wyświetla się poprostu coś tam
Milego dnia
3.67PLN
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 13:00
Stan konta w Simplusie podawany jest na bieżąco na wyświetlaczu telefonu, lub w aparatach, które nie maja takiej opcji w menu liczników np. pozostały kredyt.
Tak mi sie wydaje ;]
tak wlasnie zgadzam sie z opetana :] stan konta wyswietla sie na ekranie a w telefonach gdzie takiej opcji nie ma w menu musisz poszukac pozostaly kredyt. nie moze to byc opoznione. no chyba ze dostalas smsa (oplata za wyslane SMS i MMS, wylacz i wlacz tel) i nie wylaczylas telefonu i ponownie go nie wlaczylas, no to rzeczywiscie stan konta jest inny. :]
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pon 04 Lip, 2005 11:09
U mnie w rodzinie wszyscy maja z Simplusa i wyswietla nam sie ile mamy kasy na koncie na tym ekraniku przed menu( no, na glownym oknie). Jesli masz na abonament, to pewno dostajesz taka gazetke i tam pisza w pomaranczowej ramce poszczegolne opcje np. zmiana taryfy, dodani do swojakow itp. i tam masz podamy numer na ktory dzwonic. Poszukaj może tam bedzie jak sprawdzac stan konta. A jesli nie to (mialam tak w ericcsonie) szukaj w poszcegolnych tematach w komie podtematu ,,LIMIT". Kliknij tam i pokaze ci ile masz kasy na koncie.
P.s. sorki nie masz na abonament bo by ci kasy nnie liczylo ale moze ktos z rodzinki ma?
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
ee no w simplusie to to troche gupie jest ze nie mozna sprawdzic tego AKTUALNEGO stanu konta... bo to co pokazuje na wyswietlaczu to jest takie pouzniooooooooooooooooone bardzo np patrze sobie ze mam 10 zł ... napisze sms'a do koelgi i tu patrze o 6 z kawałekim ... O_o
_________________ Księżyc coś kracze, wrona blaskiem lśni
Zawsze znajdę milionera, co przerzuci węgiel mi
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Wto 05 Lip, 2005 12:41
Nie wiem jak u innych ale u mnnie jest tak ze co iles smsow przychodzi oplata. mam wtedy wylaczyc telefon i znow go wlaczyc. Na wyswietlaczu pojawia sie kasa juz po oplacie. Najczęsciej oplata to 2-3 zl.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 05 Lip, 2005 16:08
mialam dobrze na poprzednim telefonie
3510i
teraz mam 6020
(nokie) i nie wiem jak mam sprawdzic stan konta. nie da sie.. (mam PlusMix) a na ekraniku nic mi sie nie wyswietla
how?
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..