Ja osobiście lubię bo sama mam.
Mam kochanego
Troche o moim piesku:
Imię:Borys
Data urodzenia: Nie znam bo Borysa dostałam od cioci
Uszka:Wiszące.Dodają mu uroku.
Charakter:
Odważny,kochany,mądry(Bo go tresowałam;*) i posłuszny.
Lubi:Długie spacery...Aportowanie.Ogólnie zabawy z innymi psami.
Bardzo go kocham
Piszcie co sądzicie o tej rasie ;******
Martula
_________________ Avek by Me
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 29 Sie, 2005 15:06
Nie,nie lubie duzych psow od czasu jak mnie jeden pogryzl,doberman zeby bylo smieszniej.
Bez gadek w stylu "one sa lagodne i nie gryza",nigdy nie wiadomo co takiemu bydleciu strzeli do lba,sam sie o tym przekonalem,zreszta nie tylko ja.
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Pon 29 Sie, 2005 15:12
Slyszalam kiedys ... zapewne to jakis mit ... ze Dobermany przehodza jakis przerost mozgu czy cos :/ ... ze niby jakas wada genetyczna i stad sie biorą takie historie ...
czy ejst w stanie ktos okreslic czy jest to prawda ? bo brzmi dla mnie dosyc nieprawdopodobnie
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 29 Sie, 2005 15:18
Ja tam nie wiem,mam tylko blizny po pogryzieniu.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 29 Sie, 2005 16:06
dobermana nie mam, i nie lubię, cóż odpowiedź podobna jak w przypadku CF, kiedyś mnie pogryzła mieszanka dobermana i posokowca:/
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 29 Sie, 2005 19:07
w 98 w Opolskim pies facetowi odgryzł jaja - wabił sie Puszek
nie powinno byś takich psów jak amstaff i pittbull
U mnie na podwórku jest amstaff strasznie go nie lubie Nemo sie wabi.
A co do tych opinii ja Borysa spuszczam ze smyczy jak nikogo nie ma na dworze(Dzieciaków co w noge grają itp.)Kaganiec też mamy a tak wogóle to Borys nie był z małymi dziećmi w domu więc takie młodziaki nie zabardzo mu sie podobają.
Pozdrawiam;*******