| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
PRoBLeM
Autor Wiadomość
Domi Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 30 Sie, 2006 19:39   PRoBLeM Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

witam!
mam 2 pytanka, a więc:
najpierw opiszę sytuacje:
mam 16 lat; 160 wzrostu (już od jakiegoś czasu nie rosnę, więc chyba nie urosnę więcej...); waże 43 kg (wiem, że mało, ale mam szybką przemianę materii... jem naprawdę normalnie, a...); pierwszy okres dostałam w 6 kl.; mój biust to 70A nawet nie jest Rolling Eyes jestem płaska... Sad wydaje mi się, że przez gimnazjum biust wcale mi nie urósł... czy to znaczy, że już mi nie urośnie Question nie marzę o jakimś mega dużym, ale myślę, że porządne A lub B by mi wystarczyło.... wiecie jaki miałam problem, np. z wyborem sukienki na komers Question z gorsetem od razu odpadała... bikini to samo... 16-letnia dziewczyna kompletnie płaska... Rolling Eyes patrzę na 6-klasitki, które mają więcej ode mnie i jak ja się wyedy czuję Question Sad Sad Sad co zrobić żeby mi urósł biust...
drugie pytanie -
czy są w liceum badania okresowe Question

pozdrawiam Exclamation

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 30 Sie, 2006 19:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to ja ci powiem tylko, żebyś się nie martwiła, za duży biust będziesz mieć to też będzie ci ciężko.. ja np nie mogłam dla siebie znaleść gorsetu na studniówkę..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
smutna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sro 30 Sie, 2006 20:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no niby rosnie sie do ok 18-tego roku zycia wiec zapewne twoj biust sie powiekszy. jesli ci to bardzo przeszkadza to moze wybierz sie do ginekologa po jakies tabletki hormonalne.
takze w "JOY'u" ostatnio widzialam dwie reklamy tabletek powiekszajacych biust : "beauty builders" i "Nivelazione" wiec moze to cos by pomoglo?
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Czw 31 Sie, 2006 12:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

smutna napisał/a:
akze w "JOY'u" ostatnio widzialam dwie reklamy tabletek powiekszajacych biust : "beauty builders" i "Nivelazione" wiec moze to cos by pomoglo?

:/ Na takie rzeczy lepiej nieliczyc
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 31 Sie, 2006 13:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja nie wiem co te tabletki daja bo ja takich nie uzywam bo mi raczej to nie potrzebne;) a ze widzialam akurat reklame to moze warto by sprobowac? chociaz nie wiem...Wink
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 31 Sie, 2006 13:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a urządzeń z tv marketu używałaś?
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 31 Sie, 2006 14:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dlateo mowie ze nie wiem czy to dziala bo za bardzo nie wierze w cuda;] ale np. uzywalam herbatki "slim figura" ktora tez byla reklamowana i uwazam ze zdala egzamin i dziala;] wiec kto wie moze i te tabletki dzialaja;] jesli nie sprobuje to sie nie przekona;] a tv market to toszke inna bajka;]
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Czw 31 Sie, 2006 14:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak jakiś medykament jest reklamowany, to musi być dostępny bez recepty. Więc na pewno to nie są jakieś hormony czy inne poważne środki, ale jakiś lek lub suplement diety mający taką samą skuteczność jak witaminki Rolling Eyes

smutna napisał/a:
uzywalam herbatki "slim figura" ktora tez byla reklamowana i uwazam ze zdala egzamin i dziala;]

Jeśli zamiast jeść pije się herbatę (żadnych wartości odżywczych, głównie woda), to nic dziwnego, że się chudnie.

Junior
Junior

PostWysłany: Czw 31 Sie, 2006 17:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale ja wtedy jadlam normalnie;] ale to nie na temat wiec nei wnikajmy juz w szczegoly!!

a wiec Domi udaj sie do lekarza Wink
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Czw 31 Sie, 2006 18:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
No to ja ci powiem tylko, żebyś się nie martwiła, za duży biust będziesz mieć to też będzie ci ciężko.. ja np nie mogłam dla siebie znaleść gorsetu na studniówkę..

za duży źle, a za mały jeszcze gorzej. Rolling Eyes

Hmmm, a co na to twoja mama? Najlepiej żebyś jednak udała się do ginekologa - może on coś poradzi.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
laniade Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 31 Sie, 2006 23:40   Re: PRoBLeM Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nooo więc Domi ... napierw żeby tak siebie osądzać to spójrz na mamę wypytaj sie czy ona też tak miała w twoim wieku może też przeszła to co ty teraz przechodzisz?? AAaaa zresztą jeśli twoja mama ma duży biust to ty powinnaś mieć przybliżony rozmiar do niej .... takie rzeczy też dziedziczymy po matce Wink A jeśli to cię nie uspokaja to po ciąży będziesz miała taki biust jaki będziesz chciała i zobaczysz jak sie z tym czujesz. Razz Pamiętaj małe jest piękne. Co do tych tabletek itp. to jedna wielka bujda po co faszerować się takimi prochami jak można z tym spokojnie żyć.. biust jak biust dżizyz !! Jest jeszcze jedna opcja : iść do fast food-u najeść się do syta i tak parę dni z rzędu wtedy sie przytyje a biust wraz razem z nim. Razz Tyle że są skutki uboczne.. sama wiesz o jakie chodzi .... Neutral

Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Czw 31 Sie, 2006 23:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

laniade napisał/a:
Jest jeszcze jedna opcja : iść do fast food-u najeść się do syta i tak parę dni z rzędu wtedy sie przytyje a biust wraz razem z nim. Tyle że są skutki uboczne.. sama wiesz o jakie chodzi ....

Ja nie wiem, ale faktycznie mam duży biust od jedzenia.

Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Wrz, 2006 10:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

laniade napisał/a:
Pamiętaj małe jest piękne.

Zwlaszcza o co chodzi, to jest tylko wymysl zachodu Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Wrz, 2006 11:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak, tylko że jak potem schudnie, to biust wróci to swego poprzedniego rozmiaru, a to tego przestanie być jędrny..
Powrót do góry
Aga002 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 12 Paź, 2006 21:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz co lepiej idz do lekarza. chyba ginekologa ja tam tego nie wiem. bo niektore kobiety zostaja bez biustu. a tobie lekarz moze przepisac jakies chormony czy cos Smile na pewno bedzie OK Wink trzymaj sie :*
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi